DD: dueli definidžija

1. Veruj mu na reč. Dobar je on dečko

2. Čestitke Buriju. Odlično je bilo. :)

3. e hvala... imao bih nešto reći

bez obzira na sve ja i dalje mislim da je čampijeva bolja (koje preseravanje), pa da bi nacionalni ključ bio zadovoljen mogla bi na naslovnu u onoj turi kad se definicije na istoj zadržavaju cirka oko približno sat vremena :)))

4. Честитке противнику, нису ми помогли ни минуси које сам му налупао са дуплих налога, јебига.

5. нису ми помогли ни минуси које сам му налупао са дуплих налога, јебига

ja jedan iz zajebancije udario kad ono on presudi... a i nije mi žao, da je neki krajišnik pa ajd, nego turčin i ko ga jebe...

6. Cestitke Serloku, a cestitke bogami i meni - ne znam da li je iko drugi imao ovako los rezultat :)

7. Честитке Чевуу , а честитке богами и мени.

лололок

8. Нема ми Слепог опет, чекам поноћ, па ако не стигне, јебига. Да објавим дефку онда?

9. ne znam da li je iko drugi imao ovako los rezultat :)

Onaj što je duelisao protiv Smareta je imao loš skor , teadium vitae.

10. Jos malo pa definisem. Uzbudjen sam, a vi? :)

E da, rekli ste mi da ga ne zajebavam ovde, ali cu kroz definiciju, onako suptilno. ;)

Cestitke Holmsu.

11. rale, sad sam apsolutno sigurna da si opsjednut tim autorom, možda čak i zaljubljen u njega. :p
    no, ako u defki bude prozivanja članova, ona će put groblja a ne put pobjede. pa ti vidi, uzbuđenko :)

12. Ma daj. Nece biti nikakvog prozivanja. Samo par suptilnih fora. :)
    Pa moraju likovi u primeru da imaju imena!

13. A šta, a šta, a šta, a šta?????

14. rale: ja rekoh, nećem da se ponavljam, a ti slooobodno rizikuj...

15. O čemu se radi, oprostite?

16. Pa dobro, jebemumater, jesam ja šugav, gubav, šta sam? Što me izbegavate, kažite mi oprem čega se radi!

17. benisijo: radi se o određenoj vrsti "naklonosti" koja je, jelte, uzela maha... a ekstreme mi ovdje uglavnom... pa, banujemo, da se tako sažeto izrazim. :)

18. Ok. Nece ime jebenog kmeta da bude Ksilo. Ali ostatak primera ne menjam!

19. E, hvala ti Uspavana lepotice. Još samo da mi kažete koga je Raleq zavoleo, da se tako jelte izrazim.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.