Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
e, ja odoh, mislila sam da zaključim izazove al' ne daju dušmani.
kolege modovi, pribilježite bilo zamjenu za neke od ovih, bilo uparivanje prvobitnih autora.
evo ja sam zainteresovan
Хе, сад не сме ни да се јави сам него шаље изасланика. Волим кад ме се људи плаше.
ok skrletnik umjesto benisija, ako se ne pojavi.
skrletniče biraj protivnika ODMAH: mlatoni ili manijak?
može odmah da se javi i eventualna zamjena za trošarinca, ajmoo!
Tu sam bem mu leba :) Izvinjavam se što kasnim
ako si tu! :)
kaži koga ćeš!
Mlatonija :)
oukej! stvari stoje ovako: evo ih parovi:
devetar cokulić 359 vs. luks učitelj 105
bez šećera 366 vs. remac 198
sedplas 384 vs. sidrašević 141
hujo smrad 481 vs. ludi trak 273
sherlockholmes221b 2409 vs. che-vu 11
mr. raleQ 596 vs. Lеxa 263 (умјесто Локсија)
cortés 787 vs. šanzamm 274
džonovan 298 vs. dzoni auditore 249
shomy23 330 vs. stiven 226
turtleboy 473 vs. billy sharp 286
grej 880 vs. samjueleldzekson 91
mjetalna lamica 534 vs. srna 136
kalashnikov 874 vs. chavez 217
baršunasti rč 663 vs. penzioner 12
glavni 1487 vs. don_brate 172
šomi 445 vs. vučica21 158
taedium_vitae 594 vs. СМарко 31
denisx 1263 vs. v for vagina 137
slepi retard 810 vs. reme 95
laik 742 vs. frankie wilde 98
dr-house 1306 vs. radjard kuplung 252
crnigrujan 1091 vs. gusti sok 82
champy 372 vs. buri 97
benisijo 547 ili njegov zamjenik skrletnik 2479 vs. manijak 118
trosarinacnis 745 vs. mlatoni 108
EDIT: i ne počinjemo prije sutra naveče, recimo. nek se i drugi modovi sad uključe, ja ću biti manje tu preko vikenda.
u međuvremenu, čitajte protivnikove defke i narodnu poeziju. :)
Нека лајковање почне! :Д
znaci ja sa manijakom :D
skrletniče: da, ali to je u slučaju da se benisijo ne pojavi, pa nek vaš duel bude među posljednjima, ako je tačno ono što reče gore onaj da benisija neće biti do srijede.
Нека лајковање почне! :Д
олололо колко је ово болесно у мојој ситуацији :)
мада лукс све своје дефке пише из десетерца, ал прићераћу ја ђеда са гуслама да припомогне :)
Je l' vi određujete koji će koji par kojim danom ili moramo mi da se dogovorimo? Mislim da bi trebalo da se mi duelisti dogovorimo samo za vreme a vi nam odredite dan da ne bi bilo gužve kao na gazeli. :)
Ja sam slobodan sutra u toku dana, uvece idem na rodjendan. U nedelju sam slobodan. Od ponedeljka sam na faksu tako da sam slobodan tek uvece, tacnije od 19h.
Sad Lexa kad tebi odgovara, javi. Moze i preko pevetea, samo bez vredjanja i slicnog, kao sto odredjeni lik koji je pobegao od izazova ima obicaj.
OVAKO: Nemojte ovde postovati sva moguća pitanja. Znate protivnike, bacite im PVT. Kad se dogovorite oko termina postujte ovde taj termin, a neko od nas će ga uneti u listu. Ukoliko primetite da su TRI termina u istom danu zauzeta, dogovarajte se za sledeći dan. Dani se određuju po principu "ko prvi devojci, sam u nju pada" - prvi termin može već sutra, ako ste spremni.
el sam ja ćorav pa ne vidim..ne mogu da nađem sebe uopšte..skim se fajtam?
Manijače: benisijo 547 ili njegov zamjenik skrletnik 2479 vs. manijak 118
jedan od te dvojice ima potrebu da te kontaktira...
e fala bruce:*
čitam ono žljuto i ne mogu da se vidim jbte...oke, ko oće od njiju dvoj'ce,neka mi se javi na 064-222-45-04
evo ja sam tu