Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
e tako, sve kul. :)
a i ubuduće se suzdrži od tih suptilnih prozivanja: kad može on, valjda i ti možeš u javnosti svoju strast zatomiti :D
Ok, ali karakterne osobine kmeta ne menjam!
A je l' moze da se zove Ksilomir kmet? :D
Aha, znači Loksi je u pitanju! To je onaj dvadvaosampetšestjedandvanulatridevet što je napuštao sajt? Tačno je on, bemu miša.
Ako, voite se deco, tako i treba.
rale: smaraš već.
posljednja opomena.
:nada se da je vidio da više nema smajlija u postu i shvatio ozbiljno, napokon:
Video, skontao, sta vec. Promenicu temu, imam jos 20h do duela. Kad vec ne moze kako sam zamislio definiciju... Udri po cenzuri. Fasizam.
:nema smajlija:
TO! fašizam! :))
:obavezan smajli, mora se, jebiga:
Ozbiljno sada, stvarno sam od obe teme napravio definicije. Jednu cu da sibnem u duel, a je l' mogu drugu posle da iskoristim?
možeš, ali TEK kad se završe svi dueli, jer ko zna - možda se nešto nenadano desi pa opet ponovimo neku od tema.
i naravno, ako tvoj protivnik nju ne definiše, malko je glupo da ponavljamo, ali ajd sad, nek ti bude.
Kao da sam malo dete, pa da mi udovoljis necim. :D
Ae kad si tako dobra, stavicu neko rendom ime u primer. :*
još pet minuta za Penzionera i Baršunastog :)
Baš to htedosmo da kažemo za tebe. Mi spremni :)
ajte više, kasnim na poso :)
ide
ispraćen duel, rezultati postavljeni na temu :)
Titula , titula , slaviće se titula...:-)
Želeo bih da čestitam protivniku, ali teren nije bio najbolje pripremljen. Mislim, samo kažem. Svaka čast, prva bez minusa otkako je ovih duela, je l' tako? :)
Hvala kolega, bila mi je čast izaći Vama na dvoboj!
Javio mi Čak da ne može večeras, ništa od onog našeg u 9.
prva bez minusa, ide odmah na naslov - mnogo dobre definicije pišete kad ste pod pritiskom :)
Taман да добије минус :Д
Не од мене :ДДД
Па кад нам ви задате тему нормално да је лакше :Д