Борци против дискриминације или рушитељи система традиционалних вредности? Политичка платформа београдске "Поворке поноса"

1. Jebale vas devijacije i parade i međusobna netolerancija na sajtu!
    Kojim se glupostim zanosite.
    Ne razumem toliku fascinaciju pederima i lezbačama, ja sam svoje na tu temu rekla, ilustacije su za sve vas zanešene borce za prava pedera, žečeva, kuraca, palaca.
    Što se niko ne seti prava samohranih majki ili to nije dovoljno konkretan problem što je neka žena ostala bez muža, nema posao a treba da hrani dete.
    Vi svi silni borci za pravdu koliko se često setite da ustanete trudnici u prevozu, invalidu u kolicima da pređe par stepenika ili savlada ivičnjak.
    Toliko o borcima za pravdu a pederi će se već snaći nekako!

2. Зла, пренела си моје мисли на папир, тј у пост. Свака част.

3. Nemaju veze jer ovo što sam navela su ozbiljno problemi ljudi iz moje okoline, a parada pedera definitivno nije događaj koji će prodefilovati kroz moju ulicu tako da me ne zanima , to je događaj koji ču da ignorišem jer zaslužuje toliko moje pažnje.
    Da glupost je tuđa patnja, samo je pederska i tvoja Vujak prebitna.

P.S.
    Ukoliko niste informisani ova zemlja je u daleko većim govnima od parade u duginim bojama.

4. Zla Zla, to sam i ja isto rekla u postu na str. br. 3 :). Dakle, slažem se :)!

5. rado bih se uključio u raspravu, ali me mrzi sada sve da čitam tako da ć samo reći šta mislim i tako to.

1. ova parada je u srbiji veoma potrebna. na kraju krajeva, svako ima pravo da paradira ako to želi. da nemam nekih sitnih obaveza, rado bi ih podržao i prošetao se malo sa njima, ili izblejao u parku pored, kao znak podrške.

2. homoseksualcima je često uskraćeno pravo na normalan život, te se mora nešto preduzeti povodom toga.

3. navijači su najveći latentni homoseksualci koji se po ceo dan druže samo sa muškarcima, gledaju muškarce kako se igraju međusobno, grle piju i pevaju samo sa muškarcima i onda žele da biju druge muškarce koji nisu toliko zatucani i iskompleksirani da svoje porive kriju od samih sebe. Ja bih od golog muškarca pobegao, ne bih pojurio da se rvem i bijem sa njim...

4. Dete usvojeno od strane gej para kojem je socijalni radnik dozvolio da usvaja decu, ima iste šanse za kvalitetan život kao i dete usvojeno od strane mešovitog para. Možda ne baš iste zbog osude društva koja je i dalje prisutna, ali unutar topline doma, sve je isto.

5. Zyclon i teorija nepristojnih ljudi manje više govori sve što treba reći i apsolutno se slažem sa njim.

6. @ Surovi Tačka 3. slažem se.
    Tačka 4. To što si rekao je surovo.

7. Tačka 4 je tačna apsolutno, sviđalo se to nekom ili ne.

8. Tačka 4. je apslutno zona sumraka.

9. Не знам што сад толико дискутујете о томе кад ћемо ионако за пар дана видети шта ће од свега тога да буде. Кад већ смарате са овим могли би да направите неко гласање, "ДА" и "НЕ", па да видимо да ли весела дружина има подршку или нема, бар што се тиче људи са овог сајта.

10. Uvek sam za glasanje.
    Čisto da napomenem protiv su: Obraz, Dveri, Četnički pokret, 1389, Delije, Grobari, DSS, NS, SRS, Kosta Čavoški, Smilja Avramov i đubre u crnoj mantiji - Amfilohije. Kad vidim ekipu, odmah znam da ne mogu da se svrstam u takvo društvo.
    Pošto pretpostavljam da je Samhain protiv, ja sam za. 1:1. Unapred sam osuđen za poraz, ali, bole me brige :).

11. ja sam gej i clan sam vukajlije.toga dana cu da pravim paradu na vukajliji.ako kajzen to odobri.jer ja sam gej i clan sam vukajlije

12. 1:4 kad ste već zapeli, mada poslednjih godina ne glasam :-)
    I Lijo, molim te, ostani u patikama :-)

13. sevast gej?
    nista novo...

14. "...protiv su: Obraz, Dveri, Četnički pokret, 1389, Delije, Grobari, DSS, NS, SRS, Kosta Čavoški, Smilja Avramov i đubre u crnoj mantiji - Amfilohije."

Чисто сумњам да је Амфихолије против јер јбг ако прође овај педербал, можда ће за пар година проћи и педобер, а верујем да он на ту карту игра. И није ок наводити горе наведене групе јер има и људи ван њих који су против педера (и при том не мислим на јф87, национални строј и остале). Иначе, да, против сам, да не износим сад разлоге ионако је много речено у претходним постовима...

15. Можете ви да се "опасно гузите" колико хоћете, своје сте рекли са мали милион постова заснованим на елементарном незнању и личном мишљењу без покрића, које представљате као аксиом. Какво само ликовање после пар отрцаних флоскула, којим себи самима потврђујете интелигенцију. :)

Једино је Lija-Vujak у пар наврата јасно и писмено образложио у шта верује, и поред неких проблематичних реченица. Сад је већ почео да се "педерише" са овим стиховима, али приписаћу то еуфорији која је ухватила "супротну страну" због водства у некој инфантилној игрици.

Морам признати да сам много више очекивао. Ово је комедија...

16. Ispravka:
    комеНдија!!!

17. Poenta ovog sajta je komeNdija a ne da rešavamo problem gladi u svetu!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.