U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
opa, pa sad vidim da si i na burijevoj defki komentarisao! ZLO I NAOPAKO!
Kako bih dokazao da nisam od tog soja, obećavam šutnju do kraja meča. Eto. :)
pa to se i podrazmijevalo, čampi. a i na burijevoj si komentarisao, kako rekoh. hm, hm.
Pa nisam spomenuo njegovo ime u defki. Ali ajde, ćutim.. Nisam pratio prijašnje dvoboje kroz te komentare, nego sam samo ocjenjivao defku, lupim svoj koment i aj dalje.
Evo sad sam fin. :)
sklepah nešto, izbacujem tačno kad mi u donjem desnom uglu otkuca 20.00, nači još 2 minuta.
Ево и ја, одма.
za žutu minutu!
nači postavijo sam.
Srećno Benisijo,odoh da glem LŠ u kladioni
Drugovi moderatori, meni je sutra iskrs'o neki sastanak baš u 10h izjutra, u vreme duela. Hoće li biti neki od vas budan, pa da duel održimo u 9h? Znam da je Penzioner tada uglavnom budan. Ili da zakazujemo u podne, ako vam je 9h rano? Proveriću i sa njim, pa bih potvrdio. Izvin'te. Posao, jebi ga :)
ja sam budan, potvrdi s penziom pa pratim...
Potvrđeno. Penzos gubi između 9 i 10h.
OK, pratim :)
Da okačim defku ? Đe mi je protivnik ?
Tunj sam ;) Kaci.
Ajde kačim :)
ČEVU samo da znaš da zbog tebe i tvog duela kasnim na randesvouz pa ti vidi!!
no prešr, mislim :)
@Lullaby: Divan si, Djuro :)
контам за одбан, ал шта се деси ако се противник не појави? јел се одлаже или ја свеједно качим своју дефку? јел се мења тема ако се одложи дуел? смор ми да смишљам дефку и разбијам главу и онда ми све то пропадне...
Juče Vagina nije došao, duel održan bez obzira - kako ja da znam da je tvoja defka fenomenalna, možda čak i za odabranu, ako je nisi ni postavio?