Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Што каже један велики мудрац за ког нисте чули:
Treba glasati za radikale da izvučemo todorovića iz dužničke krize u koju je upo zbog švajcaraca lolo
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&dd=13&nav_id=590553
ENVERA ZA PRECEDNIKA
EDIT
LOLO nisam ovako razmišljao sad razumem ljude koji glasaju za njega
ENVER ĆE DA SPASE TODOROVIĆA
SETS (Samo Enver Todorovića Spasava)
SPS - Форсирају се застареле тактике због којих и даље имају симпатизере, али против иоле јачих тимова губе и код куће и на страни. Одавно испали из лиге.
ФК Обилић.
LDP - Непоуздан тим, у суштини, стално се боре за Куп УЕФА, бије их глас да су продали првенство и утакмице. Покушавају да уђу у Европу, али се све нечасне радње на домаћим теренима виде кад направе искорак на међународну сцену.
ОФК Београд.
SPO - Дом пензионера. Тренер им је добар демагог али лош стручњак. Ради за литар ракије дневно и покупио је сву мудрост овог света. Навијачи га не воле претерано, али имају неко скривено поверење у њега. Некад су били озбиљни конкурент и јак такмац, вечито у првој лиги, а сада су јако близу друге. Мада, вероватно ће се опет провући и остати ту где јесу.
ФК Борац.
SRS - Атлетик Билбао политичке сцене, пропагирају стално једну те исту идеју и вуку на своју страну. Увек су ту негде близу врха. Председника клуба осуђују због форсирања домаћих играча због чега их многи и цене. Слаба вајда од те њихове идеологије. Против јачих тимова релативно лагано губе.
DSS - Стара гарда, успорен тим, али и даље је ту негде. Често окарактерисани као фаворит из сенке. Један од тимова са најдужом традицијом, али немају много више од тога. ФК Војводина.
Naprednjaci - Тим чија се тактика мења. То јест', немају сталну тактику него зависи против кога играју. Неретко намештају утакмице и поред тога су у самом врху.
ФК Јувентус.
DS - Тренутни шампиони, и даље су једни од главних фаворита за нову титулу. Због тога су и омражени али и поред свега имају највише навијача баш из разлога што људи не знају за кога другог да навијају. Вероватно су и искусни манипулатори. Преузео их је тајкун зван Србија који улаже паре у њих. Једини од наших тимова имају шансе за пласман у Европу, али са врло вероватно трагичним исходом, без освојеног бода. Мада, никад се не зна. ФК Манчестер Јунајтед, ове сезоне.
Glasajte za mene.
Ja guram zmije u nos.
http://www.crainium.net/jdjArchives/SnakeManu.jpg
http://i42.tinypic.com/2czx4sk.jpg
SLOŽIĆETE SE, ZVUČI PRIMAMLJIVO
Može i Tibor u koaliciju svakako.
Napravimo mi stranku. Stranka Vukajlijaša Srbije i onda oformimo koaliciju sa Romulancima, Dverima, Kinezima, Tiborom i PRS-om....dobijamo izbore garant.
Može dzoni osnujemo stranku UJS(Ujedinjeni jebači srbije)
Ja sam za, dokle god su uključeni Mađari i Romi. Brinem se za njih.
ЈА САМ ЗА ТИБОРОВУ СТРАНКУ :)
Жиљава странка вуке би добила изборе!
Može. I slogan je naravno
MI JEBEMO!!!
TO kladim se da bi dobili podršku od berluskonija
I izmenimo ustav da precednik mora da nosi majicu sa "JA JEBEM" na međunarodne sastanke
Нема ништа од тога, опозиција би била прејака.
Kod nas u RS je problem sto po manjim opštinama ljudi znaju samo za SDS i SNSD,tako da niko normalan ne može pobediti.Najbolji je Zdravko Krsmanović
A imamo izbor u pizdu maternu. Oni svi u istu tikvu pišaju. A što ti je najbolji Krsmanović? Zbog obrve? http://www.sutra.ba/slike/drustvo/zdravko_krsmanovic.jpg
JJS
JA JEBEM STRANKA. ZA JEBACKU SRBIJU!
Krsmanović - legalni nasljednik Momčila Krajišnika.
МИ СЕ ЈЕБЕМО!
E zanima me da li je UJS desničarska ili ljevičarska stranka?
Da li jebu bez razlike ili jebu domaće?
Могла би да се зове и Јебинствена Србија. Направила би се коалиција са сродном Палмином странком ЈС, а Палма би прешао на позицију маскоте пошто личи на мали дебели курац. Онда би требало заврбовати Вучића и правити перформанс на ком би гутао Палмину главу.