Ко последњи побједник 125

1. Дупли ооооооооооооооооооооооооо

2. Hristos vaskrse! :)
    Devetare, gde je ovaj Buri? Mi dzabe ovde navijamo :))

3. Дупли је презаузет туцањем, али морате му опростити!
    http://www.dodaj.rs/f/38/xg/1vv0AP9A/buri.jpg

4. Buuuuri mi te voooliiimoooo, voooooliiiiimoooo! :*

5. llololo i ja vas...

đes fmn, sto godina? vidim, učestila si, jesi zaposjela komp? ša mai novoga?

6. Evo me kod kuće, pa imam komp :) Nema ništa posebno, odmaram, jedem i tako :)) Pojela sam 4 parčeta torte danas :) Šta ima kod tebe?

7. ha, i ja sam jedan :DDD bilo me sramota tražiti još jedan poslije treće boce vina :D ništa naročito, bio i ja kući, pa danas na krštenju nekom kod burza i ond šlag na tortu izlazak sa vukajlijašima...

8. Ooo, pa lepo, lepo :) Sve u duhu praznika :) Vi se i dalje viđate, mislim na vukajlijaše?

9. jes vala, sve neke proslave... i sve sad navalile, umjesto da se rasporede :)

sad slabije, otkad je faca otišao, al večeras bili ja selenijum i lullaby, pa smo se lijepo ispričali...

10. Aha... Ja ne znam da l' se ovi još okupljaju po Bgd-u, nisam bila ne pamtim... A i sticajem okolnosti nisam ni bila na sajtu do pre nekoliko dana, mada vidim da nisam ništa propustila... Žao mi bude kad vidim kako je sad ovde, jbg...

11. ovdje je tuga na sajtu i na temi :(, al mi smo večeras mljeli o sajtu samo tako... i za divno čudo niko nije progovorio o tome ko koga jebe, da prostiš...

12. Da... baš tako, tuga... I, jeste došli do nekog zaključka što je ovako?

13. zato štu lulika slabo moderiše :D a nisam joj ni pivu platio za naslovnu...

sprdam se, iskreno boli me ćošak... kad dođem sam se potrudim da mi bude zanimljivo i ćao zdrao...

da imam fejs i posao vjerovatno se ne bih ni logovao viš ovdje al' ovako nemam gdje...

14. Ima nešto i u tome što kažeš :)) Isti slučaj :) A i kod mene navika ima najvećeg udela...

15. pa to... ne znam ni što ulazim, već odavno se ne smijem ovdje, a pišem isto iz navike...

doduše druženja sa vuajlijašima su zanimljiva, nema šta :)))

16. Ma da... Joj, ja sam se i iz toga izopštila, šta da se radi :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.