Ko posljednji pobjednik 124

1. Ništa od Baje, pobeda je naša!

2. Evo, verovao ili ne, drugarica sprema staroslovenski, a ja joj pomažem iako ga nikad nisam učila :)) Ima sličnosti sa srpskim, gramatika je slična, pa joj to malo objašnjavam... A tekstovi iz Novog zaveta, doduše, imamo prevod za to, samo gramatika mora da se proradi...

3. hahahhaha, je l to ide bogosloviju? šalim se, al ti se baš snalaziš sa tim jeszicima... boli te briga, lako je tebi :)

BAJA će biti svakako, a i pobijedićemo, jer se kolaicija širi, a ljudi prepoznaju prave vrijednosti...

4. Istoriju studira, ovo neki izborni :)) A i ne znam šta će im to, al' ajd'... :)

5. ni ja, iskreno... imao sam želju nekad studirati istoriju, al kad bih znao da se mora učiti tako nešto, nema šanse...

6. СЕЛИМО ЈЕБАЊЕ НА КО ПОСЛЕДЊИ КОБЕДНИК!

7. Što?
    Mislim, nije da mi smeta, samo pitam...

8. đe si jacko...

vjerojatno zato što ođe niko ne zalazi, osim nas par :)

9. Evo me!

Pa koja svrha tog jebavanja ako niko ne vidi?

10. ХОЋЕ ДА НАС ПРОТЕРАЈУ, ПА ЋУ ДА ЈЕБЕМ ОВДЕ ИНКОГНИТО! ЛОЛО

11. Dobro pa bar negde...

12. samo ti gambi opleti... imaš moju moralnu podršku da jebeš đe stigneš...

13. ХВАЛА ВАМ НА ПОДРШЦИ, ПРАВЕ ВРЕДНОСТИ НАСТАВЉАЈУ ДА ЖИВЕ!
    ЈА ЈЕБЕМ!

14. Ma nema na čemu! Svi smo mi naši...

15. SAMO JAŠI,

Svi smo mi naši...

OLOLOLO

16. Ahahahhaahhahah

E kakav si, ne sme čovek da progovori, odma sve izvrneš! :))

17. 'De ste, ljudi! :))
    Jacka, kad si tu, da te priupitam nešto... Već dva dana me muči podrigivanje, šta god popijem ili pojedem, moram nekoliko puta da podrignem... Nije mi muka i ne boli me stomak, već samo to podrigivanje dosadno... Može li to biti na nervnoj bazi?

18. Jacka, kad si tu, da te priupitam nešto... Već dva dana me muči podrigivanje, šta god popijem ili pojedem, moram nekoliko puta da podrignem... Nije mi muka i ne boli me stomak, već samo to podrigivanje dosadno... Može li to biti na nervnoj bazi?

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH.... I OPET HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

LEGENDO :)

štaš jacko, taki čoek, ili nečoek... samo vrebam priliku :)))

19. ГАМБИ ПЕДЕР ПОСРКО КОКТЕЛ ОД ЈАГОДЕ А ТИ ОВДЕ
    ДУПЛИИИИИИИИИ

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.