Prijava

Краљ шкорпиона, 3 дио.
Ни први није био нешто блистав, камоли други, ал' трећи ко је правио тај се зајебавао. Тотални збљув, непојмљива пропаст.

Saw 3D iliti Saw VII – tim delom su UPROPASTILI čitavu franšizu i ispišali se po vernim fanovima kao što sam ja. Jedno od većih razočarenja u mom životu.

Конан Варварин 2011, пуно специјалних ефеката, али шит плот и главни актер са маскаром ми не иде уз лик чика Конана, ем музика је внуго, не мож да се пореди са Басил Поледоурис генијалним симфонијама.

Слажем се постом горе, с тим што нисам могао да гледам дуже од 20 минута тај филм, исувише су ми биле сузне очи од разочарења....

Титаник лололо.

Натерах себе додледам до краја, рекох можда крај брилијантира, можда ме нешто изненади, али узалудно. Мислим, ко још може да замени овај генијалан осмех
http://www.youtube.com/watch?v=OOfmy6zlh_k
И наравно, Џејмс Џонс као негативац, непроцењиво.

Ljudi zajebali ste se. Prošlogodišnji Konan nije nikakav nastavak filma sa Švarcenegerom već potpuno druga priča. Uopšte se ne naslanja na Arnoldov film, a da je sranje to ste u pravu.

Хаха а знам, јебени римејк, али наставак приче о Конану на неки начин. Где да блатим ако не овђе?

Па оно, капирам фазон римејка, типа нови Бетмени и слично. С тим што је римејк Конана засран у односу на Бетменове, ло ло.

Nije čak ni rimejk. To je fazon kao što se razlikuju Betmen sa Majkl Kitonom i ovaj sa Kristijanom Bejlom, potpuno različito rađene priče. E sad to kod Konana nije uspelo jebi ga. :)

Да, али је то Конан, и то је лик Конана, и мрзи ме да правим сада тему која ће гласити
"Нови филмови са различитим глумцима у различитој ери, али истим насловом и истим кореном приче : Највећи фејлови"

Да се не зајебавамо, Арнолд је КОНАН, док су Китон, Килмер, Клуни, Бејл (ваљда нисам неког заборавио) само људи ИЗА црне маске:)

Реално, Бетмен је прецењен супер херој, као и ајронмен, само добри гаџети и пуно кеша, што је плитко.

Goust rajder 2. Najveće govno u istoriji svih govana.

После првог Бетмена крајем 80их, сваки даљи наставак, док Кристофер Нолан није почео свој серијал, је био срање (Џек Николсон је маестралан био у улози Џокера и није требало да умре да би људи рекли да је одрадио одличан посао, а као фан стрипова бих рекао чак и да је Леџеров Џокер срање).
Затим Истеривач ђавола 2, Осми путник 3, Осми путник: Васкрснуће, Вештица из Блера 2, Ниске страсти 2, Индијана Џонс: Краљевство кристалне лобање итд....
Матрикс, Тестера, Прљави плес, Оушнс 11 и слични филмови ми се ни у оригиналу нису свидели, те нисам ни гледао наставке па их нећу ни коментарисати....
А Секс и град и сличне глупости су једноставно превелика срања да их и сматрам филмовима....

Goust rajder 2. Najveće govno u istoriji svih govana.

+1

А ни први Гоуст Рајдер није ништа бољи.... Николас Кејџ је једноставно превише неуротичан за такве улоге и само квари чак и такве филмове....

Други Гоуст Рајдер нисам глед'о, ал' први ми је био добар. Не може се погрешити са Кејџом. :П

Мени онај други део филма Хулигани или како се зове некако без везе, непотребан и скроз друкчији од првог. Као сад су у затвору и онда играју неки фудбал нешто, овом киНДаповали жену, биле неке уцене нешто... Нема везе с хулиганима, то је више неки затворски филм, а и глумачка екипа је скроз друга, једино мислим да је онај вођа Милвола био и у овом делу. Први део био са Бобом Смрадом у главној улози. 'Нате на који филм мислим?

Грин Стрит Хулигенс....

Конан Варварин 2011, пуно специјалних ефеката, али шит плот и главни актер са маскаром ми не иде уз лик чика Конана, ем музика је внуго, не мож да се пореди са Басил Поледоурис генијалним симфонијама.

To.