Гласајте који је мод следећи за размод

1. Pljuvati istvana je ravno pljuvanju npr. Miroslava Miskovica - previse je materijala, pa nema svrhe ni pocinjati.

лололок
    Ајде почни , живо ме занима. Али да буде осим ових особина које сам ја набројао. Јер то је ствар појединца и мишљење појединца , оно што ја сматрам његовим манама неко ће сматрати врлинама. Можда.

2. Ajde ti lepo se sad zakači za jednu stavku pa gradi svoju diskusiju na tome. Divno! EVO VAM VAŠE TEME GDE TREBA NEKO DA SE ŽALI

Коју једну ставку?
    Јогурт је трајно банован јер има 20 пута пре тога бан који је био с коментаром ''следећи трајни''.
    Бурзум је сам тражио трајни.
    Самхаин исто има јебено милион банова, прекардашио је. На Цару не треба трошити речи.

Или ме тролујеш, а ја се примам као ретард? А? :)

3. Etoooo! To je ta moderatorska tema za žaljenje.
    I stvarno jeste za žaljenje.
    Očekivano je da kostić bude upljuvan na jedno 4-5 strana ali kostić nije baš toliko zlo. Jeste da imam dosta lošeg mišljenje o njemu ali nije mi baš na vrhu najgorih stvari na sajtu.

4. Стварно Џими, ако сте већ отворили тему пустите људе да пљују ако треба..банујте нас касније. Свако ко се нешто успротиви ти га сасечеш. У онај мој пређашњи предлог додајем и Џимија, добар је мод али се овде превише курчи.

5. jel bas moram?

Не мораш, али би било пожељно. Буди мало самокритичан.
    Ја тако кад видим да сам почео да смарам остале модове по модфоруму, узмем па се самобанујем на 7 дана и после све океј. Лепо мени, лепо њима.

6. Да кажем некима нешто...
    'Вако: Немојте бити параноични и мислит' да модови имају списак оних КОЈИ СУ ИМ СЕ ЗАМЈЕРИЛИ, то је тотална будалаштина, немојте мислити да се модови увриједе кад направите постер за њих или реакцију или дефиницију, и немојте мислити да ћемо да вас разапнемо ако нас критикујете....
    Јебем му матер, иста смо говна, само што ми имамо Х дугме за дефиниције и имамо опцију да одаберемо нешто....

Што се мог скромног мишљења тиче, први мод на листи је Лули, понаша се бахато, непримерено и мислим да ће на дуже стазе то штетити сајту, а ако то овде неће нико споменути...начуо сам да је доста људи не воли.

Тотално нетачно, али тотално...
    Чим сам постао мод, отишао сам на гробље да погледам ко брише онолика говна, и погоди ко је обрисао највише срања.

И лула је обожавалац корњача, рибица и патака, има фарму кући разних животиња.

Зашто не спамујете са сврхом, децхои? Данашњи спам је њесра. Рецимо, док Смаре и ја нисмо били модови квалитетно смо се зајебавали кроз спам, и свјесно то радили. Наравно не пречесто да не правимо пометњу. И добијемо по три заслужена дана одмора и не кајемо се. Квалитетан спам, те срећа добитника банане је био саставни дио сајта, а тога ових дана нема. Штета.

Да, ово је истина.
    Кад нисмо били модови стално смо спемовали и офтопиковали, ишли смо главом кроз зид и то намјерно, али је барем било занимљиво и смијешно, то би био неки офтопик који упада у очи, али не упада на начин АААААА КОСТИЋУ ПИЧКО ДАЈТЕ НАМ ЈЕБАЊЕ ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР и такво упадање у очи...
    Имам неђе и принт кад нам је Пеки дао по три дана обојици, умро сам од смијеха кад сам добио бан...
    А сад кад сам мод, није забавно спемовати и офтопиковати тако јер нема ко да ме банује.

Него, ја бих волио ако неко има замјерку на мене какву, слободно да каже јавно, ја ћу се потрудит' да исправим то, или да објасним зашто сам био у праву тада...

