Гласајте који је мод следећи за размод

1. Ajde bre to su gluposti pričati.
    Otvorili temu i čekaju kao ajkule ko će da uskoči u vodu pa da ga pokidaju.
    Neko uleti, iskritikuje moda, ovaj ćuti kao ne javlja se (a snajperiše) i kad se malo slegne prašina posle par dana onda taj isti mod kad vidi nick autora koji ga je kritikovao automatski i reflekso povlači cursor na opciju BAN pa tek onda čita šta je ovaj napisao. Ajde bre, da je ovakav moderaj i da je sajt nov, pukao bi brzo. Ne bi izdržao da bude popularan duže od gugl plusa.
    Sad ljudi koji dolaze, dolaze ovde iz navike i zato što su navikli da je ovde dobra zajebancija što nije više slučaj.
    Pobanovali ste pola kreativnih ljudi, (i u dobrom smislu kreativni a i u lošem) i ostala je vojska pratitelja i maloumnih ćuraka koji nemaju zrno kreativnosti a ranije im je bila svrha samo da ponavljaju tuđe fore koje je neko iskenjo i produžio svojim putem. Sad takvi uništavaju sajt svojom depresijom i palamuđenjem. I jeste DA!
    Pričam o učesnicima teme JEBANJE!
    Otišli su oni koji su izvaljivali nove fore a ostali samo ponavljači.
    Nisam nešto očaran tom temom kao ostali, dejan cukic je za mene. Nisam pisao a i da je otključana, opet ne bih.

2. Keni, sa takvim vidom možeš opušteno da izbegneš vojnu dužnost.
    Kažem ti, da se slažem, da bi trebalo malo da popusti stegu.

3. SherlockHolmes221B

Пекић , децхко. Ајде сад искрено реци шта имаш против Стићка , па ова тема је и немијењена томе.

Citiraću Jericha:

Jericho
    Pljuvati istvana je ravno pljuvanju npr. Miroslava Miskovica - previse je materijala, pa nema svrhe ni pocinjati.

4. I jos masa odličnih autora odlazi jer moderaotori nemaju poštovanja prema njihovom radu,

Gledam sad kad je bila tema za predlaganje autora kao materijal za odabrane, gomila ljudi je još tu ali su jednostavno prestali da pišu negde tokom prošle godine. Ko da je iz vedra neba pao meteor i pobio dinosauruse.

5. Otišli su oni koji su izvaljivali nove fore a ostali samo ponavljači.

Ovo je potpuna neistina.

6. Pobanovali ste pola kreativnih ljudi

Нпр?
    Дај, ако је неко креативан, одбановаћемо га, није проблем.

7. Otišli su oni koji su izvaljivali nove fore a ostali samo ponavljači.

Nači, kada neko ko je prosuo neku foru ode sa sajta (svojevoljno ili ne), treba zabraniti upotrebu fazona koje je dotična osoba prosula?
    Jebo vas Cara u po dupeta iz sve snage, pošto pretpostavljam da za njim plačete..

8. Za početak, Samhain, Cara, Burzum, Jogurt.
    Oni su imali provale koje nisu nekima odgovarale al su baš imali svojstven način humora koji je bio iz njihove glave a ne preuzet od drugih.

EDIT: Uostalom, EVO o čemu pričam!
    Neko je napisao nešto približno žalbi i odmah FLEJM

9. burzum

Ајде, информиши се, па се сконцентриши, па пробај поново. Ок?

10. Izvinjavam se, može li jedan oftopik?

11. Otišli su oni koji su izvaljivali nove fore a ostali samo ponavljači.
    Ovo je potpuna neistina.

ne, bruce, ovo je potpuna istina... pogledaj fore po sajtu koje se izvaljuju, na stranu jesu li dobre ili loše i vidjećeš da se jedne te iste uvijek vrte, a da onih koji su ih prvi odvalili odavno zapalili odavde...

12. Burzum sam ne želi da se vraća trenutno. Sam mi je, na MSN-u, rekao da mu Vukajlija više nije toliko zanimljiva. Ja bih prvi voleo da se on vrati (to sam mu i rekao), ali on neće. Kad god to bude poželeo, sa moje je strane i više nego dobrodošao.

13. Za početak, Samhain, Cara, Burzum, Jogurt.

Брате, да ти копипејстујем Јогуртову историју банова?
    Цара? Лоло. Креативан човек у пизду материну.

14. Pričam o učesnicima teme JEBANJE!
    Otišli su oni koji su izvaljivali nove fore a ostali samo ponavljači.
    Nisam nešto očaran tom temom kao ostali, dejan cukic je za mene. Nisam pisao a i da je otključana, opet ne bih.

Сличног смо мишљења колега. То су људи који су изградили овај аутентични вукајлијашки хумор према којем смо сад сви препознатљиви. Па да га јебеш , они су ти који су поставили некакве границе и направили паралелу између духовитости и просеравања које је једино за трансфер. Ја сам такође слабо постовао на тој теми , можда неколико пута са старог банованог налога али то је тема која је дефинитивно промијенила вукајлију и форе са те теме се препричавају још увијек. Искрено не волим кад видим да их цитирају прећерано , смориће ко са Пантелом , више волим кад се смишљају нове форе.

15. Ajde ti lepo se sad zakači za jednu stavku pa gradi svoju diskusiju na tome. Divno! EVO VAM VAŠE TEME GDE TREBA NEKO DA SE ŽALI

16. sopstveni, a?
    opet lol. uopste niste predviljivi....

http://vukajlija.com/recnik/autori/100163
    http://vukajlija.com/recnik/autori/18112

Пост ти је толико срање да би требало да се самобанујеш. Хајде, учини нам.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.