DD: dueli definidžija

1. Јој синграфеасе, де ме нађе? Што ме дираш у никадпрежаљени спортски дух?! Душе!

2. Opaa, umalo da mi promakne ovo. Računajte i na mene.

3. Ја само да поручим Шанзаму:
    http://www.perfectskinclub.com/wp-content/uploads/2010/10/pharmacy-vaseline-lip-therapy-original.jpg
    Ој, Шанзаме, нека нека, дугачка те кита чека!

4. aj,piši i mene luli,ako ima mesta :3

5. Opaa... Biće ti mardelj i crnac cimer, banja koviljača!

6. А кад се добијају изазови, и свако има право изазвати свакога ако је испод њега по ранку ?

7. Ko je ostao neizazvan? I ako oće neka pička nek me izazove!

EDIT: Dajte neki spisak parove, ili bar spisak "zauzetih".

8. vol'la bi da se prijavim.

9. čekaj ludi trače (škk ti je sa nikom?) - prvo dok se svi prijave, pa onda dijelimo sve učesnike u 2 grupe: "slabiiji" izazivaju bilo kga iz grupe "jačih". još nema nikakvih parova, benisijo i šanzam samo iskazuju međusobnu ljubav:)
    biće ko prvi izabere, od trenutk kad otvorimo temu za izazov.

EDIT: prijavljeni srna i remac. ajmo još djevojaka, to se traži!

10. Ај 'оћу и ја. Ви нам дајете тему ако сам сконт'о ? :))

11. ja imam pišu bona, nisam ja žensko.

12. devetare: da. piše sve u prvom postu, zaludnici!
    (prijavljen)
    remče... ne znam što si se pronašao :)

13. devetare: da. piše sve u prvom postu, zaludnici!

Ја сам Босанац, мени треба све 3 пут понављати :Д

14. kol'ko ima curica?nije valjda da će i ovo takmičenije da bude mučkobanjasto?
    ludi trak,hahaha,zamišljam nyan cat numeru!

15. Лул, како планираш да поделиш ауторе? По рангу, је л'? Ако нас буде 32, 16 најбоље рангираних у групу јачих, осталих 16 у групу слабијих, само би морало да се гледа свачији ранг посебно, у суштини. А ?!

16. ludi trak,hahaha,zamišljam nyan cat numeru!

Ne kapiram... :)

17. Prijavljivam se!

EDIT L: prijavljen!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.