![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Значи црнци и азијци су бездушне животиње? Честитам Камиказа. Већ те видим на некој плантажи у Тексасу лета Господњег 1840-те.
Повлачим речи. Камиказа је трол.
Nije važno, ja svakako volim ribu. Super mi dođe kad nema meščine, lakše se peru sudovi. A i ne goji se toliko.
Ево коначно нешто сувисло. Импликације једења рибе на овоземаљски живот. Бамби за ПравуДаму.
http://www.youtube.com/watch?v=GXdtNs3VhuI
"Значи црнци и азијци су бездушне животиње? Честитам Камиказа. Већ те видим на некој плантажи у Тексасу лета Господњег 1840-те."
ja nisam rekao ni da su Jevreji bezdušne životnje,život im je dat i svest da sa njim rade šta god hoće,ali bez želje da krenu Božjim putem ne mogu se nadati drugom životu
" Krštenje ne znači ništa ako si čitavog života bio ljiga, veća ili manja."
to je tačno,krštenje je samo inicijacija.To ti isto kao da dobiješ diplomu a ne upišeš fakultet.
"Ja kao Srbin se ne bih osećao odgovornim za ubistvo koje je pre dve-tri hiljade godina zahtevalo nekoliko Starih Slovena, a koje su izvršili Avari, i ne bih imao zašto da se kajem."
Pa normalno,niko nije ubio Božjeg sina.Ne osećaš se odgovornim i ne treba ali ne treba to da opravdavaš
"Вера" и стриктно поштовање црквених правила, је уточиште највећих грешника, углавном су монаси и монахиње наркомани, педофили, хомосексуалци...
Ја сам верник, али не верујем у циглу и слику, нити у браду Иринејеву, већ у Бога, у моралну исправност, у хришћанске вредности које мало ко више поштује и које је овај век заборавио.
Самоубиство је самоубиство, пушење је пушење и апсолутно никаква аналогија не постоји.
По твом примитивном размишљању, логика која влада твојим мозгом би рекла,
ок, масти су штетне, уништава се организам, самим тим је то зло, то су зли људи, јер на све мажу мајонез јер једу руску салату, па то бре ЛАТЕНТНЕ САМОУБИЦЕ, грешници, опааааа
Pušenje izaziva rak jezika, creva, stvara čireve i td. a ti svesno krećeš da pušiš a znaš šta sve i kakve sve bolesti donosi pušenje. Znači svesno srljaš u to i dižeš ruku na sebe. Zar nije tako?
A što se tiče masne hrane tu možeš da preteraš jedino ako jedeš kao prosečni amerikanac a tu naravno isto dižeš ruku na sebe umesto da budeš umeren.
Zato postoji post da bi se telo očistilo od loše hrane a duša od loših dela. Nemaš ti pojma i nikad nećeš razumeti hrišćane.
Ја сам малочас рекао да те речи повлачим, пошто си трол на куб :)
Dok sam pisala ono gore, nisam videla ovo što si napisao. Slažem se.
Šta ćemo sa onima koji gaje svoj duvan, pa žive dugo kao da ih je Metuzalem pravio?
Amerikanci, šta bismo mi bez njih da nam služe za zaplašivanje 'mesto babaroge?
Ono, zbog šačice monaha treba ceo jedan narod na ispašta eonima? Genijlano, nema šta
Najžešći su mi ovi što dele, sude i presuđuju kao da su odabrani direktno od boga.
I zašto su fiš-fingersi mrsni? I oni su od ribe, bre!
Svi smo jednaki pred bogom.
Zato ćemo neki u pakao, a neki ćemo u raj.
Babaroga 21-og veka :))
Au, pa mi ispemovali. :)
Zaključili smo da je riba posna. Može katanac.
Вучице, немој више да закључујеш леба ти.
Riba nije posna! Kada ti na slavi spreme pijanog šarana, imaj obraza pa kaži da nije masan.
Ти си тамо био и видео то, па знаш, је л'?
Нисам ни ја за верски формализам, то је чиста глупост и није вера у форми (и Исус је то говорио више пута), али је глупост и критиковати монахе и монахиње да су оно што не знаш да ли јесу.
Pa, treba da vuku kletvu jer nisu dobro obavili posao. Ko ustane posle ubijanja, očigledno nije dobro ubiven.
Riba je posna ako se valjano spremi, sve ostale varijante sa masti i alkkoholom nije posno ;)
dal je moguce ovako glupa tema
zanimaju vas tripovi vernika
Alkohol je posan, molim lepo.
Ali u umerenoj količini. :) Ako poštuješ post onda moraš da smanjiš sve vrste telesnih zadovoljstava. Isto tako i piće.