DD: dueli definidžija

1. Избаци ову двојицу, кад су неозбиљни, повежи Млату и Манијака и толико. Шта га тупите безвезе :)

2. ja se prijavljujem kao rezerva ako bude falilo šta...

3. Podeli ih rendom ako se ne jave do tipa 4 sata.

4. Избаци ову двојицу, кад су неозбиљни, повежи Млату и Манијака и толико

ne može, mora da budu udaljeni po rangu :)

Podeli ih rendom ako se ne jave do tipa 4 sata.

ma kao imaju rok do sutra naveče, ali pošto su se svi prijavili, bilo bi lijepo od njih da se i oni upišu, pa da možemo da otpočnemo sa dogovorima za termine.
    jer sve ide brže nego što smo očekivali :)

5. Remac

Sad mi je bio pop u kući, svetio vodicu, šećerni ima da igramo odma danas dok osjećam miris tamjana!

Од понедељка, кад ош, договорићемо се, сад крећем у село, имам неких обавеза око прашења крмача и некијех роштиља... лололо

6. Ideš da vidiš šta si sklepao ololo

7. e čao če svima. vidim da niko ne sme da me izazove (kao i brata Mlatonija lolo), pa rekoh da vam dam hint jedan - ne znam da pišem na zadatu temu, niti se iskreno trudim oko toga. prijavih se da razbijemo malo monotoniju što kaže Ceca-deca, ništa više. ko me izazove, ima bar 2x veće šanse da napiše bolje od mene kad su zadate teme u pitanju,toliko:*
    aj vazda, pa da se megdanišemo bre.

8. Ako moze, megdanisao bih se i ja. Nisam cesto na netu, ali javite ako moze do sutra, ako vec fali megdandzija. :)

9. Benisija nema od juče, a trosarinac izgleda zaboravio da se prijavio..poslednja aktivnost pre 4 sata.. Piči Lulo eci peci pec jebiga, dosadi ovo čekanje

10. Lullaby
    ma da, čekam zvanični dopis sa sve pečatom i potpisom :p

Ova Luli ko da radi u studenskoj službi ;)

Млатони
    Још увек нико не сме? Пфффф

Pružio bih ti ja priliku za revanš, ali nas dušmani u isti koš staviše.

Nego, kada se otprilike planira održavanje ovih mečeva? Nešto okvirno?

11. čim se jave ova dvojica (ili bar jedan od njih) da kompletiramo parove.

12. Ма упарите их ви, слабији са слабијим јачи са јачим :) и ето га

13. neka, kad oće da nam pucaju čežnju i da samo njih iščekujemo... :)

14. Benisijo ne može da se prijavi, otišao je na put, vraća se u sredu, ako može tad onda dobro, a ako ne može izbacite ga iz takmičenja.
    Izaziva najboljeg po rangu od onih koji su ostali.

15. arfenu, ne vjerujemo ti, ne znamo ko si i mislimo da samo hoćeš da izbaciš benisija iz igre!

16. Čekaj, čekaj, imam ideju! Pošto smo benisijo i ja već planirali okršaj, upari mene sa njim, a cortez može da bira između mlatonija i manijaka?
    I to je to.
    Možemo termine da planiramo.

17. jes' pa da jedan od ovih izvisi, ne može.
    jedino da nađemo zamjenu za benisija pa da on i izabere protivnika, a ako se ovaj ipak pojavi, otpada zamjenik, jbg.

18. evo ovi koji su se javili na temi:

skrletnik
    macho
    boysie
    eclipse
    aleksandarkg

zainteresovani za zamjenu?

19. Neam pojma, meni se ono činilo dobrim.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.