Oprasni, jebi ga, toliko si predrkan igrač dote, da ti je bitnije da 200 golda ostaviš u šteku za klejmor, nego da kupiš jebeni vard.
Kada igram suporta sem bootsa i mekanesma u inventaru nemam nista, sve pare trosim na vardove, dastove i dimove, jedini u timu kupujem kurira i nikad ne grbavim kil
Kada igram kerija, boli me kurac za sve gore navedeno
Kada igram suporta sem bootsa i mekanesma u inventaru nemam nista, sve pare trosim na vardove, dastove i dimove, jedini u timu kupujem kurira i nikad ne grbavim kil
nemoj da ocekujes od suporta, jer niste vi u lanu i m8s na prst u bulju i dublje, da postavlja vardove za tebe, na tvom lejnu i tamo gde ti mislis da su mine,
Fjurion je heroj koji ne može da se igra drugačije od konstantnog guranja na sve tri strane i farmanja. Ko da kažeš da je Lina ciganski heroj jer joj ulti bije 1000 demidža.
E ovo za venge je tacno,mnogo tuce ko keri,jos onaj ulti je mnogo dojajan :D
A pak je jedno malo govnjivo sranje koje te nervira jer ne mozes da ga tuces,stalno bezi picka mu materina,on je najgej heroj.DODJI NA FER MAMU TI JEBEM MALENU
Najbolji suport je niks jer ima prejeben glas,kad munes nekog,a on krene niksniksniksniksniks,pa sav se raznezim.
Padz je inace kurcina od heroja,umem dosta dobro protiv njega,ali imam fobiju od one kuke i onog mljackanja njegovog,samo me jeza krene kad cujem onaj zvuk :D
Šta pričate da se Prophet igra isključivo u šumi, ja s njim na mid idem uvek, ili na lane nikad u šumu jer smara. Možeš igrati gankerski samo leteti po mapi i ubijati, vijati im kurira to donosi veliku prednost u početku ako ga uspeš skenjati jer moraju nazad po iteme, gube exp/gold. Ko sa Prophetom samo farmuje i pušuje on je idiot.
Inače, koji je zapravo greh igrati venge kao suporta, mnogo je korisnija kad se naroka na kerija, ono može majke da jebe
inače iscepiše me rusi sad...
nikad više AP...
jebo ih padž, vorlok i rasta sve na kamari
Je li aparitionu ultiti prejeben na dvojci kao i na jedinici?
da izuzetno
nemoj da ocekujes od suporta, jer niste vi u lanu i m8s na prst u bulju i dublje, da postavlja vardove za tebe, na tvom lejnu i tamo gde ti mislis da su mine,
Fjurion je heroj koji ne može da se igra drugačije od konstantnog guranja na sve tri strane i farmanja. Ko da kažeš da je Lina ciganski heroj jer joj ulti bije 1000 demidža.
Ma sve je to go kurac, kristal mejdenka je najbolji support, jebe mame, omiljeni support.
Omiljeni keri naravno alhemičar.
pak i betrajder najjomiljeniji herojiiii XD
Nisam znao da je onaj Wyrm tako nerealan heroj, odigro sam dve partije sa njim, heroj jebe sa ultijem
E ovo za venge je tacno,mnogo tuce ko keri,jos onaj ulti je mnogo dojajan :D
A pak je jedno malo govnjivo sranje koje te nervira jer ne mozes da ga tuces,stalno bezi picka mu materina,on je najgej heroj.DODJI NA FER MAMU TI JEBEM MALENU
Najbolji suport je niks jer ima prejeben glas,kad munes nekog,a on krene niksniksniksniksniks,pa sav se raznezim.
Padz je inace kurcina od heroja,umem dosta dobro protiv njega,ali imam fobiju od one kuke i onog mljackanja njegovog,samo me jeza krene kad cujem onaj zvuk :D
aj neko gejm
Ne igram sa nubovima, žao mi je.
фу литл бастард.
јебем.
Šta pričate da se Prophet igra isključivo u šumi, ja s njim na mid idem uvek, ili na lane nikad u šumu jer smara. Možeš igrati gankerski samo leteti po mapi i ubijati, vijati im kurira to donosi veliku prednost u početku ako ga uspeš skenjati jer moraju nazad po iteme, gube exp/gold. Ko sa Prophetom samo farmuje i pušuje on je idiot.
Chain Frost Rampage!!!
whosyourdaddy protiv botova se ne racuna
Све про до проа џД
Јел се игра нека вукајлијашка дота?
Aреи Куен
Ne zalazim u to kako ti igras
Kad imas pojacivac, refresher i veil u inventaru u 40-tom minutu ne treba ti cheat
aj napravimo neku vukajlijašku ligu lolo (x