Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Onda bih ja morao pobijediti....
Pobedaaa!
Šalabajzeru, dete tvoje možda ti ne!
Desi Zaboravak, nema te dugo dugo :)
Pa nema me, nisam imala net, ali sad sam tu :)
Tkako si? Ima nešto novo?
Nije loše, spavala sam popodne od 4 do 7 i još uvek dolazim sebi :) Imala sam danas neki kolokvijum i nisam ga dobro uradila, znaš ono kad ti u trenutku stane mozak i nema šanse da se setiš neke reči koja je ključna... Al' nema veze, ne mogu sad da se nerviram, bilo pa prošlo :) Kako je kod tebe?
Ja danas ispit, uprskala sam ga, mogla sam devet da dobijem :) Znam taj osećaj, uvek me strefi kad ga ne očekujem.
Noćas sam spavala posle dve noći provedene bdeći nad knjigom, i to. lolo
Uuu, ti si bila blizu devetke, ja daj bože ako prođem :) Ja sam slabo spavala, kao ustala ranije da ponovim i sve mi se pomešalo kad sam videla test... A i nemam koncentraciju čim vidim da je sunčano napolju :)
Taj rad, ali kod mene ni tračak sunca, a ruže Engleske cvetaju!
Jao, da... ti si tamo... E, moram sad da idem, a ti mi čuvaj mesto :) Pozz
Oću :3 Baj baj...
Ćaooo :)
Forget!!!
ooo đe ste narode... nije mi zanimljivo sa ovim šalabababjzerom, pa reko da pričekam da pristignete...
šta ima marc, jesi bila danas na mitingu?
Jesam! Nije valjda da si gledao? :) Umrela sam na ovoj vrućini, pre neki dan džemper, a danas sam izgorela na suncu.
ma dolazim iz grada i palim TV kad ono čeda :))) i sjetim se tebe lololo jest danas gadno bilo, a ja sam se i sinoć smrzao propisno :D
Ćuti, nije mi dobro. Jasno mi je što se ovi političari propiju, droga, ovo ono... :)
Danas odmaraš... ja tek pre sat skontala da je vikend, mogla sam i izaći. Mada i ne, dosta je više ljudi.
hahhahahapa da, da... ništa nije lako... zamisli koliko moraju piti i jesti po koje kakvim ručkovima i prijemima...
trebala si, jebeš ljude, da izađeš malo i opustiš se, da slađe spavaš :D
hahaha izgladnela sam, ne staj mi na žulj, otišao apetit u nepovrat.
trebala, ali kasno, mozak ne znam gde je, mada prošli put je bilo lepo, vole pjani ljudi da slušaju priče o politici. :)))
što ti nisi u gradu?
hahahha, oće to ko uđe u kolo :)
haha, aj što vole da slušaju, al što vole da diskutuju, to je čudo jedno... srpski hobi :)
ma bio sam ja malo, al došao, umoran sam... izlazio u četvrtak i sinoć malo i dosta :) a i ovo malo što sam bio, bilo prelijepo...
...mnogo više da izađem, ali kasno je sada!
da, a kao ne interesuje ih glasanje, a samooo o tome, svi!
ja najmanje pričam, kao što vidiš. :))))
ja ću tek sl nedelje da izađem, tada će biti gotovo...celzijus! :)