DD: dueli definidžija

1. Понедељак у 21:00
    Послали :)

2. Ђе ми је овај противник, да га самељем овако п'јан :)

3. prepravio vam duel na jedan ujutro - dok se istrezniš :)

4. Може, може ако се појави, ако не, онда други дан или њему дај побједу, добро је то, свакако сам ја каснио :)

5. Ја тек сад стигох дом, и морам да кажем да не знам како сам победио, на неку срећу. Седплас је имао бољу дефку, то морам да признам, чак се и мени лично више свиђала од сопствене. Јавне честитке на правом мушком дуелу, једва сам некако добио дуел. Жив био Седпласе.

6. И ја тек сад успео да се улогујем па да честитам противнику на заслуженој победи.
    Све више сам убеђен да ми никако не иду ова тематска такмичења. :)

7. Ajde okačite teme za mene i Burija. :)

Čemu je vrijeme, tome je i vakat. :)

8. Само за вас: СЛОБОДНА ТЕМА. Удри сад!

9. odbanovaćemo vaginu sutra u 21.45 da postavi defku, neka se sprema suparnik njegov denisx!
    nema više lakih protivnika!!

De ga malo ranije odbanujte, makar u 21:00 da covjek moze nolajfisati, a ja sam sperman na sve.

10. Ajde okačite teme za mene i Burija. :)

teme za srijedu - sutra :)

De ga malo ranije odbanujte, makar u 21:00 da covjek moze nolajfisati, a ja sam sperman na sve.

dovoljno je i ovo, tj. dovoljno je odbanovati gai 5 minuta ranije ako ima spremnu defku. samo se nadam da čita ovo (JAVI SE VAGINO!)

11. Е само један предлог. Може оно кад објавите крајњи скор и прогласите победника на оној другој теми да окачите и обе дефке за нас лење који смо пропустили дуел а волели бисмо да видимо како је прошло? :)

12. mlato! pa vidi temu! JA LINKUJEM!

13. Ене? о_О А ја гледао све новије постове, нисам оне прве. Извињувам се, добри сте, нисте лоши...

14. Denisx imas opak avatar. Floyd forever. Ako ti trebaju slicice javi se na pevete. ;)

Lu, Vagina je banovan i na duplom. :P Valjda cita ovo iz ofa.

15. Lu, Vagina je banovan i na duplom. :P

ko još ima samo JEDAN dupli? :p

16. Mozda si ti njegov dupli? Ili pak ja? Koje zavere jbt.
    Ae neka mod koji stalno rinejmuje teme, stavi delfindzija u naslov.

17. ne mere, zabranili smo mu :)

18. Naslovi su bili super! :D

E da! Dobro je sto je ovo 1v1, a nema kola i grupa, jer bi postojala sansa da igram sam protiv sebe. ;)

19. ko još ima samo JEDAN dupli? :p

Ja nemam ni jedan, jesam li ja normalan? Kad je vagina meni poslo PVT on je reko da moze od 21-22 h pa sam ja na svoju ruku uzeo 22, valjda mu nije nesto iskrslo
    Mr.RaleQ ajd salji to da vidim na PVT

20. Nadam se da ne mislis da prave slicice, vec na slicice - LSD. :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.