Ko posljednji pobjednik 124

1. Buri, znam da zvuči smešno, ali nije mi baš tako zanimljivo :))

2. Forgeta, možda je do hrane... Inače ne bi trebalo da je išta opasno. Nisam sretala da je to simptom ičeg ozbiljnog. Mada jeste iritirajuće...
    No, ne sekiraj se, proći će. :)

3. vjerujem, i ja mrzim kad se podrignem slučajno... namjerno to ni ne znam uraditi :)

al' stvarno je smiješno, evo opet ko nezdrav se keserim :)))

4. A vidi ovog što se smeje... :)

5. Možda, al' poslednji put sam jela danas oko 1, a i sad podrigujem... Ma, proći će valjda uskoro :)

6. ЗАДЊИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

7. a ti se kao ne smiješ? samo neš da kažeš... jebi ga, kod mene što na umu to an drumu, i ne znam drugačije... počeli me i jarani napuštati zbog toga, ljute se... al nema nego kako je...

8. Ma ne ljutim se :) Otkud ti sad to, Buri? Samo kažem da je malo iritirajuće...kao i štucanje...

9. buri, ja tako ceo život... Prvo ne bude prijatno ljudima, posle se naviknu, slegnu ramenima i samo kažeu: Ma... Jaca...
    I tako stalno.
    Mada budem ja i korisna. Znaju često da počnu i rečenicu sa: Aj tebe da pitam, ti ćeš mi bar reći...
    Pa od onog - jel mi jako izgužvana majica, do ozbiljnijih stvari.

FMN, što štucanje tek zna da smori! Dešavalo mi se par puta... kad krenem, pa ceo dan. uh!

10. nismo se razumjeli... jacka se, ba, garant smije štoti se štuca, samo neće da kaže :)

a niko se ne ljuti, samo sam ja ponovo imao trenutak kad sam se ispovijedao ololololol

nebitno, ćeraj dalje, samo da je doći do 50 strane :)

11. I ne smejem se! Eno ti gore!
    Šta ti mene da posvađaš sa rođenom mi kumom... Bezobrazluk!!! :)

12. I mene pitaju za sve i svašta, Jacka :)) A tek kad očekuju neki savet na ljubavnom planu, to mi najteže pada... Tu ne znam kako da pomognem kad prosto nema pravila... :)
    A i štucanje je posebna priča... Kad me uhvati, šta god da uradim, ne prestaje :))

13. Бури имам дојаву од џанкија да добијамо ову рунду !

14. Бури имам дојаву од џанкија да добијамо ову рунду !

Vidim ja smeši mi se pobeda...

A, FMN, znam kako ti je. Budem isto tako glavni slušač za šta god.
    A za pravila... lepo si to rekla. Ko se kako snađe. :)

15. Јацка, ае се кладимо да бури добија ? :)

16. Buri, ne možeš nas zavaditi :))

Cokuliću, ako on ima dojavu, onda nam se ne piše baš najbolje :)

Da, Jacka, kako se ko snađe :) Jedna mi se žali što ne može da nađe dečka, kaže svakom nađe manu, ova druga ima kao dečka, al' on neće ništa ozbiljno, samo povremeno viđanje... Obe me pitaju šta da rade, a ja ne znam šta da im kažem :) Nema tu nekog univerzalnog rešenja... Pa onda počnu sa 'Jao, blago tebi, ti nemaš tih problema, imaš sreće', al' nije ni kod mene baš sve k'o po loju, jbg, uvek ima nešto :)

17. kreću ispovijest, a da u glavnoj ulozi nije buri :)))

hhahahahahhaha đe bi ja vas zavadio, znate vi mene...

al' jacka neš pobjeđivati... naša kolaicija će ubjedljivo pobijediti!!!

18. Фмн дошо ја каизену и лупио руком у сто, окрену се "компјутор" на столу од силине ударца, и кажем му нако шмекерски, море казда да бури добије и он климну главом пустих му Лацковића турих шприцер и јањетине на сто и све средих :)

19. Ma, neću ja da se ispovedam, samo kažem :)

Ako je tako, Cokuliću, onda pobeđujemo! :)

20. ЈА САМ ВАМ РЕКО !

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.