Хуманитарне акције

1. el mora u komercijalnoj? može i u pošti da se uplati?

2. Reklamirao sam na Radu Lackoviću. Pokušaću da nagovorim što više ljudi iz škole pa da uplatimo :D samo ne znam kako ide uplata iz bosne :D

3. el mora u komercijalnoj? može i u pošti da se uplati?

samo popunis uplatnicu i ides u bilo koju banku/postu

ja sam nesto brljao preko internet bankinga posto se ne snalazim bas sa tim modelima i pozivima na broj (jer ne pise pa nisam znao sta da ukucam).
    uglavnom ako placate na ovaj nacin model 00 i prazno polje u poziv na broj meni je resio problem i uplata je prosla

ne znam kako ide uplata iz bosne

ovaj pdf odstampas i odes u banku s njim i poneses pare, oni ce znati sta i kako
    http://www.tijanaognjanovic.com/images/instrukcija-eur.pdf

4. ja sam otisao u komercijalnu, samo rekao da je za tu akciju, dao kintu i to je to.. sto se tice uplata koje nisu u komercijalnoj, samo na uplatnici upises one podatke, (ono sto ne pise ostavljas prazno) ili pitas radnicu u posti da ti kaze sta ces sa tim poljima.

5. Лакше би било преко СМС-а, али нема везе. А колико се новца отприлике уплаћује? Видео сам да је за операцију потребно милион долара.

6. uplacuje ko koliko moze.

i sto dinara pa puta 10 hiljada ljudi je 10 hiljada evra.

ako neko moze i ima moze i milion da uplati..:)

http://www.facebook.com/pomoczatijanu

7. spustili su cenu na 700 000.
    Pa uplacuje ko koliko ima i hoce. Sergej je uplatio 500e..
    Jebiga, nije fora da par ljudi skupi ceo iznos, nego je mnogo lakse masovnoscu nadoknaditi visinu donacije. 700 000 ljudi po 100din i eto celog iznosa.

Ja sam se danas odrekao svoje kafe i tiketa i uplatio tu sumu. Nije mnogo, al ni 1000e ne vredi nista ako se ne skupi ceo iznos..

8. @Fender, kolko mozes. Naravno da ne mogu svi uplatiti isto. Ja sam se vodio time da dam kolko potrosim za jedan izlazak. Na fb stranici za slot i igre na srecu sam predlozio da daju kolko bi prokockali za 1 dan...

9. Mogu reci da je meni Bruce doprineo da saznam za ovaj slucaj sa svojim avatarom... Tako da takav vid podrske smatram dobrim... Sergej je napokon uradio nesto dobro tako da mu hvala...

10. Je l' uzimaju banke proviziju za ovakve uplate? Posle idem da uplatim a pošto sam pri kraju s kintom da znam koliko mogu da odvojim.

11. ne bi trebale uzimati, za svaki slučaj odeš u Komercijalnu banku, tamo sigurno nema provizije - ako nemaš tu banku u gradu ti smanji iznos, nije bitno koliko, bitno je da bude bar nešto

12. E odlično, taman mi je Komercijalna i najbliža.

13. U komercijalnoj ne uzimaju nista.
    U posti je sigurno standardnih 35 dinara.
    Dok je uostalim bankama oko 70,ako sam dobro zapamtio.

14. Bio, ne uzimaju ništa.
    100 dinara, da sam imao više dao bih.

15. Nemam fejsbuk, ali sam odštampao i okačio na oglasne table u firmi i u par zgrada.

I ja da imam neki wall.

16. Nagovorio sam i neke iz moje porodice da uplate. Reklamirao na fejsu, sad ću da stavim i na avatar.

EDIT: Viđao sam da su svugde bili polepljeni plakati o ovoj akciji. Mada, ko god je prošao ne verujem da je i zastao da pročita a kamoli uplati 50 dinara......Čuo sam od malog komše koji je u osnovnoj da su i tamo nešto skupljali :)

17. Juhu, uspeo sam da sredim da izbace vezu na sajtu sa 200 000+ dnevnih poseta!
    http://upload.slike.com/slike/9sXhr.png

Posto su na sajtu najpopularnije veze upravo ovakve (sto se da videti sa slike, pri dnu desno su najpopularnije veze), ovaj Istokov tekst je dosao kao kec na desetku.

Jos cekam da mi se ortak javi za status na fejsu sa stranice od 400k ljudi!

18. Ja sam malo modifikovao moj avatar i stavio u opis.

Da se ne pravi zbrka sa istim slikama na forumu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.