DD: dueli definidžija

1. Motrite forum za sledeći konkurs :)

2. meni bilo skroz gadno smisliti nešto iprouba... nisam ja za tog posla...

3. Bruce
    Motrite forum za sledeći konkurs :)

Па јАл не рече да је следеће недеље? :)

4. А бре, што тако брзо? Неће ми истећи три месеца. :Ѕ

5. ЋЕЛО, ЗА ДЕСЕТ МИНУТА ПОЧИЊЕМО, БУДИ СПРЕМАН!

6. Hahahaha ladno odabrana. Skrpio sam je na brzaka 5 minuta pred dvoboj i to dok mi žena zvocala ! DAKLE oduševio sam sam sebe. Mora češće da definišem u otežanim uslovima!

7. Skrpio sam je na brzaka 5 minuta pred dvoboj

sramota, ba, stariji čoek a laže... spremaš se ima dva dana, pročulo se po sajtu da si dobio teme prije konkurncije... i nema smajlija

8. Нема ми ћелавог....

9. sačekaj još koji minut pa pištaj svoju defku, šta ćeš...

10. eo me, sad mi proradila vukajlija. ajd sačekaj 5 minuta ako more, ako ne more postavi ti ja ću za 5 minuta, dok smislim :)

11. Чекам те док се не јавиш, рифрешујем тему сваки минут...:)
    Јави се кад завршиш да пуштамо...:)

12. Па кад нам ви задате тему нормално да је лакше :Д

svašta, a ja mislila da je ono već spomenuto pisanje na zadatu temu dosta nezahvalno...

Motrite forum za sledeći konkurs :)

da, da, motrenje nek već počne!

13. skarabudžio sam nešto, puštaj čim vidiš.

14. ja 27:6
    Bez šećera 22:4
    prepišite to na kraju dana ili sad kad već vršite bilješke tamo o rezultatima. Šećerni ćestitam, biću bolji sledeći put :)

15. одбанујте Вучцу за који минут, у 7 постављамо дефке, надам се да је ту и да ово чита

16. Vučica odbanovana da postavi defku...

17. Postavila. Fala za odban.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.