Ko posljednji pobjednik 124

1. A voli brat, pa tako... slušam kad moram... :)

2. brat ti je legenda.... a i ja kad samsinoć ovo naručio u kafani i napravili fajront odmaK...

3. Ahahahahah Bojali se ljudi da ne polupaš nešto kad prorade emocije! :)
    Da znaš da jeste...

4. haahha ma jok, nego sam ja namjerno čekao završnicu, pa da zakružimo žestoko veče :)

e imam pitanje... šta bi rekla momku kad bi ti predložio da idete na muziku uživo i to narodnu? al sami vas dvoje :)

5. Aha, to kao spešl efekts :)))

Ne bi mi bilo prvi put da slušam žive narodnjake pa ono... Vrv bih i otišla ako momak valja nečemu. :)
    Šta ti to pade napamet?

6. pa sinoć izašli mi da proslavimo zadnji ispit nekog jarana i ladno zapucamo u neku birtiju sa sve konobaricama, pjevaljkama i srednjovječnim čovecima... i sad ladno vidim svog malog brata sa curom kao sjede njih dvoje i slušaju muziku... i ja se čudom čudim koji će moj tu, kad ima toliko ljepših mjesta za izlazak... al mi bilo glupo da ga pitam... eto :)

7. A, pa biće da i nije tako mali brat! ;)

Šta znaš šta je ljudima merak. Možda im to po ukusu, možda devojka voli pa se on solidarisao... :)

8. Guske. Mnogo smešno.

9. I to iz 19 veka...

10. hahah moguće jacka, moguće... e mali je zato što mi je od neke ''nerođene'' tetke... tako se u nas viče za tu vrstu braće :)))

đes marcipan?

11. Haha morala sam da podelim sa nekim, blenem u to i smejem se, skroz sam podetinjila. :))

Tuj sam, ima li pive i noćas? :) Mene od pola hvata, večeras neka svirka, ali možda odem na sat vremena. Drugarica mi učiteljica, i izlazi sa svojim koleginicama, a to su taaako dosadne osobe... zaista opravdavaju stereotip vezan za njihov poziv. Da, tako nalickane kao ove guske. :))

12. biće, samo manje... sinoć je bio lom, pričam sad jacki, muzika, pjevaljka, birija do bola, dvije konobarice, a četri stola :) si se ti to testirala na količinu?

i ja znam jednu učiteljicu i taj rad, dosadna je ubi bože... samo se ne nalicka ovako :)

13. Aaa, dobro je to, egzotično. Otkad ja nosam videla pevaljku neku, mada i nemam posebnu želju... :))
    Jesam, testirala se, mesecima ništa i juče od pola čaše juhuhu, kao neki sedativ. Sada samo rakija! :)))

14. ОПЕТ ЗАДЊИ!

15. JACKA ZA POBJEDU!!!

16. БУРИ ШАМПИОН!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.