DD: dueli definidžija

1. i nisam sKrletnik :)

2. 064-222-45-04

Jeste svi zapisali?!

3. Poslao sam pevete mom suparniku. Obavesticu vas naknadno o terminu.

4. Jeste svi zapisali?!

ja ga već cimnula, pa da ima čoek broj, da se javi ponekad, eto...

5. opa Lulu,ti si nači ova sa 065-xxxxxxxx? kulj :**

6. Turtleboy i ja možemo odraditi duel sutra u toku popodneva. :)

7. mhm. pa ono pusti esemesić, će se dogovorimo nešto, nekad :) :*

8. ko oće od njiju dvoj'ce,neka mi se javi na 064-222-45-04

ЛАЖЕ КУРВА
    сад сам звао да се распитам око зупчастог каиша за опел кадета, јавила ми се нека жена

9. oukej,al se nadam da ti ne smeta da budeš ipak mo'a treća violina? svejedno,neš se pokajati,awwww

10. сад сам звао да се распитам око зупчастог каиша за опел кадета, јавила ми се нека жена

ne laže, to sam bil ja, mi već koristimo telefone onog drugog, jes vid'o brzine.

11. ja ako sam upao sa manijakom, onda da kazem...vikend citav odgovara

12. ja ako sam upao sa manijakom, onda da kazem...vikend citav odgovara

dogovarajte se na peveteu pa ovdje okačite dogovor.
    ok?

a osim toga, rekoh ti da se vi ne takmičite prije srijede, ako se benisijo ipak pojavi.

a usput, up'o si s manijakom, ne'š se dobro provesti opaaa!

EDIT

oukej,al se nadam da ti ne smeta da budeš ipak mo'a treća violina? svejedno,neš se pokajati,awwww

ješčuo srkletniče, ja sam treća violina. TREĆA BRE, znaš šta to znači, a?!

13. Šomi mi ne odgovara na Pvt. Ako mi ne odgovori u narednih 24 sata, nađite mi drugog protivnika.

14. Nisam se prijavio, mada gotivim ovakve akcije.
    Ispratiću mečeve. Biće ovde iznenađenja :)

15. Ja sam onaj broj zapisao.

Inace, kada cemo dobiti teme?

16. kontam da prvo treba da se ugovori vrijeme duela, pa onda dan ranije dobijamo teme

17. Царе, види мој пост изнад.

Елем, како ће уопште ово функционисати? Ми се појавимо на форуму у 14:00 да нам Лулабија каже теме и имамо форе до 15:00 да напишемо или како? Је л свако има своју тему или парови деле једну исту?

18. Srna i ja delimo megdan sutra u šes popodne.

19. вуч'це не паранојиши, па не живим ја на вукајлји и рифрешујем по цео дан пвт. имаш одговор.

20. U prvom postu svi parovi i zakazani termini, obratite pažnju da ne zauzimate više od tri termina u jednom danu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.