Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
to je to.
Eto i ja da se javnem! Može?
pa,kao ludi trek,kapiš?:3
Да, с тим што дефинитивно неће нас буде 32, већ има преко 40 или преко 50, не знам, забројах се сад, заборавио сам :)
Ето и то, могли би да гурамо до 64, па да буде по 32 у 2 групе, могла би то негде званилно да објавиш и да одредимо колико још има слободних места, реално и 64 је много, све преко тога је већ... оно.
ЕДИТ ја: 46 са све пензосом.
Hahaha, uopšte nisam tako gledao :)
braćo, ja sam da mi ovo zatvaramo, vi'te šta je prijavljenih, biće pune ruke posla... :)
prijavljen penzos.
EDIT: 47. po redu.
braćo, ja sam da mi ovo zatvaramo
Ае до 50, некако је логично :)
do 50, nema dalje, pocrkaćemo i smoriće nas.
još 3 takmičara i zatvaramo!
таман по групе 25, ал' ће касније бити јебено :Д
hajmo,hajmo,još malo pa nestalo,idemo,još tri komata...tri komata sto dinara,tri komata sto dinara!
Aj ocu i ja. Ima da me naguze svi, al nema veze.
//dodat.
nema kasnije!
nije ovo kup, i zašto ne čitate prvi post dečkoji?!
Мада опет Лул, морало би да буде нешто што ће личити на она кола у купу, јер, глупо је да се укрстимо 25 са 25 и да завршимо. После тога победници из свих тих дуела да се укрсте некако или нешто још да се измисли за даље, је л'?
nije glupo, brate, pa cilj je da se poigramo i da pišemo defke, vidi malo o čemu non-stop razglabam :)
a i smorićemo se, stvarno... mislim, dosadi svaka igra i još narodna epska poezija, kuku! :)
možda, ali samo možda još napravimo neki završni duel između onih sa najbolje ocijenjenim defkama za vrijeme takmičenja.
EDIT: ili između autora najbolje i autora najslabije ocijenjene defke. još bolje!
Ма само једно коло, да се мало изиграју деца и то је то. Треба организовати то, није неко толико докон да свакодневно смишља теме, прати дуеле и тај рад, а колико нас има бар десет дана ће да траје. Знамо каквих је потешкоћа било у последњем купу кад су се сви разбежали.
Јесте, у праву сте, последњи куп се одужио и то му је баш била пропаст. Добро је овако да се сви изукрштамо.
pravo zbori mladi mlatonijević :)
a imamo i neke druge igrarije na umu, pa da se ovo ne rastegne i ubije svaku volju za igrom.
je l' da čekamo još to dvoje il' da odma' zatvaramo? m?
затварај,
24 на 24, ак осе одлучите за касније и лакше је :Д (АКО СЕ ОДЛУЧИТЕ!!!)
Evo ja bi da se prijavim. Moze? a?
Аукурац, ајмо још једаааааааааааааааан!