Nemam pojma ni sam. Kada sam se učlanio vršlj'o sam po forumu i kada sam naišao na ovu igru i na ovu tu sam i ostao. Sad me kopka čiji si mislio da sam dupli?
Zdravo ja sam Marina. Imam 12 godina i idem u peti razred...
No sad ozbiljno.
Idem u školu. Osnovnu. Sad sam u fazi Miloša Crnjanskog sa naglaskom na knjigu "Seobe".
Haha zahvaljujući Buriju nismo više misteriozni. Tek kada me je isto pitao, shvatila sam da sam na ovoj temi godinu i po bila a da nisam ništa rekla konkretno o sebi. :)
To je dokaz da ti podaci, inače tako bitni u rl-u, za druženje ovde nisu važni.
Anonimusi, mi rušimo sajtove. :))
Šta ima novo osim da sam ja poslednji? :-)
То да ниси више последњи :)
Pa nisam siguran?
Ја јесам
Ja nisam!:-)))
Eci peci pec... ja!
ЈА!
Dobar dan.
Dobar kao 'leb.
đe ste ljudi, đe ste ušipovljani? šta se radi?
Ma seo malo da nolajferišem neko vreme. Ti?
taras jesi ti nečiji dupli? nekog trajno banovanog?
nema ništa, bio u čaršiji, nahodo se za medalju... popio kafu i sad sam taman :)))
Ma jok. Što tako misliš?
nemam pojma, jednostavno tako mislim još od početka, al ne znam jesam li te to pitao... a kako izbasa na ovu temu prvi put?
Nemam pojma ni sam. Kada sam se učlanio vršlj'o sam po forumu i kada sam naišao na ovu igru i na ovu tu sam i ostao. Sad me kopka čiji si mislio da sam dupli?
vjerovao ili ne jedne stare ženskog autore, koja je bila baš aktivna na ovoj temi, pa reko da nas ne troluje malo...
odakle si, šta radiš i tako to... ajd svakoga ispitam tako te stvari i uglavnom zaboravim, al nek se melje na ovoj temi šta bilo do 50 stranice
Zdravo ja sam Marina. Imam 12 godina i idem u peti razred...
No sad ozbiljno.
Idem u školu. Osnovnu. Sad sam u fazi Miloša Crnjanskog sa naglaskom na knjigu "Seobe".
Haha zahvaljujući Buriju nismo više misteriozni. Tek kada me je isto pitao, shvatila sam da sam na ovoj temi godinu i po bila a da nisam ništa rekla konkretno o sebi. :)
To je dokaz da ti podaci, inače tako bitni u rl-u, za druženje ovde nisu važni.
Anonimusi, mi rušimo sajtove. :))
Бури, на стаклену мислиш ? ололо
đes marcipan... najjače je što ja sve ispitam i zaboravim ladno, pa pitam po drugi put i tako :)
ima li šta novoga?
taj rad dupli, staklena car...