DD: dueli definidžija

1. Kome saljem definiciju?
    EDIT: Protivnik mi nije aktivan!

Шта те боли курац , играј без противника.

2. Ja pratim definicije - postavljaj jer krajnju ocenu uzimam po isteku duela bez obzira kad je postavljena.

3. Aj da ga sacekamo do jedan makar. Posto smo imali dogovor POpodne, ali neko od modova je shvatio kao podne i stavio u 12. Fer plej :)

4. Ja shvatio, hajde neka vam bude - pošto ste prvi neka bude dva sata od postavljanja, a ubuduće strogo poštovanje termina jer ne želimo da zatrpavamo nove definicije niti da se dueli "prekrivaju" :)

5. Видим да је попуњена недеља, али можемо ли да се угурамо Шоми23 и ја за сутра? Мени се никуд не жури, али он каже да неће имати приступ нету од понедељка.

6. Stivene, čekamo već sličan problem, ali ako nije frka, dueli će trajati cele nedelje - možda će Šomi moći neki drugi dan? Ako bašbaš ne može - javi da nešto smislimo...

7. brus, ne moras nas da cekas, nije frka, snacicu se ja vec.
    znaci, ako oces nekog da pustis u nedelju, onako preko reda, pusti njih :)

8. OK, Stiven i Šomi sutra u 17.00 i zatvaram nedelju. Hvala na razumevanju.

9. За тај термин не могу да гарантујем, врло је могуће да ми искрсне нешто. У подне би ми више одговарало. Али нема везе, ако Шомију одговара 17 и ако је организаторима тако лакше, нек остане то време.

10. u duhu tolerancija, na godišnjicu, izlazim u susret - evo može za vas dvojicu u 12.00 ja preuzimam odgovornost :)

11. Serloce, jel ti odgovara Nedelja, u podne, po serbskom lokalnom vremenu? Na Trosarini?

12. ne pratis temu novozelandjanin, ne mere nedelja, rasprodato

13. HAHAHA! Taj duel moraš sam pratiti! Obećah malopre Stivenu isti termin :)

14. Захваљујем. Ваљда ће одговарати и Шомију. Сад ћу да му пошаљем певете, да види чим дође, па нек потврди овде.

у вези са овим Чевуовим
    http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201101/66489/trosarina.jpg?1308294612

15. Брусе, ти прати њихов, а Чеву нек прати Шомијев и мој.

Допуна: Дуел, јелте.

16. Ma za Che-a može, on će i da odradi posao :)

17. OK, najbolje je da se Serlok i ja dogovorimo na PVT, pa vam javimo.

18. Tu sam i ja, dajte izraz. :)

19. Serloce, jel ti odgovara Nedelja, u podne, po serbskom lokalnom vremenu?

Ем је заузето , ем ми не одговара. Намјеравао сам синоћ да откажем неке обавезе али ми је онда Лула рекла да не отказујем јер викенд ионако заузет.

Ma za Che-a može, on će i da odradi posao

Може он , али не може Шерлок , Брусе.

Заузет сам.

Че , све после викенда је мени супер. Само пусти пвт и ми дуелишемо :)

20. Tu sam, ko zapeta puška, samo recite :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.