Ја једва поставио. Не знам знам ни да л' ми је стигао противник, извињавам се овим путем ако није, aли стварно ме толико јебе нет да ми треба пет минута док учита страницу, па нисам могао да проверим.
I molim da se ispravi ono kod mene i Slepog. Bio sam ja tu. I pitao postoji li mogućnost da se odloži duel za sredu, pošto mi nema protivnika. A imao sam gotovu definiciju.
Reme, daj sat kad hoćete dueč - da ne lupam po ispravkama, a za Smarka ću preliminarno pomeriti na 01.00 ali da sam prati duel jer ja u to vreme spavam zbog ljepote lika i djela...
EDIT: Teme i termini su na temi za informacije, link imate u prvom postu ove teme...
Reme, daj sat kad hoćete dueč - da ne lupam po
ispravkama, a za Smarka ću preliminarno pomeriti na
01.00 ali da sam prati duel jer ja u to vreme spavam zbog
ljepote lika i djela...
Nama Smarko dodelio termin, sreda u ponoć. Pošto ja ne mogu u četvrtak i petak. Pitah ja lepo, i Smare mi lepo odgovori. Glupo mi da prolazim na taj način. :)
i preokret! idemooo!
znao sam da ce tako da bude :D
Modovi, zašto iskulirašte mene i gosn Auditorea? Ako ne može sutra, onda neki drugi radni dan - tačno u podne.
ЗА САТ ВРЕМЕНА ЛУКС И ЈА.
Да вас обавјестимо :)
koja napetost :)
cestitke Sidru, ipak sam se zajebo u izboru protivnika lolo
edit:
bilo je
sidro - 22-4 = 5.5
ja -23-5 = 4.6
Ја једва поставио. Не знам знам ни да л' ми је стигао противник, извињавам се овим путем ако није, aли стварно ме толико јебе нет да ми треба пет минута док учита страницу, па нисам могао да проверим.
okacio je i on
Nešto me zajebaše kolege...
Oš dat teme i termin?
Zamoli Šmarko da se njegov meč odloži za sutra ili jedan-dva noću, ak' nije problem, pošto pre ponoći neć' stići kući, avet'nja.
I molim da se ispravi ono kod mene i Slepog. Bio sam ja tu. I pitao postoji li mogućnost da se odloži duel za sredu, pošto mi nema protivnika. A imao sam gotovu definiciju.
Reme, daj sat kad hoćete dueč - da ne lupam po ispravkama, a za Smarka ću preliminarno pomeriti na 01.00 ali da sam prati duel jer ja u to vreme spavam zbog ljepote lika i djela...
EDIT: Teme i termini su na temi za informacije, link imate u prvom postu ove teme...
reme, trebalo je da definišeš jbg, ako se protivnik već nije pojavio ni odgodio... :/
ako vam damo novi termin - idu i nove teme :)
ispravkama, a za Smarka ću preliminarno pomeriti na
01.00 ali da sam prati duel jer ja u to vreme spavam zbog
ljepote lika i djela...
Nama Smarko dodelio termin, sreda u ponoć. Pošto ja ne mogu u četvrtak i petak. Pitah ja lepo, i Smare mi lepo odgovori. Glupo mi da prolazim na taj način. :)
Džonovane , tvoj termin PETAK u podne, teme u ČETVRTAK.
Reme, neka bude SREDA PONOĆ, na moj brk...
EDIT: nove teme za vas dvojicu u UTORAK
Hvala Brus :)
Fala.
Je l' ne gledam kako treba, ili ste me iskulirali? :)
http://vukajlija.com/forum/teme/40728-dd-dueli-definidzija-dogovaranje-termina-i-dueli-u-toku-vidjeti-prvi-post?strana=36#post_1893300
Качимо лукс и ја за 2 минуте, брусе, луло ДОЛАЗТЕ!
ne gledaš kako treba
Tu smo Cokuliću, ne beri brige :)