Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Buri, odoh ja da spavam, duša mi zaspala... Laku noć :)
Dobro jutro, radni narode!
ĐES SAKSO...
DO POBJEDE KOALICIJO!!!
Sakso, amaterko :P, čestitke! Teška srca... :))
Dobar dan! Ja došla! :)
АУКУРАЦ ! НЕМА МЕ 2 ДАНА И ОДМА ЗАКЉУЧАВАЈУ. МОДОВИ ДЕЦХКО!
AJDE SA MNOM NA MANJAČU
DA SE ČUDOM ČUDIŠ
MRTAV PIJAN LEGNEŽ
ŽIV I ZDRAV SE BUDIŠ
BUBREZI ĆE PRORADITI
NEĆE BITI PIJESKA
SVVAKU BOLEST LIJEČI
BRATE, ARIJA NEBESKA
NIJE DOBRO BAJA BRATE NE ZNAM ŠTA ĆE BITI
REK'O MI JE DOKTOR NE SMEM VIŠE PITI
REKO MI JE DA SE ČUVAM
NE SMEM DA ŠMRČEM I DA DUVAM...
OŽEŽIIIIIII
КАКАВ САМ ТИКЕТ САСТАВИО 200 МАРАКА ЛАГАНО ПОКУПИТИ!
samo dovjerim, da se vrati u aktivne...
Dajte ljudi neku temu za razgovor!
đes sakso? šta ima novoga?
daj ti nešto pametno...
Ćao, Buri, Sakso! :))
đes FMN... ajde daj ti neku temu... žemo i nešto što je danas došlo na red da se trača sa drugaricama, a da to nije severina, ceca i emina sandal :)
Joj aj bacite fine destinacije za putovanja a da nisu skupe...
Dobro jutro! Mi baš juče gledali gde ćemo na more...Šlogirala sam se koliko je sve skupo! Gledali smo Grčku, jer zbog bebe ne bi smo daleko i da bude dobar hotel, u junu i nema ništa ispod 400 evra po osobi... Ispada da će letovanje skoro isto da nas košta kao skijanje, što se nikad nije desilo!
Jebote dal je moguće 400 evrića po osobi? Pa ja sam ZIMOVANJE ove godine platio 150 eura (8 dana -7 noći) po osobi i to ŠVEDSKI STO DORUČAK VEČERA! Bugarska-Pamporovo. I bilo mi je FENOMENALNO! Da sam skijao koštalo bi me još 100 evrića ski pas i 40 evra oprema... Šta nude za 400 evra MAJKE TI?!?
Polupansion, otvoreni i zatvoreni bazen, dečija igraonica i mogućnost bebi sitinga. Meni je bitna samo klopa i bazen, pošto sa njom mogu da budem na plaži do 11 i od 5, pa mi se ne isplati da letovanje provedem u sobi.
A što se Bugara tiče, nisu normalni! Mi idemo u Bansko, 3.marta. Hotel ludilo, tri bazena sa različitim temperaturama, od toga jedan napolju, 7 noćenja sa doručkom-120e. I ski pas još 150, doduše. Ali hotel je džabe, bili smo u njemu pre 2 godine za 10e manje. Ne znam kako ih se to isplati. Opremu imamo, ja samo ove godine moram da zamenim kacigu.
eee što ti je kad se počnu zarađivati svoje pare, pa se može i na ljetovanje i na zimovanje... jbt, ja se mislim kako ću od staraca tražiti za građevinijadu ove godine 150 jevreja...
Ćuti i dok nije bilo mojih para, drala sam roditelje za oba :) I za medicinijadu, pride, al tu mi nisu trebale neke velike pare :)
Jesi ti na gradjevinskom u BG-u?
nisam, bio sam u BL, završiJo u decembru, al ako budem mogao od obaveza idem tamo... najjači provod ikada :)
Jade, standardno odlične!! Meni je kum završio gradjevinu, pa sam imala prilike da se uverim da su i gradjevinijade vrh...