Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Bas mi lepo kad procitam celta i che-vu-a da se po prvi put osecam da nemam sta ja tu da dodam.Hvala vam.
Dirnuli bi i geja
A da svi jednostavno, zajedno sa pederima i lezbejkama, odete i radite nesto umesto sto trucate ovde bzvz. Oni nikad nisu u ruke uzeli nista teze od kasike, pa zato i imaju vremena da organizuju parade i traze neka svoja, toboze prava! Mogu i ja tako da osnujem drustvo za zastitu zeceva i izgorim u borbi za prava zeceva (na informisanje i bla bla). To je kurd jednom predlozio... :D
ID vam je sve rekla jos na pocetku, a vi se i dalje zamlacujete.
Svaka vam cast...
Neobavesten, ja kapiram da si duboko isfrustrirana osoba jer ti gospodjica koju si sam spominjao, a koju ja nisam pominjao , eventualno nije dala, nego je u startu pocela da te gleda kao drugara (kao i vecina devojcica u tvom drustvu dobri moj Veseline) ;)
Pod dva, takodje posto je tebi to prirodna stvar, iskreno se nadam i zelim da ti brat,sestra ili sin budu PRIRODNO homoseksualne osobe...aj dobro, za sestru se zezam, ne zelim da izgubim vreme koje mozda mogu da provedem sa njom kada se ti i ja budemo sprijateljili :)
E sad, salu na stranu,
Jel bi voleo da sedis sa detetom sutra u parku i pored vas sednu gejcine i krenu strasno da se ljube?
Nemoj o toj kvazitoleranciji da mi pricate.
Tolerancija je da ih jednostavno ne izopstavamo zato sto su pederi, tu se slazem. ALI KO NJIH IZOPSTAVA? Jel seksualno opredeljenje mora da pise u njihovoj zdravstvenoj knizici, radnoj knizici? Jel idu na interviju za posao gde im se izricito naredjuje da u vidu testa moraju da izjebu sisatu sekretaricu (duboko zalim sto nije tako)? NE.
Jel na ulazu u autobus pise, sedista rezervisana samo za strejt osobe? NE.
Ko ih to ne tolerise??
Neka se jebu zemljaci sa kim hoce sto se mene tice, samo nemojd a mi paradiraju ulicama i HVALE SE SVOJIM DEVIJACIJAMA. Ali bukvalno je to povod...obziromd a su im zahtevi nebulozni.
Dakle, neka se jebu sa svojim buljasima slobodno, samo nemoj da to rade na sred kneza i idu ulicom sa natpisom na celu "JA SAM GEJ I PONOSAN SAM",
jer mi ne idemo ulicom sa natpisom "JA SAM STREJT I JAKO SAM ZAJEBAN ZBOG TE CINJENICE"
A vidim da si ti pride advokat od doticne gospodjice, pa bi bilo lepo da mi se , kao i ona sto mozes videti, obracas ili kroz kontekst, ili sa VI.
HVALA.
Ahhahahahhahah.
Izvinjavam se sto ne pricam po ukusu nekih i sto mozda ponekad po recniku nekima zvucim kao NEANDERTALAC, ali profan likovnog me je lepo naucio "KADA IMAS POSLA SA PAMETNIM COVEKOM OBJASNI MU, KADA IMAS POSLA SA RETARDIRANIM - NACRTAJ MU STO GRUBLJE".
Ja se bar nisam zaljubio u Nekoga koga nisam ni video. Mozda ona voli da joj se crta. Pokusaj sa nekim zivotinjama.
Uf, Kelte, uze mi post iz tastature.
Lija,
nemam ambiciju da ti bilo sta objasnjavam. Ako ti nesto nije jasno , to je azto sto ti je mozak u ofsajdu, a ne zato sto ja ne crtam dobro.
Neobavesten,
necu da pokusavam sa zivotinjama, ucim se na greskama drugih i kada pogledam tebe shvatam da se covek vise nikada ne treba ukrstati sa gmizavcima i zamorcima.
Lijo, zaljubljen je. Shvatas vec...
