Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
I lepa, vazda najlepša! :) A gde je Forget? :(
nemm pojma, al mogla bi nas malo podržati... mada lijepo je vrijeme...
đes ti, šta ima?
Eto ja došo da vas NE podržim!:-)
Evo, rad, dremka, učenje, kafa, šetnja, proleće, miris proleća, protezanje, pivo eventualno, može biti, valja se, i tako... :)
Đeste, šta ima?
u blago tebi... doduše i kod mene slično, samo što je pivo zagarantovano večeras... juhuhuhuhuuuuuuuu idem na feštu, položila dvojica jarana zadnji ispit :))) ima dbude žurka samo taka...
E da znaš da će biti juhuhu, i ovo vreme je nekako prijatno za tako nešto. Deluje omamljujuće, mada meni se tolerancija značajno spustila pa me sada hvata i od pola piva! A šta ću, i sokovi su za ljude. :) Tebi je bolje, verujem. :)
БУРИ ШАМПИОН!
Ja jebem da bih pobedio!
Ja ću biti poslednji da bih pobedio!
ЈА ЈЕБЕМ И ДОБИЈАМ И ДУПЛИ ЈЕБЕ И ДОБИЈА!
Sve jebač do jebača na temi.
Ja dobijam ovu partiju!
ДУПЛИ ОСВАЈА!
JESTE, JA JEBEM I OSVAJAM!!! I KOLAICIJA ISTO!!!
БУРИ ЈЕБЕ И МОРА ДОБИТИ, А МИ СМО УЗ ЊЕГА.
БУРИ ШАМПИОН!
JA JOŠ U LJUBAV VERUJEM
IAKO ME SKORO UBILA
ŽIVI SAM DOKAZ TANKE LINIJE
IZMEĐU LJUBAVI I LUDILAAAAAAAAAAA
Podržavam te buri zbog zadnjeg posta na temi.
БУРИ ЈЕ ШАМПИОН!
Jel me to i ovde dočekao Jovan Perišić?
a đe te to još dočekao?