Ко последњи побједник 125

1. Onda bih ja morao pobijediti....

2. Šalabajzeru, dete tvoje možda ti ne!
    Desi Zaboravak, nema te dugo dugo :)

3. Pa nema me, nisam imala net, ali sad sam tu :)

4. Tkako si? Ima nešto novo?

5. Nije loše, spavala sam popodne od 4 do 7 i još uvek dolazim sebi :) Imala sam danas neki kolokvijum i nisam ga dobro uradila, znaš ono kad ti u trenutku stane mozak i nema šanse da se setiš neke reči koja je ključna... Al' nema veze, ne mogu sad da se nerviram, bilo pa prošlo :) Kako je kod tebe?

6. Ja danas ispit, uprskala sam ga, mogla sam devet da dobijem :) Znam taj osećaj, uvek me strefi kad ga ne očekujem.
    Noćas sam spavala posle dve noći provedene bdeći nad knjigom, i to. lolo

7. Uuu, ti si bila blizu devetke, ja daj bože ako prođem :) Ja sam slabo spavala, kao ustala ranije da ponovim i sve mi se pomešalo kad sam videla test... A i nemam koncentraciju čim vidim da je sunčano napolju :)

8. Taj rad, ali kod mene ni tračak sunca, a ruže Engleske cvetaju!

9. Jao, da... ti si tamo... E, moram sad da idem, a ti mi čuvaj mesto :) Pozz

10. Oću :3 Baj baj...

11. Ćaooo :)

Forget!!!

12. ooo đe ste narode... nije mi zanimljivo sa ovim šalabababjzerom, pa reko da pričekam da pristignete...

šta ima marc, jesi bila danas na mitingu?

13. Jesam! Nije valjda da si gledao? :) Umrela sam na ovoj vrućini, pre neki dan džemper, a danas sam izgorela na suncu.

14. ma dolazim iz grada i palim TV kad ono čeda :))) i sjetim se tebe lololo jest danas gadno bilo, a ja sam se i sinoć smrzao propisno :D

15. Ćuti, nije mi dobro. Jasno mi je što se ovi političari propiju, droga, ovo ono... :)

Danas odmaraš... ja tek pre sat skontala da je vikend, mogla sam i izaći. Mada i ne, dosta je više ljudi.

16. hahhahahapa da, da... ništa nije lako... zamisli koliko moraju piti i jesti po koje kakvim ručkovima i prijemima...

trebala si, jebeš ljude, da izađeš malo i opustiš se, da slađe spavaš :D

17. hahaha izgladnela sam, ne staj mi na žulj, otišao apetit u nepovrat.
    trebala, ali kasno, mozak ne znam gde je, mada prošli put je bilo lepo, vole pjani ljudi da slušaju priče o politici. :)))
    što ti nisi u gradu?

18. hahahha, oće to ko uđe u kolo :)

haha, aj što vole da slušaju, al što vole da diskutuju, to je čudo jedno... srpski hobi :)

ma bio sam ja malo, al došao, umoran sam... izlazio u četvrtak i sinoć malo i dosta :) a i ovo malo što sam bio, bilo prelijepo...

19. ...mnogo više da izađem, ali kasno je sada!
    da, a kao ne interesuje ih glasanje, a samooo o tome, svi!
    ja najmanje pričam, kao što vidiš. :))))
    ja ću tek sl nedelje da izađem, tada će biti gotovo...celzijus! :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.