Ko posljednji pobjednik 124

1. I lepa, vazda najlepša! :) A gde je Forget? :(

2. nemm pojma, al mogla bi nas malo podržati... mada lijepo je vrijeme...

đes ti, šta ima?

3. Eto ja došo da vas NE podržim!:-)

4. đes ti, šta ima?

Evo, rad, dremka, učenje, kafa, šetnja, proleće, miris proleća, protezanje, pivo eventualno, može biti, valja se, i tako... :)

Đeste, šta ima?

5. u blago tebi... doduše i kod mene slično, samo što je pivo zagarantovano večeras... juhuhuhuhuuuuuuuu idem na feštu, položila dvojica jarana zadnji ispit :))) ima dbude žurka samo taka...

6. E da znaš da će biti juhuhu, i ovo vreme je nekako prijatno za tako nešto. Deluje omamljujuće, mada meni se tolerancija značajno spustila pa me sada hvata i od pola piva! A šta ću, i sokovi su za ljude. :) Tebi je bolje, verujem. :)

7. БУРИ ШАМПИОН!

8. Ja jebem da bih pobedio!

9. Ja ću biti poslednji da bih pobedio!

10. ЈА ЈЕБЕМ И ДОБИЈАМ И ДУПЛИ ЈЕБЕ И ДОБИЈА!

11. Sve jebač do jebača na temi.

12. Ja dobijam ovu partiju!

13. ДУПЛИ ОСВАЈА!

14. JESTE, JA JEBEM I OSVAJAM!!! I KOLAICIJA ISTO!!!

15. БУРИ ЈЕБЕ И МОРА ДОБИТИ, А МИ СМО УЗ ЊЕГА.
    БУРИ ШАМПИОН!

16. JA JOŠ U LJUBAV VERUJEM
    IAKO ME SKORO UBILA
    ŽIVI SAM DOKAZ TANKE LINIJE
    IZMEĐU LJUBAVI I LUDILAAAAAAAAAAA

17. Podržavam te buri zbog zadnjeg posta na temi.

18. БУРИ ЈЕ ШАМПИОН!

19. Jel me to i ovde dočekao Jovan Perišić?

20. a đe te to još dočekao?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.