DD: dueli definidžija

1. Tu sam. Samo da se javim. Je l' Lexa tu?

2. Tu je, samo napred...

3. Ok. 'Naci za 7 min tacno postavljam definiciju.

4. Postavio. Lexa gl&hf

5. ок, ал ако су већ продужеци онда се гледа док неко не направи разлику, тј. ако обе дефке добију у "исто време" плус, тако да не може да се провали ко је први, онда се чека следећи плус или минус који ће да пресуди. то не кажем зато што то иде мени у прилог, него зато што је логично и (вероватно) једино могуће решење. нерешен резултат је најпедерскије решење.

6. Skinite Lexin comment sa moje definicije, da se ne bi krsilo pravilo o anonimnosti autora. Nemojte pogresno da me shvatite samo, ali to su pravila. A njegovu sam plusirao, samo nisam koment da se ne bi izvalilo cija je.
    I skinite mi Loksijev minus sa defke, lololol. :D

7. Šomi, sa produžecima sam se našalio, duel traje koliko traje, nije Kup pa da mora biti pobednika. Ja rekoh tamo na temi da čestitam oboma, a značke vam pripadaju bez razlike.

Mr.RaleQ, minus sam skinuo, ali komentar ostaje...

8. Hoces reci obrnuto? :D
    Joooj, ja jos editovao konacnu verziju defke jer mi Lula rekla da ga ne zajebavam mnogo. Ali ok. Neka bude! :D

9. Ne, jadniče, nego zato što bi dobio ban. Uostalom, koga ti da zajebavaš? Uvrede od osoba sa IQ-om ispod 70 ne uzimam za ozbiljno. Slobodno se ti igraj. :)

10. Чекај, која је фора у скидању минуса од обичног аутора са Вукајлије?

11. Fora je u primeru Lexa. Samo procitaj. ;)
    Elem, neka ga. Ok je. Ima pravo da oceni, u pravu ste.

12. Uvrede od osoba sa IQ-om ispod 70 ne uzimam za ozbiljno.

Znadeš li ti Loksi da se ovih dana za klevetu dobija ban? Osim, naravno, ako imaš da priložiš Raletov IQ test.

13. Лол, не видим разлог за суптилно вређање било кога. А и да је од најгорег хејтера на овом сајту, опет би требао минус да остане. Није фора.

14. Fora je u zajebanciji, kakvo skidanje minusa, bre?

15. Grujane je li tebe ko šta pitao? Jesi možda mod postao?
    Mogu modovi videti šta je taj, ne znam ni ja kako da ga nazovem, ah da, paćenik, pisao sinoć o meni, sve sam pratio, samo nisam hteo da ulazim u raspravu. Ti ljavaj slobodno.
    Edit: Pišite slobodno šta hoćete, neću dalje da se prepirem, nije mi do dobijanja banova zbog žg.... :)

16. П шта, напишем шит дефку и опет сам ја један од главних глумаца у најважнијој причи ЛОЛОЛО

ЈА ПЛОДИМ

17. sve sam pratio, samo nisam hteo da ulazim u raspravu.

Nije umro, već se ućutio...

18. Grujane je li tebe ko šta pitao? Jesi možda mod postao?

Nemo si agresivan Loksi, internet je mesto za opuštanje, moš tako samo da fasuješ čir na želucu. Ja samo podsećam, vidiš šta se grešnoj vučici desilo, žao mi bre da ljudima propada mukom uplaćeno ktitorstvo.

19. Šećerni, ne možemo da vidimo ko je dao kakve ocjene na definiciju, to je valjda nekad moglo ili nije, nisam siguran, ali sada to nije moguće. Da li je taj potez predlaganja definicije imao uticaja na tvoj skor ili nije isto tako ne mogu da vidim, tako da bezze palamudimo. Ne želim da se ponavlja duel, možda to predlaganje nije imalo nikakav uticaj i onda bi ponavljanje bilo bezze. Ovo neka bude opomena ostalima da ne rade to.

20. Ок, можда ми остало то за победника још од купа, ал само сам хтео да дуел има победника... Значке нећу качити јер су реално геј а пошто сам џентлмен препуштам победу Вучици!
    Хвала свима који су ме подржавали чак и кад је било најгоре, давали ми снаге да наставим даље, охрабривали ме и тешили кад је било тешко! Такође, хвала мом противнику који је под казном изашао на црту и одлично се борио, до последњег атома снаге. Хвала мами и тати што су ме направили и подигли, комшиници Мири што ми је отварала гајбу кад год заборавим кључ а нема никог, малој Цеци за прву жваку, девојци којој сам заборавио име што ми је издркала у ВЦ-у, ортаковом ортаку што ми је дао лајну спирале бесплатно, разредној што ми је правдала часове, колегиници Наташи за скрипте из римског права, ујаку што ме водио први на Маракану, буразу са својим паметним саветима због кога сигурно више јебем и свима који ме знају!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.