Neo, kad smo vec kod toga mislim da smo se dogovorili da se ne obracamo jedan drugome, na sta si ti lepo dao svoju rec da neces raditi.
Ipak si morao, a? Pa dobro, nije problem, ipak te je povukla euforija oko gej parade izgleda nesrecnice.
neobavesten
13.07.2009.
"Ja se ne kacim sa svima, vec mnogima zasmetaju neka moja razmisljanja i direktnost, pa im prorade kompleksi."
Na ovoj recenici svaka cast, jer ja to trubim ovde vec nekoliko meseci. Samo sto niko ne slusa.
No, necu da produbljujem raspravu, kad ovo mozemo resiti civilizovano. Trazio si da ti se ne obracam, okej! Ja nemam problem s tim. Osim ako uvredis nekoga koga poznajem i stvari dodju do te tacke da moram nesto da kazem. Ja sam takva osoba.
Budi pozdravljen!
"Osim ako uvredis nekoga koga poznajem i stvari dodju do te tacke da moram nesto da kazem."
Ovde se nisam obracao osobi kojoj ti mislis da sam se obracao pateticni pojedincu. To sto ona i ti zelite da vam se obracam prvi, to je druga stvar. Ali sam lepo rekao da nikada prvi ne ulazim u konverzaciju sa nizim bicima kojima je egzistencijalna svrha prosipanje pameti po internet forumima i 24h bdenje nad istim.
Harlekin,
izvini zbog skretanja sa teme, ali od starta iste odmah posle mog postovanja su se pojavili ovi sto provociraju osobe kakve bi zeleli da budu :)
hahahahah vidim ovde se opet zakuvava :) :lajk:
negoooo..
lepo je Vuk Bojovic rekao: "Posle pedera će paradirati sodomisti i nekrofili!"
toliko od mene!
"Posle pedera će paradirati sodomisti i nekrofili!"
Ja samo da kazem da je Lija-Vujak car, k'o ja da sam pisao. ;)
Vidim neko postavlja Palmino retoričko pitanje, "šta ako moje dete sutra vidi dva pedera kako se krljaju na klupi/u avionu, te mi pade napamet, da priupitam one koji žele da odgovore na ovu hipotetičku situaciju:
Recimo, za 20-ak godina, dok pijete popodnevnu kafu, obrati vam se vaš sin jedinac ( iskreno, voleo bih da svi imamo mnogo više dece, ponavljam, ovo je hipotetički ) rečima " Ćale/mama: ja sam gej. Imam dečka. To sam javno rekao na poslu i dobio otkaz. U povratku kući prišla su mi dvojica kolega i ubacila me u kontejner, i rekla da sam prljava pederčina. Na sinovljevo pitanje, vi biste odgovorili sa:
a) Tako ti i treba kad pratiš trendove, jebao te truli zapad, žali se njima!
b) Poslali ga kod Peranovića u manastir da se leči lopatom ( pored lečenja narkomanije u budućnosti će verovatno lečiti i homoseksualnost)!
c) Pozvali Obrazovce, Dveri i 1389 da mu jebu kevu ( ne bukvalno, već fizički )!
d) Odrekli ga se preko Politike i Večernjih novosti i isterali ga iz kuće. Ko ga jebe ( dečko valjda ).
e) Rekli biste:" Ženo, s kim si se jebala po komšiluku, pa dobismo izroda, majku ti jebem!? U mojoj familiji su svi čiste srbende, nema pedera( Tihomir Arsić sindrom). Dete nije moje!
f) Sine, učinićemo sve što je u našoj moći da živiš kao i svi ostali ljudi. Slobodno.
Romantična pradstava o gej paradi:
http://cache.virtualtourist.com/999768-Gay_Parade-San_Francisco.jpg
http://www.moonbattery.com/archives/gay.jpg
http://rachelmarsden.files.wordpress.com/2007/12/gay-pride-parade_article.jpg
Nešto realnije predstava o gej paradi:
http://www.boilingfrog.com/wp-content/uploads/2007/02/Gay%20Pride.jpg
http://www.dreamlandnews.com/dhd/gay-pride-07.jpg