Борци против дискриминације или рушитељи система традиционалних вредности? Политичка платформа београдске "Поворке поноса"

1. Gde je Adolf tu sam i ja.

2. Поставио си питања и сам на њих одговорио!?! У трећем посту је Дуке лепо објаснио ситуацију. Што лепо не поставиш питање на које си стварно мислио кад си покретао ову тему?
    А што се аргумената тиче... ја не знам да ли уопште читаш шта други пишу. Обрати мало пажњу на сопствене аргументе, нису ништа бољи од оних које добијаш назад. Сваки пут кад ти неко контрира, готово увек следи инфантилна увреда типа:
    "Можете ви да се "опасно гузите" колико хоћете, своје сте рекли са мали милион постова заснованим на елементарном незнању и личном мишљењу без покрића, које представљате као аксиом. Какво само ликовање после пар отрцаних флоскула, којим себи самима потврђујете интелигенцију."
    Тај став да свако ко мисли да ниси у праву мора обавезно бити дебил, неће те никуд одвести.
    Овај пост нема везе са питањима на почетку, као ни сви остали после прве стране.

3. Naravno da čitam, ovde ima prostora za "demoliranje" koliko ste gluposti narokali... trenutno nemam vremena, a to guženje je citat od nekog posta iznad... vidiš, navodnici...

4. Поента цитата није у "опасно гузите". Као и обично видиш оно што хоћеш да видиш. И као и обично следe прави "аргументи": "koliko ste gluposti narokali...".
    Уме да буде зајебано кад си једини који има високо мишљење о својим вештинама "демолирања".

5. Ali ja ne želim paradu...

6. To deca u Srbiji treba da gledaju dvadesetog???????
    Podrzavajte vi koga hocete,ali ovo je bolesno!
    Neka rade sta god zele u svojoj sobi.
    Ako ja mogu da se jebem u kuci mogu i oni!

7. Jebi se Domina kad vec mozes!:D:D:D:D:D:D

Shanu na stranu,slazem se sa Dominom!:D

8. Mislim da ovde niko i nije rekao da se slaze sa onim.

9. ...snimkom. sta si zapenila :)

10. Poenta je da su mišljenja podeljena što je normalno, nije normalno da se koljemo kad nasm se mišljenja sukobljavaju ali možemo na sitno da se prcamo po forumu, čisto da nam ne bude dosadno.
    Poenta priče je da je toj parad dat mnogo veći značaj što je verovatno zavera nekog gej lobija koji je podplatio navijače da ih malo izbičuju kako bi se predstavili kao velikomučenici što u suštini nisu već manje ili više ravnopravni članovi društva, ostali problemi koji ih muče su problemi i svih ostalih građana ove zemlje, što nikako nema veze sa seksualnim orijentacijama i dezorijantacijama.
    Ali šta pa ja znam kad nekim autorima ja ovde lupam gluposti a oni sami nisu rekli ništa a kamo li pametno. :)

11. Da i ja kažem koju. Zyclon i celt su ovde najmudrije zborili. Jednostavno se prema tom skupu treba odnositi kao i prema svakom drugom, pustiti ih da iskažu svoje mišljenje i stavove, pošto smo, jelte, demokratski opredeljeni i svako ima pravo da svoj stav izrazi, ukoliko dođe do remećenja javnog reda i mira (pojava huligana ili izvođenje ovih gadosti sa slika) policija da postupi po važećim propisima, i mirna Bačka.

Mesto toga, na sve strane priče o paradi ponosa, puna Vukajlija definicija o njoj, pa hteo ne hteo moraš da razmišljaš o tome umesto o važnijim stvarima. Niko da se seti da definiše ili otvori temu o problemima kakve npr. ima onaj nesrećnik što je sebi odsekao već dva prsta i govori kako će ih odsecati i dalje, i na kraju se javno spaliti kad ponestanu.

A najveća ironija je što u celoj toj pompi prednjače ovi koji kažu "što se niko ne seti prava samohranih majki ili to nije dovoljno konkretan problem što je neka žena ostala bez muža, nema posao a treba da hrani dete", i "to je događaj koji ču da ignorišem jer zaslužuje toliko moje pažnje" a onda okače 20 slika i 5 klipova i napišu 30 definicija o paradi. (I ja ovim postom doprinosim toj ironiji, al' nisam mogao da odolim). Ajmo ljudi malo doslednosti.

12. Hoeće li ova tema da se okrene na spradnju i zajebanciju ili ćete vi misice da smorite svojim politički korektnim komentarima?!?
    Jel ja moram svuda da naglasim da se zajebavam, naročito u izboru avatara i kačenju slika, koliko sam ja obaveštena ovo je sajt za zajebanciju svih vrsta a ne mesto sa koga ćeš da pokreneš revoluciju koja će da spasi svet.

13. LZZ, kad ces i ti da priznas da si hermafrodit?

14. Kad mi bude srasla gospođica od neupotrebljivanja a to neće da bude skoro.

15. A zasto ako vec hocete lepo da pricate (lija-vujak) ne odete na sajt koji se pridrzava argumenata i odgovora i pravila ponasanja u argumentovanju?

16. DOMINA pozivam te na kafu kod mene i mog vrshnjaka.

17. Ali LZZ, hermafroditi se radjaju takvi. Ne mozes postati hermafrodit.

18. a to zla ne moze da sraste, to moze samo da se prosiri i da smeta i visi :)