DD: dueli definidžija

1. MrRaleQ, ti kad spemuješ ne zezaš se sa sitnicama,a? :))

2. PREDLOG: Odbanujte Vaginu,
    makar na sat vremena, da postavi
    definiciju. Glupo je da ovaj bude
    sam. Pa posle vratite V-a u ban.
    Video sam sta je napisao Kosticu,
    i posle je sa duplog jos srao.
    Moze ovako: odban ga, ako
    pobedi nestaje mu ban, ako
    izgubi neka sluzi jos dodatnih 10
    dana.
    Cisto da ovaj ima protivnika, a i
    da bude zanimljivo.
    I izvin'te sto se mesam u mod
    poslove.

vidjećemo, da se odbanuje samo da postavi defku u dogovoreno vrijeme, ali nikakve nagrade (odban?!) ili dodatne kazne (još duži ban?!?!) neće ići :)

3. odbanovaćemo vaginu sutra u 21.45 da postavi defku, neka se sprema suparnik njegov denisx!
    nema više lakih protivnika!!

4. ako slučajno zaboravimo da ga odbanujemo, vičite na pvt.

5. Bruce
    MrRaleQ, ti kad spemuješ ne
    zezaš se sa sitnicama,a? :))

Naravno, mora kvalitetno da bude. :D

@Lula oki, drago mi je sto pruziste coveku sansu. :)
    Nije kao Loksi da pobegne, nego visa sila ga sprecila.

6. Шерпасе, јави се да си жив и да пуштамо у 6 :)

7. tab nova definicija otvoren i prst mi drhti na dugmetu! SPREMAN!

8. benisijo 547 ili njegov zamjenik srkletnik 2479 vs. manijak 118 SREDA 20.00

je l' ono neko reče da se benisijo vraća sa puta tek u srijedu, pa da zato idemo s njegovim terminom u četvrtak?
    ovako čovjek možda ne stigne...
    ispravie me ako sam propustila neki novi info

EDIT: raleq, ae nemoj više prozivaš loksija, to nam već dosadilo. :)

EDIT2:

ArfenSDSS
    Benisijo ne može da se prijavi, otišao je na put, vraća se u sredu, ako može tad onda dobro

ostaje dakle srijeda, pa ako benisijo stigne - stigne, ako ne: srkletniče spremaj se! :)

9. Је л' поштено да дефиницију која ми се више свиђа оценим одма', а ову што ми се мање свиђа тек кад истекне време, ако су обе за плус?

10. aaa, pa ovo je prvi duel koji pratim!!

dobrrra defka, s. ;)

11. aaa, pa ovo je prvi duel koji pratim!!

Таман да се загријеш за мој дуел вечерас :)

12. Jake su defke, nema šta, samo Sede, uzima te Sidro, jebiga. :D
    A modovi, ovim paćenicima što prozivaju iza đale, možete slobodno da obrišete postove, pošto ste i moje brisali. Just sayin' ;)

13. Трошаринац и ја наступамо у 20:00 о'цлоцк , а пошто ме нет баш гадно прца у буљо немојте да паничите ако касним мало. :)

14. brisali smo i one u kojima su te prozivali loksi, i mojne ni ti više da smaraš oko toga, kad si ionako nagulio iz takmičenja. može?

EDIT: ovo "može?" je retoričko pitanje.

ok, mlato, uvažiće se. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.