Гласајте који је мод следећи за размод

1. Џими нам ставља! ал заобилази истину (да се духовито изразим).
    Колко знам мод само 1 дневно смије одабрати, не насједајте на лажне пророке ЈЕДАН ЈЕ МОГША И ВРАТИЋЕ СЕ

2. Džimi, ne bih da molim za sebe za naslovnu, ali stavi neku Loksijevu.
    On je najboljii autor na sajtu, sudeći po komentarima na njegovim defkama.

3. Ти си оно највеће, читујеш на јебеном каунтеру и то 1 на 1. Немој бити пичка и играј ко човјек! са птичарком јебеном скидаш 270 хп сваки пут. НЕМЕРЕ ТО. ДОЛЕ СМАРЕ!

Е фала за сервер, играмо ево 3,4 дана, доминирам :Д

Него, личи ли вам овај рефрен на ГИВ МИ ПЛЕЕ ГИВ МИ ПЛЕЕЕ

http://www.youtube.com/watch?v=jQ94BTIfMxM

4. drKomadina
    Džimi, ne bih da molim za sebe za naslovnu, ali stvi neku Loksijevu.

pre minut

Јебем ти живот мој овај коментар треба у одабране ставити :)

5. I ovde se stalno potencira neka priča - E DA TI ZNAŠ ŠTA SVE JADAN MOD BRIŠE I SREĐUJE, ĆUTAO BI.

PA?
    Jeste li dobili pitanje "Hoćeš da budeš mod?", JESTE!
    Jeste li znali šta to donosi sa sobom, JESTE!
    ŠTA SAD TREBE? ORDEN MOŽDA?

Зашто си параноичан? Немој да будеш параноичан. Није лијепо бити параноичан.

6. smeta mi Džimijevo "znam sve, bolji sam od vas"

Брате, шта да ти кажем...
    Бољи сам.

7. Нпр?
    Дај, ако је неко креативан, одбановаћемо га, није проблем.

Нпр?

Нпр?

Нпр?

Izvoli remac, ne lupaj ako već nisi pročitao celu temu a to je tvoj kolega napisao pa se kasnije svi zakačili ko muve na banalne primere.
    Zaveži čvorove na pertlama da i one ne uđu

8. Е фала за сервер, играмо ево 3,4 дана, доминирам :Д

Ако играте у ноћним сатима неће бити проблема, ал по дану има људи :)
    Него отворићу у понедељак на лажну да се пуш-карамо.

9. Колко знам мод само 1 дневно смије одабрати

Ja odabirem samo jednu dnevno - pitanje ličnog integriteta, nema nikakve veze sa propisima i pravilima iz "Vodiča kroz Vukajliju za modove"...

10. Ja odabirem samo jednu dnevno - pitanje ličnog integriteta, nema nikakve veze sa propisima i pravilima iz "Vodiča kroz Vukajliju za modove"...

Значи, погрешна информација :поклапа уши:

11. Ima lufta za sutra ako si zainteresovan :))

12. drKomadina
    Džimi, ne bih da molim za sebe za naslovnu, ali stvi neku Loksijevu.

Хахахахахахахаххахааххаха умријех, јебем ти сунце :Д
    Добар! :Д

Ако играте у ноћним сатима неће бити проблема, ал по дану има људи :)
    Него отворићу у понедељак на лажну да се пуш-карамо.

Само увече касно играмо :)
    Отвори, нисмо одавно, таман неки вукајлијашки турнирчић да се оплете :)

13. Зашто си параноичан? Немој да будеш параноичан. Није лијепо бити параноичан.

Ne teraj me da vijam po ovoj temi izjave tipa ZNAŠ LI TI KOLIKO TAJ MODERATOR OBRIŠE SRANJA I OSTALOG.
    Na to se odnosilo.
    Ako nemaš argumenata, ne napadaj mene lično da sam paranoik jer ni ja sam nisam napao na nečiju ličnost konkretno. Kritikujem postupke što je GLE ČUDA ovde ko kanda zabranjeno

14. jedva procitah sve

nego:

-manje zakljucavati teme, to je izvodljivo, dokle god je tema normalna i treba da bude u zivotu, a sami otvaraci tema bi trebali da se malo staraju o tome da tema ne skrene sa kursa

-kostic, znam ga licno to je govnar jedan maleni... pizda prevrtljiva... :) istina je da preteruje ponekad, pa i meni je kao modu zakljucao temu jednom...ali sa covekom se mozes ljucki dogovoriti, ja cu probati da ga nagovorim da manje zakljucava

15. Отвори, нисмо одавно, таман неки вукајлијашки турнирчић да се оплете :)

Све је то супер, ал' неће нико да игра :)
    Мада, ако отворим у пон, средим га у току седмице за викен би могли онако један жесток :)

16. Voleo bih da je više ovakvih,ili ova, koja je najbolji primer kvalitetnog definisanja.

Црно, фина критика. Такве су и мени најдраже. Кад год налетим, мећем. Ал' не праве више такве :)
    Некидан сам ти пролетио по омиљеним дефиницијама и постерима и одабрао штошта.
    Скоро тако и Букснетини. Ал' сам се исто тако масу пута зајеб'о улазећи на неке профиле. Тешко је ишчупати квалитет ових дана, а да већ није одабран. Мораш разумјети :)

17. Ма не примајте се много, тема је отворена да се тролује маса..али добро је ово.

18. a sto se tice ovih trajno banovanih "kvalitetnih" autora, Nash Bridgese svi su oni preterali, a posto su svi oni ovako bistriji, verujem da su to svesno i dobrovoljno ucinili, spremni na posledice

19. Ја бих само да овај Сос престане да пише ошишаном латиницом. Толико.

20. Ај кад сте већ расположени за офтопик организујте се у 6 екипа минимално по 3-4 да опичимо турнир.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.