Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Motrite forum za sledeći konkurs :)
meni bilo skroz gadno smisliti nešto iprouba... nisam ja za tog posla...
Motrite forum za sledeći konkurs :)
Па јАл не рече да је следеће недеље? :)
А бре, што тако брзо? Неће ми истећи три месеца. :Ѕ
ЋЕЛО, ЗА ДЕСЕТ МИНУТА ПОЧИЊЕМО, БУДИ СПРЕМАН!
Hahahaha ladno odabrana. Skrpio sam je na brzaka 5 minuta pred dvoboj i to dok mi žena zvocala ! DAKLE oduševio sam sam sebe. Mora češće da definišem u otežanim uslovima!
sramota, ba, stariji čoek a laže... spremaš se ima dva dana, pročulo se po sajtu da si dobio teme prije konkurncije... i nema smajlija
Нема ми ћелавог....
sačekaj još koji minut pa pištaj svoju defku, šta ćeš...
eo me, sad mi proradila vukajlija. ajd sačekaj 5 minuta ako more, ako ne more postavi ti ja ću za 5 minuta, dok smislim :)
Чекам те док се не јавиш, рифрешујем тему сваки минут...:)
Јави се кад завршиш да пуштамо...:)
svašta, a ja mislila da je ono već spomenuto pisanje na zadatu temu dosta nezahvalno...
da, da, motrenje nek već počne!
skarabudžio sam nešto, puštaj čim vidiš.
ПустиЈо...
metio i ja.
http://vukajlija.com/forum/teme/39288-predlozite-definicije-za-naslovnu-stranu-resurrection-obavezno-procitati-pravila-u-1-postu?strana=26#post_1897194
ovo se još nikad nije desilo. šejm on juuuuu!
ja 27:6
Bez šećera 22:4
prepišite to na kraju dana ili sad kad već vršite bilješke tamo o rezultatima. Šećerni ćestitam, biću bolji sledeći put :)
одбанујте Вучцу за који минут, у 7 постављамо дефке, надам се да је ту и да ово чита
Vučica odbanovana da postavi defku...
Postavila. Fala za odban.