7. Ne mora niko da se razmoduje, samo pustite ljude da se malo zajebavaju.

8. Стварно Џими, ако сте већ отворили тему пустите људе да пљују ако треба..банујте нас касније. Свако ко се нешто успротиви ти га сасечеш. У онај мој пређашњи предлог додајем и Џимија, добар је мод али се овде превише курчи.

Па ја не видим да ико с неким валидним аргументима критикује РАД модератора. Углавном се кука за Царом. Који рацку више? Водите га кући ако вам је толико добар.

А што се тиче Костића, нико ниједан ваљан аргумент није навео, већ га сви пљују, реално -- зато што им иде на курац. А ни сами не знате зашто вам иде на курац.

9. Јебем му матер, иста смо говна, само што ми имамо Х дугме за дефиниције и имамо опцију да одаберемо нешто....

Ето због тога сам и исписао ово о Смарету :

Реално , по мом мишљењу најбољи мод. Зајебава се ал' у границама , строг је ал' у границама и добро обавља свој посао. Није што је Црногорац ал' га искрено највише готивим од свих модова

опуштен човјек , а не ко Џими , не дозвољава нам ни да критикујемо а да не будемо сасјечени у следећем посту.

10. ja stalno nešto slušam "nakvalitetniji članovi su otišli!!!!" ko da je tih 5-6 ljudi činilo ovaj sajt. i šta sad? kao NIKO nije ostao? jesu oni bili kvalitetni, ali oni su pored toga bili i NAJGLASNIJI, pa se vi sad tripujete da su SVI kvalitetni otišli. eto prvi koji mi pada na pamet je rezervoar dog, on nije otišao? nije. ili kurd? ili gomila njih, da sad ne nabrajam. oni su i dalje tu, al nisu u jebačkoj ekipi pa se vi sad tripujete da će sajt dumre jer nema burza i jogurta i care... ma smorili ste više sa tim "sajt propada"!!!! pa šta i ako jebeno propadne? u jeeee odma da se svi poubijamo odma!

edit: uostalom jebote, ne propada, samo su defke umrle.

11. Коју једну ставку?
    Јогурт је трајно банован јер има 20 пута пре тога бан који је био с коментаром ''следећи трајни''.
    Бурзум је сам тражио трајни.
    Самхаин исто има јебено милион банова, прекардашио је. На Цару не треба трошити речи.

Ја мислим да је тим ауторима 300 пута опроштен трајни ради тих њихових дефки. Али добра дефиниција била она моја баба није имунитет јебени.
    А што се тиче Самха он је најавио да оће да оде, и очо са стилом :Д

12. Него, ја бих волио ако неко има замјерку на мене какву, слободно да каже јавно, ја ћу се потрудит' да исправим то, или да објасним зашто сам био у праву тада...

saće ovi sa ko poslednji pobjednik doći da grme na tebe što si zaključao na 900 postova a nisi čekao 1000... lolololo

13. Ja sam uspeo malo stvari da pohvatam o modovima, pa mogu ovde da iserem par parčića šita.
    Elem:
    Lulana: Ona mi se čini kao dobro čeljade, lepo džarka definišns i sa te strane lepo rola pos'o. Samo mi izgleda da previše ozbiljno shvata, ili je shvatala "posao" moderatora i sam sajt. Doduše, nije jedina, i ja sam prvih mesec dana bio naložena stoka.

Faca - On mi reče da je bolesna stoka, tako da ja tu ništa ne bi' diro. Kome je humor retardiran kao meni, živio i dece rađo.

Kostićara. Dok nije bio mod, mnogi su ga drkali, što iz sprdnje, što zlonamerno, pa mi bilo zanimljivo da čitam sranja. Ume da prdi na svoj račun, al ga pretera lik sa banovanjima i zaključavanjima svega mogućeg. Tj ne samo on, to je kritika za sve. Najzanimljivije teme su upravo one sa džindžerom, šimejl đolubovima, šizenjem svakojakim, a jedna od najjačih je ona sa kenjanjem na školjki. E sad, ne znam da l su sve te što sam nabrojao lokovane, al meščini da jesu.

Vlatko mi se čini kao dobar čova, nije debilčina i ne loži se.

