U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
MrRaleQ, ti kad spemuješ ne zezaš se sa sitnicama,a? :))
makar na sat vremena, da postavi
definiciju. Glupo je da ovaj bude
sam. Pa posle vratite V-a u ban.
Video sam sta je napisao Kosticu,
i posle je sa duplog jos srao.
Moze ovako: odban ga, ako
pobedi nestaje mu ban, ako
izgubi neka sluzi jos dodatnih 10
dana.
Cisto da ovaj ima protivnika, a i
da bude zanimljivo.
I izvin'te sto se mesam u mod
poslove.
vidjećemo, da se odbanuje samo da postavi defku u dogovoreno vrijeme, ali nikakve nagrade (odban?!) ili dodatne kazne (još duži ban?!?!) neće ići :)
odbanovaćemo vaginu sutra u 21.45 da postavi defku, neka se sprema suparnik njegov denisx!
nema više lakih protivnika!!
ako slučajno zaboravimo da ga odbanujemo, vičite na pvt.
MrRaleQ, ti kad spemuješ ne
zezaš se sa sitnicama,a? :))
Naravno, mora kvalitetno da bude. :D
@Lula oki, drago mi je sto pruziste coveku sansu. :)
Nije kao Loksi da pobegne, nego visa sila ga sprecila.
Шерпасе, јави се да си жив и да пуштамо у 6 :)
tab nova definicija otvoren i prst mi drhti na dugmetu! SPREMAN!
je l' ono neko reče da se benisijo vraća sa puta tek u srijedu, pa da zato idemo s njegovim terminom u četvrtak?
ovako čovjek možda ne stigne...
ispravie me ako sam propustila neki novi info
EDIT: raleq, ae nemoj više prozivaš loksija, to nam već dosadilo. :)
EDIT2:
Benisijo ne može da se prijavi, otišao je na put, vraća se u sredu, ako može tad onda dobro
ostaje dakle srijeda, pa ako benisijo stigne - stigne, ako ne: srkletniče spremaj se! :)
Пуштили !
pratimo :)
Је л' поштено да дефиницију која ми се више свиђа оценим одма', а ову што ми се мање свиђа тек кад истекне време, ако су обе за плус?
bice cupavooo :)
aaa, pa ovo je prvi duel koji pratim!!
dobrrra defka, s. ;)
http://i158.photobucket.com/albums/t91/Broodstar13372/f5.gif
Таман да се загријеш за мој дуел вечерас :)
hahahhah
ajmoajmoajmoajmo!
Jake su defke, nema šta, samo Sede, uzima te Sidro, jebiga. :D
A modovi, ovim paćenicima što prozivaju iza đale, možete slobodno da obrišete postove, pošto ste i moje brisali. Just sayin' ;)
Трошаринац и ја наступамо у 20:00 о'цлоцк , а пошто ме нет баш гадно прца у буљо немојте да паничите ако касним мало. :)
brisali smo i one u kojima su te prozivali loksi, i mojne ni ti više da smaraš oko toga, kad si ionako nagulio iz takmičenja. može?
EDIT: ovo "može?" je retoričko pitanje.
ok, mlato, uvažiće se. :)