Гласајте који је мод следећи за размод

1. Ја бих само да овај Сос престане да пише ошишаном латиницом. Толико.

Није Сос, него Шош.

2. -Most-
    Ма не примајте се много, тема је отворена да се тролује маса..али добро је ово.

http://www.youtube.com/watch?v=-VBMmNlIEpE!

3. Ako nemaš argumenata, ne napadaj mene lično da sam paranoik jer ni ja sam nisam napao na nečiju ličnost konkretno.

Опрости ако сам те увриједио, није била намјера. Него, гледам онолики капс лок па ми се чини да си нервозан, и ајд реко мало да смирим страсти. Само опуштено :)

4. Izvoli remac, ne lupaj ako već nisi pročitao celu temu a to je tvoj kolega napisao pa se kasnije svi zakačili ko muve na banalne primere.
    Zaveži čvorove na pertlama da i one ne uđu

Jesi li ti dobro pročitao moj post? Ajd se vrati na moj post pa ga pročitaj onako fino, udahni par puta, pa počni.
    Dođi ti pa mi zaveži pertle, ja ne umijem.

5. Није Сос, него Шош.

A можда је црногорац ?
    śоś

6. Ај кад сте већ расположени за офтопик организујте се у 6 екипа минимално по 3-4 да опичимо турнир.

Ovo bi bilo dojaja
    Biro bi facu u timu al i ja i mare se slažemo da je posto smorina otkako je mod :)

7. śоś

Лоло, може.

8. A можда је црногорац ?
    śоś

И мени је та варијанта сад пала на главу.

9. dusan1001
    Ај кад сте већ расположени за офтопик организујте се у 6 екипа минимално по 3-4 да опичимо турнир.
    Ovo bi bilo dojaja
    Biro bi facu u timu al i ja i mare se slažemo da je posto smorina otkako je mod :)

Дуле планирамо смаре и ја цс турнир за викенд :)

10. Ovo bi bilo dojaja

Смор бре тешки, нећемо њега у тим.

Није Сос, него Шош.

Шеф Стручног Штаба

11. Biro bi facu u timu al i ja i mare se slažemo da je posto smorina otkako je mod :)

Маму вам јебем ја :)

12. ФАЦАФАЦАА

Из једног простог разлога, хтео да ме сексуално злоставља!

13. Ajde neka neko definiše šta znači reč primer pošto je ovde većini njih nepoznata.
    Neću više da se raspravljam, mrzi me... Samo sam želeo da vidim hoće li ova tema biti baš za žalbe na moderatora ili da moderatori dokazuju svoje mogućnosti i pokažu da omi mogu da spemuju i troluju a mi ostali ne.
    Oduvek je bilo onih koji prodaju obraz za fotelju, ništa čudno.
    Molio bih da se ne nastavlja ništa na ovaj moj post jer bi time samo dokazali svoju maloumnost i praznoću glave, srca pa sve do muda.
    Uzdravlju!

14. Faco pičko popovska, nisam očekivao od tebe ovakvu trol temu. Serem vam se na poredak.
    Treba novih modova po kojima će narod da pljuje, ovi stari su smorili.

15. ФАЦАФАЦАА

Из једног простог разлога, хтео да ме сексуално злоставља!

Pa pop jebote. A ti kolko beše godina? 15, 16? :)

16. Сваки мод који постује после Неша може да га банује, виђите што нам је река' !!!

Него стварно, Неше, брате, ко ти брани да нас критикујеш?

17. Сваки мод који постује после Неша може да га банује, виђите што нам је река' !!!

Некако сам у глави ово повезао с Нешом де Белим.
    Одо' да се ретилилизујем, није ми добро.

18. Ma svi modovi su super, ali molim gosn. Stićka da nam ne ruši sneška na četu više, ali najlepše molim! Ono postane zabavno, ovi počnu da kepsuju (jebačkije, šiftuju), i on pobanuje zabavu. I to nije fer!
    I Mylycu nazad oćemo!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.