DD: dueli definidžija

1. e tako, sve kul. :)
    a i ubuduće se suzdrži od tih suptilnih prozivanja: kad može on, valjda i ti možeš u javnosti svoju strast zatomiti :D

2. Ok, ali karakterne osobine kmeta ne menjam!
    A je l' moze da se zove Ksilomir kmet? :D

3. Aha, znači Loksi je u pitanju! To je onaj dvadvaosampetšestjedandvanulatridevet što je napuštao sajt? Tačno je on, bemu miša.
    Ako, voite se deco, tako i treba.

4. rale: smaraš već.
    posljednja opomena.

:nada se da je vidio da više nema smajlija u postu i shvatio ozbiljno, napokon:

5. Video, skontao, sta vec. Promenicu temu, imam jos 20h do duela. Kad vec ne moze kako sam zamislio definiciju... Udri po cenzuri. Fasizam.

:nema smajlija:

6. TO! fašizam! :))

:obavezan smajli, mora se, jebiga:

7. Ozbiljno sada, stvarno sam od obe teme napravio definicije. Jednu cu da sibnem u duel, a je l' mogu drugu posle da iskoristim?

8. a je l' mogu drugu posle da iskoristim

možeš, ali TEK kad se završe svi dueli, jer ko zna - možda se nešto nenadano desi pa opet ponovimo neku od tema.

i naravno, ako tvoj protivnik nju ne definiše, malko je glupo da ponavljamo, ali ajd sad, nek ti bude.

9. ajd sad nek ti bude

Kao da sam malo dete, pa da mi udovoljis necim. :D

Ae kad si tako dobra, stavicu neko rendom ime u primer. :*

10. još pet minuta za Penzionera i Baršunastog :)

11. Baš to htedosmo da kažemo za tebe. Mi spremni :)

12. ajte više, kasnim na poso :)

13. ispraćen duel, rezultati postavljeni na temu :)

14. Titula , titula , slaviće se titula...:-)

15. Želeo bih da čestitam protivniku, ali teren nije bio najbolje pripremljen. Mislim, samo kažem. Svaka čast, prva bez minusa otkako je ovih duela, je l' tako? :)

16. Hvala kolega, bila mi je čast izaći Vama na dvoboj!

17. Javio mi Čak da ne može večeras, ništa od onog našeg u 9.

18. prva bez minusa, ide odmah na naslov - mnogo dobre definicije pišete kad ste pod pritiskom :)

19. prva bez minusa, ide odmah na naslov - mnogo dobre definicije pišete kad ste pod pritiskom :)

Taман да добије минус :Д
    Не од мене :ДДД
    Па кад нам ви задате тему нормално да је лакше :Д

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.