Odgovara sutra u 12, davaj teme :D
Billy, tema ti je na ovom linku od sinoć...
Smislio sam nešto ovako mamuran, pa kako prođe.
Kasnite samo sat i po, hajde u 13.30 postavljanje inače počinjem sa beleženjem ocena ;)
Jbg, Bruce, ja rekoh sinoć u toku popodneva, a ne u podne.
Aj brus, kupi nam defke i daj narodu na glasanje.
Može Billy, vreme merim od 13.30, ali možeš da postaviš...
Ja postavio, jebiga. Moram da palim sad, al tu sam oko pola 3. EDIT: Aje Bili da ti dam + pa d' idem. Upisace mi se ker.
Postavih i ja. Koliko me boli glava, super je ispala :)
JEEEEEEE! POČELO JEEEEE!
AA бре, како нисам видео ово... Претпостављам да нема накнадног пријављивања, а?
Nema, ali da vam dam privju, biće veoma brzo još jedno takmičenje, malo drugačije - opet sa ograničenim brojem prijavljenih, teme iznenađenja :)
Луксдоц Учитељ - Деветар Цокулић Понедељак 21:00 :Д
Ponedeljak bukiran, izmene samo u slučaju hitnosti.
Кад добијамо теме :)
teme se dobijaju veče pre dana takmičenja - za ponedeljak sutra uveče, za nedelju večeras... inače, teme su OVDE
Zar ne ide ovo na foru da moderator postavi nase defke na temu pa da glasa narod? Mnogo bre losa organizacija :) I ako moze neko da mi obrise isti ovaj komentar sa definicije.
Ma bolje je ovako, ne ide svako na forum :)
Zato tamo stoji da su komentari dobrodošli - sve kao da si postavio običnu definiciju, samo duel ide...
Извињавам се због спема, али само да питам, јел сигурно Стивен и ја играмо сутра, пошто видим да још није ништа озваничено на оној теми ?
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Odgovara sutra u 12, davaj teme :D
Billy, tema ti je na ovom linku od sinoć...
Smislio sam nešto ovako mamuran, pa kako prođe.
Kasnite samo sat i po, hajde u 13.30 postavljanje inače počinjem sa beleženjem ocena ;)
Jbg, Bruce, ja rekoh sinoć u toku popodneva, a ne u podne.
Aj brus, kupi nam defke i daj narodu na glasanje.
Može Billy, vreme merim od 13.30, ali možeš da postaviš...
Ja postavio, jebiga. Moram da palim sad, al tu sam oko pola 3.
EDIT: Aje Bili da ti dam + pa d' idem. Upisace mi se ker.
Postavih i ja. Koliko me boli glava, super je ispala :)
JEEEEEEE! POČELO JEEEEE!
AA бре, како нисам видео ово... Претпостављам да нема накнадног пријављивања, а?
Nema, ali da vam dam privju, biće veoma brzo još jedno takmičenje, malo drugačije - opet sa ograničenim brojem prijavljenih, teme iznenađenja :)
Луксдоц Учитељ - Деветар Цокулић
Понедељак 21:00 :Д
Ponedeljak bukiran, izmene samo u slučaju hitnosti.
Кад добијамо теме :)
teme se dobijaju veče pre dana takmičenja - za ponedeljak sutra uveče, za nedelju večeras... inače, teme su OVDE
Zar ne ide ovo na foru da moderator postavi nase defke na temu pa da glasa narod? Mnogo bre losa organizacija :)
I ako moze neko da mi obrise isti ovaj komentar sa definicije.
Ma bolje je ovako, ne ide svako na forum :)
Zato tamo stoji da su komentari dobrodošli - sve kao da si postavio običnu definiciju, samo duel ide...
Извињавам се због спема, али само да питам, јел сигурно Стивен и ја играмо сутра, пошто видим да још није ништа озваничено на оној теми ?