Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ено пише да ће у 8 бит' постављене :)
Е паз да ћу морати да откажем једногодишњи излазак у град (читај убијање) рад' теме :Д
Па погледај ноћас, што је трка, и ја ћу да пишем сјутра око 8 тек :)
Иш' не пише се против учитеља сваки дан!
Поготово кад је јепска народна појезија, имам кући интерпретације тога од 1-4 разреда гимназије, окупио све које имају смисла за хумор. СВИМ СИЛАМА!!!
Значи да ће да те добије :)
Ено пише да ће у 8 бит' постављене :)
faal, ziv bio
То никад није било упитно :Д
Кад сам ја знао дефку написати :) ал' навео сам раније, кад је бал нек је маскенбал :)))
Devetare, samo nemoj da me nadžeš u gradu, molim te, pošto vidim da si se naoštriJo i da skupljaš armiju od reumatičnih baba sa majčine strane, preko prekvalifikovanih KV mašin-bravara pa do predsednika višegradske veterinarske stanice lolo
како си знао олололо
мудар си ти учитељу мој, црло мудар :Д
Možemo li ja i Buri sutra u 19:30h?
i da odaberete neku narodnu pjesmu đe su srbi i turci bili ravnopravni. ako takva postoji. da ne bude da sam imao prednost u startu... lolololo
Камено...
Ево вам теме за сјутра
http://vukajlija.com/forum/teme/40803-dueli-definidzija-teme-i-termini?strana=1#post_1892117
Vidim da si već zaboravio kako su Turci razvaljivali čmarove...
Daću ti 5 poena prednosti decxko!
Onda srijeda?
može sreda 19.30 i zatvaram sredu - sledeći termini u četvrtak
Може у сриједу, може и сјутра ја мислим један термин... Договорите се па јавите
Ajde onda ćemo u srijedu. :)
:ode po vrljike, čuje da je Krajišnik tvrd orah:
može srijeda...
значи оно је сто посто стефи правио лого... брате које сте замлате..
Rezultati postavljeni, podsećam:
cortés 787 vs. šanzamm 274 NEDELJA 20.30