Гласање

1. Vlasinar se isro po temi. Može lock.

Немојте лок, брате. Тема је добра, а на свакој теми се повремено неко исере. Баш ме занима шта вукајлијаши политички мисле и за кога ће гласати.

2. Гласам за ону странку која има највеће шансе да скине жуте с власти, Напредњаке. Иначе, лично не подносим ни гробара ни Вучића, али ето, реално не постоји јача политичка опција. Не знам да ли ће бити боље, али промена владајуће гарнитуре не би шкодила. Иначе пре сам био за Вука док није постао говнурина жешћа, фазон покењај се себи у уста зарад министарског и посланичког места.

Опет Газимудо Звераш попује о статуту Звери, који курац дечко? Ви сте јебена екстремна верзија радикала, мораш бити добро психички лабилан и инфантилан да гласаш за ове квази ултра русосврш патриоте. Шта имате против хомосексуалаца децџко? Звераше и Образовце на улице, да са тераса пишамо по вама.

3. Знам одавно да ће избори бити само дуел између ДС-а и СНС-а и то ми се никако не свиђа. Неће се ништа променити.

По мом мишљењу је најбоља опција Коштуничин ДСС. Бар можемо да будемо сигурни да не раде у корист неке стране или домаће ОБАВЕШТАЈНЕ службе. :Д

4. Гласам за ону странку која има највеће шансе да скине жуте с власти, Напредњаке. Иначе, лично не подносим ни гробара ни Вучића, али ето

Hvala, sve si nam rekao. Bitno je da mi koji smo za "Zveri" psihicki labilni,al zato ti koji glasas za nekog koga cak ni ne postujes, niti mislis da je dobar si sasvim na mestu.
    @ Truth
    Mislio sam na jacanje domace privrede,mada i domaca privreda ima isto znacenje, posto zivot od tudjih donacija ne jaca nasu nego tudju privredu.

i jos samo da napisem ovom gore sto nije labilan:

Protiv homoseksualaca nemam nista, protiv gej parade imam.

5. Ajoj, član SDS-a. To je jedino gore od člana SNSD-a....

Evo upravo čitam ša kažu Dveri u programu. I već mi izgleda ko ostali opozicioni pamfleti, to jest programi.

6. mi koji smo za "Zveri" psihicki labilni,al zato ti koji glasas za nekog koga cak ni ne postujes, niti mislis da je dobar si sasvim na mestu.

Управо то. Видиш како си све схватио.

7. lol.I kao kad dođe toma na vlas biće nam bolje.TETRALOL

8. U bog te jebo, pa iza njih stoji Bogorodica. Tako oni kažu.

Naravno da je potrebno glasati za njih.

9. Neće biti bolje, ali bi bilo do jaja vidjeti kako Tadić štrajkuje glađu.

10. U pravu si.Ili kako đilas jede stiropor

11. Glasam za Zelenu Ekolosku Partiju ZEP

12. Il kad Jeremić ugradi silikone usta da bude Vučić umjesto Vučića.

13. ја нећу да гласам зато што од бирача нема јебача!

14. По мом мишљењу је најбоља опција Коштуничин ДСС.

Није баш најбоља, али је свакако најмање лоша од странака које су у парламенту.

15. И јесмо Џони, две-три, али су нам проевропски оријентисани модератори стављали катанац и то би било то од сваког нашег покушаја да искорачимо у политичке воде.
    Ја сам за то да нам дају неког диктатора. Јебига, нећеш да радиш, идеш да копаш. Нећеш да копаш, у базен са ајкулама и а у курац. Ионако имамо масу људи на бироу и масу оних који на послу, у државним фирмама ладе јаја. Диктатура!

16. Ја сам за то да нам дају неког диктатора. Јебига, нећеш да радиш, идеш да копаш. Нећеш да копаш, у базен са ајкулама и а у курац. Ионако имамо масу људи на бироу и масу оних који на послу, у државним фирмама ладе јаја. Диктатура!

Slažem se. Nema nama prosperiteta u ovoj "demokratiji". Ne znamo mi to. Treba neki baja da dođe na vlast i gotovo.

A za stranku, pa ništa, ima novu da osnujemo.
    MODLUATORI DECXKO ZAŠTO NAM GASITE STRANKE!!!11121!!!

17. e pojma neam za koga ću da glasam. potičem iz stare aristokracke porodice koja je uvek bila monarhitički nastrojena.Al neću da glasam za SPO,ne više, nikad!
    glasaću za nekog za koga nikad nisam do sada. jebe to što su izbori čini mi se 6.maja jel, kad mi slava. slabije malo da ću didem da glasam lolo

18. Sada je idealno vreme da se ponovo aktiviraju one političke stranke u igrama.

19. Dobro je da ne živim Srbiji,nema se za koga glasati.
    Kod nas u RS je problem sto po manjim opštinama ljudi znaju samo za SDS i SNSD,tako da niko normalan ne može pobediti.Najbolji je Zdravko Krsmanović.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.