Dalje nemam šta reći, zamislio sam se dok sam ovo pisao, pa ne znam đe sam pošo.
    Da, manje banujte one koji vas psuju, to mi je najsmešnije. I odaberite plee. I još neke postere glupe. Oću da se smejem komentarima.
    I mlogo su 3 posterCa dnevno, to je za kaizena mocart listu pdf formata.

Jebite se, manekeni.

14. АААААА КОСТИЋУ ПИЧКО ДАЈТЕ НАМ ЈЕБАЊЕ ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР

Ahahahahaha, crkoh.
    A ovo što Lemaja kaže, je u potpunosti istinito, šta jes', jes', ode sajt u kurac zbog nekoliko autora? Daj jebote. A realno svi dobro obavljaju svoj posao modovi, sad što ja neke ne volim to je druga priča. :D

15. Тотално нетачно, али тотално...
    Чим сам постао мод, отишао сам на гробље да погледам ко брише онолика говна, и погоди ко је обрисао највише срања.

А где сам ја поменуо да она брише дефиниције? Ја имам замерку на њено понашање, типа усиљени комунални полицајац.

16. Не мораш, али би било пожељно. Буди мало самокритичан.
    Ја тако кад видим да сам почео да смарам остале модове по модфоруму, узмем па се самобанујем на 7 дана и после све океј. Лепо мени, лепо њима.

evo o'ma.

Углавном се кука за Царом. Који рацку више? Водите га кући ако вам је толико добар.

sto bi jedan vickast decko rekao, skoncentrisi se pa probaj ponovo. idi nazad pa vidi koliko je puta u temi pomenut Cara - 1 (slovima jednom)

А што се тиче Костића, нико ниједан ваљан аргумент није навео, већ га сви пљују, реално -- зато што им иде на курац. А ни сами не знате зашто вам иде на курац.

opet citiram vickastog decka....

otiso sam.

17. Ја мислим да је тим ауторима 300 пута опроштен трајни ради тих њихових дефки.

Да. И да сам на њиховом месту, мало бих то поштовао. Макар мало.
    Знаш, рецимо кад не бих био мод и кад бих правио срања по сајту и кад би ме бановали трајно, а онда се неко заложио да ме одбанују, јер сам, ето, добар аутор, тотално бих се покрио ушима, не би ми пало на памет више да пљујем по људима који се залажу за мене. Макар из поштовања.

18. Ala kukate za ljudima kao nepravedno su banovani a ni sami ne znate šta su sve radili. Ne znam koliko je puta Cara spemovao sajt, na prste jedne ruke se ne može nabrojati, ali spem da razjebava forum spem botom a ne da ode na temu i da oftopikuje. Samhain isto tako, vrati se poslije bana, bude 2-3 dana tu i onda bum spem bot, banuje se opet, vrati se i opet ista priča, bar 2 puta je to radio. Burzum i dalje može da se vrati kad hoće, sam je zatražio trajni na glavnom nalogu.

19. Kostić.

Nije kvalifikovan da odlučuje o kvalitetu jer je sam prosečan autor, a, iako znam da "ljudi govore" nije izvor na koji se valja pozivati, pozivam se na svoje oskudno, ali dovoljno za sticanje grube slike prisustvo na četu na kom kad god sam tamo neko požali na njegov moderatorski rad.

Meni se lično nije zamerio, niti imam interesa u njegovom razmodovanju i na ovo izlaganje gledam čisto kao na doprinos sajtu.
    Kaizen ga nije umodovao jer je kvalitetan u bilo kom smislu, nego jer je smarao dok nije bio umodovan i jer je mislio da je korisno imati moderatora koji je stalno tu.

Međutim, koliko god fizikalisao za sajt, računao statistike i banovao posterdžije, taj čisto mehanički posao koji svaki autor sa stažom dužim od pola godine može da obavlja nikako nije dovoljan da parira tenziji koju stvara među autorima. Ako bi samo jedan kvalitetan autor odlučio da zbog toga odustane od pisanja, to bi već bio sasvim nepotreban gubitak na kvalitetu sajta, a čisto zbog ličnog zadovoljstva ovog moderatora.

