Ja bih organizovao turnir u pisanju NAJGLJUPLJŠIH defki, pa da bude neko smejanje ,m?
jes da će se forsirsti isiljena glupos', al da ga jebem, možda se i izrodi nešto iz toga? Mislim, sa smislom nekim, što da ne?
BAŠ ovakvih takmičenja neće uskoro, da ne dosadi. ali u pripremi su drugačija (zasad dva, ali stalno se nečeg novog domišljamo), ili opet oživljavanje onih starih (tematskih u užem i širem smislu).
sa sljedećim počinjemo već sljedeće sedmice, opa!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nećemo stići da vam omogućimo druga iznenađenja i uživanja koja su planirana ako dugo traju dueli...
А биће још оваких купова ?
Evo i ja sam napisao svoju defku, spreman sam k'o zapeta puška. Nadam se da će i ona da dobije pohvale od Lule. :)
Ja bih organizovao turnir u pisanju NAJGLJUPLJŠIH defki, pa da bude neko smejanje ,m?
jes da će se forsirsti isiljena glupos', al da ga jebem, možda se i izrodi nešto iz toga? Mislim, sa smislom nekim, što da ne?
Ја бих организовао конкур са највише послаћеном дефком а да има смисла :Д
BAŠ ovakvih takmičenja neće uskoro, da ne dosadi. ali u pripremi su drugačija (zasad dva, ali stalno se nečeg novog domišljamo), ili opet oživljavanje onih starih (tematskih u užem i širem smislu).
sa sljedećim počinjemo već sljedeće sedmice, opa!
i ja se nadam :)
mooožda, ali da bude nešto kao onomad "masovna grobnica", dakle da su defke već osuđene na ripovanje, dosta nam je glupih i ovako ;)
ne razumijem te, zemljače :D
Моремо ли добити неки хинт шта ће бити :треп треп: :)))
jok, jok. :)
Nema mi Burija... Šta ako se ne pojavi do pola 8?
БУРИ НЕ БЈЕЖИ КО ПИЧКА !
Došao je da vidi svoj poraz :)
neće buri izdat', sad kad je napokon prešao na nektar!
kad nema jelena... tempirao sam dolazak :)))
Lulo, znači, mi samo okačimo defku u pola 8, kao i svaku drugu defku?
samo to, mi tu preuzimamo :)
obrisan čampijev post o trenutnom skoru. i da se ne ponovi! :)
dobre obje, jedna za mrrrrrrvicu bolja
obrišite čampijev komentar
Stavio je i kod ovog komentar.
Čija, čija, čija? :)))
Jebiga, kacam seljak čojek, pa ne kontam šta pišem. :)
čampi, igraš mlogo prljavo, zahvaljuješ se na svojoj defki.