DD: dueli definidžija

1. кад пре лоло? ево ја постављам само да је завршим, нисам се надао да ћемо раније кренути...

2. Kod mene je tačno bilo 19h. :)

3. оукееј, идемоо!

4. па гдје је твоја дефка, шомиии? у 7 је био договор, није ништа раније кренуло...

5. поставијо, опааааааа

6. ок, али трајање дуела остаје... до 9 дакле.

7. ja 27:6
    Bez šećera 22:4
    prepišite to na kraju dana ili sad kad već vršite bilješke tamo o rezultatima. Šećerni ćestitam, biću bolji sledeći put :)

Хвала Ремче... Ако хоћеш, и ако ти Лули мош, дај нам нове теме да поновимо дуел ових дана...
    Спавао сам, чуо сам шта се десило, објашњено ми је... Ауторка није знала да је дуел у току и није била обавештена, тако да се извињавам и у моје и у њено име.

8. deder tamo da mi se spreme Hujo i Ludi trak za devet sati, da ne čekam kao Šomija...

9. хахах не верујем! шта сад, оће бити продужеци?

10. teram produžetak do zlatnog gola, kome prvom registrujem plus pobednik :)

11. Ova dvojica nisu ni došli... Vučica i Šomi završili nerešeno, službena zabeleška na sajtu sa temama.

12. Ja cekam 22h. Lexa ce doc' valjda.

13. Pobjedio si šećerni, ništa od ponavljanja. :) Autorka je znala da je definicija sa duela.

14. Брус плусеви нам исти, ал имам минус мање :)

15. sad imaš, u 21.00 nisi imao - rezultat je zabeležen u trenutku kad je duel završen...

16. E, da, imate oboje pravo na značku - iako tehnički nema pobednika, ukoliko je želite možete je okačiti...

17. Dajte i Remcu značku, moralni je pobednik.

18. Autorka je znala da je definicija sa duela.

Али није знала да је прошло гласање...:)
    Ја бих хтео да се понови, ако је икако могуће, јер ми мало пара очи онај опис на теми за победника... Нико није имао намеру да ми навлачи плусеве, да сам хтео то, спемово бих људе и добио би више плусева, али нисам толика ретарда, јербо не живим од сајта и плусева... А пре него што је постављен предлог имао сам однос 17:4, тако нешто, не сећам се, болела ме глава и отишао сам да спавам... На крају крајева, можете ви да видите мислим... Желео бих да знам колико сам оцена добио после 17:10 часова... Нећу да се сумња на нешто и да се навлачи беда на мене или на ауторку... На крају крајева, захтевам да резултат у најмању руку буде нерегуларан или нерешен, јер нећу да неко "нишани прстом" у мене... Ако ме разумете..

19. :nišani prstom i razmišlja:

20. Hujo Smrad i Ludi Trak nisu došli na duel. Možda im dozvolimo sutra da pokušaju ponovo, a sad očekujem početak sledećeg:

mr. raleQ 596 vs. Lеxa 263 ЧЕТВРТАК 22:00

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.