Na osnovu komentara nezadovoljnih autora od kojih smo neke imali prilike već da čujemo(uslovno čujemo, ovo je forum :), kristališe se teza da je njegovim interesom na sajtu, koji je čisto lične prirode, motivisano mnoštvo njegovih postupaka koji upravo sajtu kao organizaciji kreativnih autora radi o glavi.

Jedinstveno napredan i specifičan humor je sastavni deo, glavna karakteristika i distinktivni kriterijum ovog sajta, u odnosu na slične. Ako neko odluči da sa moderatorske pozicije napada one koji taj humor zbog kog ljudi i dolaze drže živim, to je problem.

Ako je neko nastupom, postovima, komentarima ili delima već isprazno razmetljiv, neopravnadno ciničan, zajedljiv, nezreo i neosnovano ohol, onda je potez davanja dodatne vlasti tom nekom u ruke definitivno problem.

Ako je neko(žalbi za ovo sam prisustvovao pre neki dan) nevešt u raspravi i moderatorske mogućnosti zloupotrebljava u nedostatku argumenata, to je problem.

Ako je neko elitistički nastrojen u odnosu na druge autore, a kvalitetom svog rada to nimalo ne potkrepi, a pritom ta njegova mana dobije mogućnost da u praksi kažnjava autore zbog očite greške adiministratora, to je problem.

Još jednom, svaku od ovih pretpostavki izneo je neko od autora koji su pomenutim posledicama bili neposredno ugroženi. Neki od njih su bili i sasvim dobri autori koji bi, u najmanju ruku, dužnost moderatora obavljali isto, a uglavnom bolje, jer ne bi bili motivisani slikom koju će time o sebi sagraditi.

A sad, ono što ja mislim.

Ovaj autor odaje utisak da mu je moderisanje ovde najviše što je u životu dosegao. Lepo je što toliko ceni sajt, ali činjenično stanje je da sajt ne ceni njega. Sajtu on ne treba.

Niko neće da mu zapoveda i da ga ograničava neko ko ni po čemu nije napredniji od njega. Ljudima TREBA jak autor da kontroliše pravac u kom se razvija sajt kao kreativna zajednica. Zašto niko nije pomislio da urgira da bi razmodovao Delevru, Bleka ili Džimija?
    Je je važno da ljudi koji kontrolišu kvalitet budu kvalitet.
    Mnogo ih je koji bi visili ovde dan i noć, sajt je prepun klinaca koji bi bili stvarno posvećeni i puni želje da pomognu, ali prvo je nepohodno da ljudi imaju sposobnost.
    Glavna i neizostavna osobina moderatora jeste KVALITET, a za njom sledi njegovo vrednovanje u javnom mnjenju, a ovaj autor se ni jednim od toga nije istakao, dok ono čime se jeste istakao(stalno prisustvo i posvećenost) nikako nisu konkurentne osobine i mogu se kod mnoštva autora pronaći.

Zašto uvek oni koji najviše navaljuju stignu na poziciju? Zašto ne postoji pravilan i pravedan izbor? Zašto admin radi protiv sebe?

Zašto recimo, Agilni nije mod? Njega bi svako podržao, i njegove odabrane bi valjale više od pola odabranih koje su sad na naslovnoj(agilnog samo kao primer, tu je još autora).

Generalno, ne postujem često na forumu ili četu, i ne delim sve što mislim, ali svakodnevno primećujem kako i zašto se sajt urušava i čije greške kada dolaze do izražaja i zašto autori manje pišu i zašto manje čitaju i zašto, što je najpogubnije, odlaze sa sajta.

Admin, pre nego što doda ili oduzme bilo šta u optimizaciji rada sajta, mora da se pobrine samom unutrašnjom organizacijom. Neophodno je, apsolutno neophodno da se napreduje u pogledu, sveprisutne nepravde, animiranja autora, kristalisanja kvaliteta i njegovog plasmana na naslovnu, kao i generalne popularizacije sajta.

Ili samo ja primećujem koliko su odabrane u poslednje vreme slabije ocenjene?

20. Иначе, једино што замерам СВИМ модовима је што нису увели АнтиБот питање на постере.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.