Prijava

Jednom sam u petom osnovne rekao da je nastavnica srpskog kurva, a nisam primetio da je ona bila iza mene.

Izlazim iz sobe i nekako stanem sa strane vrata i odvalim se vratima sa strane onako bas momacki po nosu.

Прије два минута ми звони телефон и ја се јављам, кад двије ђевојке/жене причају нешто, ја велим АЛО оне ништа, дакле не чују ме, и ја слушам два минута, снаха ове прве ђевојке је крава, неће да се запосли него лежи кући, замислите то?!

Pa koji kurac igraš istu stvar na 3 tiketa, jebte to ti je prvo pravilo kladionice ?

Ma ne bre na istu tekmu, nego na različite. A jednom sam pao baš na istu tekmu, na ziljavu Benfiku NA 4 TIKETA! 'Naš ti koja je to smorčina jebote. A što se vožnje tiče, meni 1. put rekli da sam preširoko ušao kad sam radio polukružno. 'Nači, hteo sam da ih polomim! Ma sve bre preko veze moraš. Jedan lik koji je tad polagao se vraća tu gde smo blejali ultra ljut. Pita ga neka likuša šta je bilo, on kaže pusti, ništa me ne pitaj. Mi kako smo krenuli, pandur mi stisne u isto vreme kočnicu i kvačilo i pita mene je li bre, što si pritisnuo kočnicu i kvačilo? Ja mu kažem nisam ja, vi ste, a on kao začuđeno pita JA?! I posle kad smo prošli jedno 30-ak metara mi priznao da je on. Eto, ispričah u čovekovo ime. :)

nas trojca u busu,ja napljuvao nastavnicu latinskog na mrtvo ime,kad sam se okrenuo video da je na pola metra od mene.sva sreca pa je bio skoro kraj skolske godine.

Је л' може неко да ми нађе линк поста гдје сељак одговара џимију на пост у којем говори о паду са зграде? Асоцирала ме на то ова тема, па да се опет исмијем :)

Извињавам се за офф, џаст кери он.

Evo ga, prvo procitati Dzimijev - http://vukajlija.com/forum/teme/17533-imao-sam-srece?strana=1#post_823180
Legenda, kad se samo setim da je samo zbog ove fore banovan, i sad se iznerviram!

Фала Џери! :Д

Čitava definicija, od slova do slova.

Revolt

Kad izlaziš iz stana i komšija te zamoli da mu pomogneš izbaciti smederevac na peti sprat, ti izbaciš, skršiš se sav, on se zahvali i zatvori vrata, pa onako polulud iziđeš vani, a nekom pajvanu ne može upaliti jugić, pa ga moraš pogurati, jer ne možeš istjerati svoje auto, guraš 200 metara dok ne upali. Kad je upalio zašlajdra i ispršće te svega, samo svirne i razguli, u tom momentu nazove keva da joj kupiš mlijeko koje je zaboravila, a treba joj hitno za kolače...Krvavih očiju pogledaš u mobilni i kažeš samo : MRŠ!

Pa 'oće li iko pivo zovnuti, majku mu jebem!

Pao na Lejkerse...jebem ti ekipu govnjivu da Bog da poginuli svi kad idete na gostovanje...

4i osnovne.Kupio cokoladno mleko, otkinuo zubima karton i stisno brik.Puko je ko bomba, unistio sam knjigu iz istorije, posle sam morao da nabavim drugu.