Ko posljednji pobjednik 124

1. A voli brat, pa tako... slušam kad moram... :)

2. brat ti je legenda.... a i ja kad samsinoć ovo naručio u kafani i napravili fajront odmaK...

3. Ahahahahah Bojali se ljudi da ne polupaš nešto kad prorade emocije! :)
    Da znaš da jeste...

4. haahha ma jok, nego sam ja namjerno čekao završnicu, pa da zakružimo žestoko veče :)

e imam pitanje... šta bi rekla momku kad bi ti predložio da idete na muziku uživo i to narodnu? al sami vas dvoje :)

5. Aha, to kao spešl efekts :)))

Ne bi mi bilo prvi put da slušam žive narodnjake pa ono... Vrv bih i otišla ako momak valja nečemu. :)
    Šta ti to pade napamet?

6. pa sinoć izašli mi da proslavimo zadnji ispit nekog jarana i ladno zapucamo u neku birtiju sa sve konobaricama, pjevaljkama i srednjovječnim čovecima... i sad ladno vidim svog malog brata sa curom kao sjede njih dvoje i slušaju muziku... i ja se čudom čudim koji će moj tu, kad ima toliko ljepših mjesta za izlazak... al mi bilo glupo da ga pitam... eto :)

7. A, pa biće da i nije tako mali brat! ;)

Šta znaš šta je ljudima merak. Možda im to po ukusu, možda devojka voli pa se on solidarisao... :)

8. Guske. Mnogo smešno.

9. I to iz 19 veka...

10. hahah moguće jacka, moguće... e mali je zato što mi je od neke ''nerođene'' tetke... tako se u nas viče za tu vrstu braće :)))

đes marcipan?

11. Haha morala sam da podelim sa nekim, blenem u to i smejem se, skroz sam podetinjila. :))

Tuj sam, ima li pive i noćas? :) Mene od pola hvata, večeras neka svirka, ali možda odem na sat vremena. Drugarica mi učiteljica, i izlazi sa svojim koleginicama, a to su taaako dosadne osobe... zaista opravdavaju stereotip vezan za njihov poziv. Da, tako nalickane kao ove guske. :))

12. biće, samo manje... sinoć je bio lom, pričam sad jacki, muzika, pjevaljka, birija do bola, dvije konobarice, a četri stola :) si se ti to testirala na količinu?

i ja znam jednu učiteljicu i taj rad, dosadna je ubi bože... samo se ne nalicka ovako :)

13. Aaa, dobro je to, egzotično. Otkad ja nosam videla pevaljku neku, mada i nemam posebnu želju... :))
    Jesam, testirala se, mesecima ništa i juče od pola čaše juhuhu, kao neki sedativ. Sada samo rakija! :)))

14. ОПЕТ ЗАДЊИ!

15. JACKA ZA POBJEDU!!!

16. БУРИ ШАМПИОН!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.