Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Што каже један велики мудрац за ког нисте чули:
Treba glasati za radikale da izvučemo todorovića iz dužničke krize u koju je upo zbog švajcaraca lolo
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&dd=13&nav_id=590553
ENVERA ZA PRECEDNIKA
EDIT
LOLO nisam ovako razmišljao sad razumem ljude koji glasaju za njega
ENVER ĆE DA SPASE TODOROVIĆA
SETS (Samo Enver Todorovića Spasava)
SPS - Форсирају се застареле тактике због којих и даље имају симпатизере, али против иоле јачих тимова губе и код куће и на страни. Одавно испали из лиге.
ФК Обилић.
LDP - Непоуздан тим, у суштини, стално се боре за Куп УЕФА, бије их глас да су продали првенство и утакмице. Покушавају да уђу у Европу, али се све нечасне радње на домаћим теренима виде кад направе искорак на међународну сцену.
ОФК Београд.
SPO - Дом пензионера. Тренер им је добар демагог али лош стручњак. Ради за литар ракије дневно и покупио је сву мудрост овог света. Навијачи га не воле претерано, али имају неко скривено поверење у њега. Некад су били озбиљни конкурент и јак такмац, вечито у првој лиги, а сада су јако близу друге. Мада, вероватно ће се опет провући и остати ту где јесу.
ФК Борац.
SRS - Атлетик Билбао политичке сцене, пропагирају стално једну те исту идеју и вуку на своју страну. Увек су ту негде близу врха. Председника клуба осуђују због форсирања домаћих играча због чега их многи и цене. Слаба вајда од те њихове идеологије. Против јачих тимова релативно лагано губе.
DSS - Стара гарда, успорен тим, али и даље је ту негде. Често окарактерисани као фаворит из сенке. Један од тимова са најдужом традицијом, али немају много више од тога. ФК Војводина.
Naprednjaci - Тим чија се тактика мења. То јест', немају сталну тактику него зависи против кога играју. Неретко намештају утакмице и поред тога су у самом врху.
ФК Јувентус.
DS - Тренутни шампиони, и даље су једни од главних фаворита за нову титулу. Због тога су и омражени али и поред свега имају највише навијача баш из разлога што људи не знају за кога другог да навијају. Вероватно су и искусни манипулатори. Преузео их је тајкун зван Србија који улаже паре у њих. Једини од наших тимова имају шансе за пласман у Европу, али са врло вероватно трагичним исходом, без освојеног бода. Мада, никад се не зна. ФК Манчестер Јунајтед, ове сезоне.
Glasajte za mene.
Ja guram zmije u nos.
http://www.crainium.net/jdjArchives/SnakeManu.jpg
http://i42.tinypic.com/2czx4sk.jpg
SLOŽIĆETE SE, ZVUČI PRIMAMLJIVO
Može i Tibor u koaliciju svakako.
Napravimo mi stranku. Stranka Vukajlijaša Srbije i onda oformimo koaliciju sa Romulancima, Dverima, Kinezima, Tiborom i PRS-om....dobijamo izbore garant.
Može dzoni osnujemo stranku UJS(Ujedinjeni jebači srbije)
Ja sam za, dokle god su uključeni Mađari i Romi. Brinem se za njih.
ЈА САМ ЗА ТИБОРОВУ СТРАНКУ :)
Жиљава странка вуке би добила изборе!
Može. I slogan je naravno
MI JEBEMO!!!
TO kladim se da bi dobili podršku od berluskonija
I izmenimo ustav da precednik mora da nosi majicu sa "JA JEBEM" na međunarodne sastanke
Нема ништа од тога, опозиција би била прејака.
Kod nas u RS je problem sto po manjim opštinama ljudi znaju samo za SDS i SNSD,tako da niko normalan ne može pobediti.Najbolji je Zdravko Krsmanović
A imamo izbor u pizdu maternu. Oni svi u istu tikvu pišaju. A što ti je najbolji Krsmanović? Zbog obrve? http://www.sutra.ba/slike/drustvo/zdravko_krsmanovic.jpg
JJS
JA JEBEM STRANKA. ZA JEBACKU SRBIJU!
Krsmanović - legalni nasljednik Momčila Krajišnika.
МИ СЕ ЈЕБЕМО!
E zanima me da li je UJS desničarska ili ljevičarska stranka?
Da li jebu bez razlike ili jebu domaće?
Могла би да се зове и Јебинствена Србија. Направила би се коалиција са сродном Палмином странком ЈС, а Палма би прешао на позицију маскоте пошто личи на мали дебели курац. Онда би требало заврбовати Вучића и правити перформанс на ком би гутао Палмину главу.