DD: dueli definidžija

1. Лул, како планираш да поделиш ауторе? По рангу, је л'? Ако нас буде 32, 16 најбоље рангираних у групу јачих, осталих 16 у групу слабијих

to je to.

2. Eto i ja da se javnem! Može?

3. pa,kao ludi trek,kapiš?:3

4. Да, с тим што дефинитивно неће нас буде 32, већ има преко 40 или преко 50, не знам, забројах се сад, заборавио сам :)
    Ето и то, могли би да гурамо до 64, па да буде по 32 у 2 групе, могла би то негде званилно да објавиш и да одредимо колико још има слободних места, реално и 64 је много, све преко тога је већ... оно.

ЕДИТ ја: 46 са све пензосом.

5. Hahaha, uopšte nisam tako gledao :)

6. braćo, ja sam da mi ovo zatvaramo, vi'te šta je prijavljenih, biće pune ruke posla... :)

prijavljen penzos.
    EDIT: 47. po redu.

7. Lullaby
    braćo, ja sam da mi ovo zatvaramo

Ае до 50, некако је логично :)

8. do 50, nema dalje, pocrkaćemo i smoriće nas.
    još 3 takmičara i zatvaramo!

9. таман по групе 25, ал' ће касније бити јебено :Д

10. hajmo,hajmo,još malo pa nestalo,idemo,još tri komata...tri komata sto dinara,tri komata sto dinara!

11. Aj ocu i ja. Ima da me naguze svi, al nema veze.

//dodat.

12. ал' ће касније бити јебено

nema kasnije!
    nije ovo kup, i zašto ne čitate prvi post dečkoji?!

13. Мада опет Лул, морало би да буде нешто што ће личити на она кола у купу, јер, глупо је да се укрстимо 25 са 25 и да завршимо. После тога победници из свих тих дуела да се укрсте некако или нешто још да се измисли за даље, је л'?

14. Мада опет Лул, морало би да буде нешто што ће личити на она кола у купу, јер, глупо је да се укрстимо 25 са 25 и да завршимо.

nije glupo, brate, pa cilj je da se poigramo i da pišemo defke, vidi malo o čemu non-stop razglabam :)
    a i smorićemo se, stvarno... mislim, dosadi svaka igra i još narodna epska poezija, kuku! :)
    možda, ali samo možda još napravimo neki završni duel između onih sa najbolje ocijenjenim defkama za vrijeme takmičenja.

EDIT: ili između autora najbolje i autora najslabije ocijenjene defke. još bolje!

15. Ма само једно коло, да се мало изиграју деца и то је то. Треба организовати то, није неко толико докон да свакодневно смишља теме, прати дуеле и тај рад, а колико нас има бар десет дана ће да траје. Знамо каквих је потешкоћа било у последњем купу кад су се сви разбежали.

16. Јесте, у праву сте, последњи куп се одужио и то му је баш била пропаст. Добро је овако да се сви изукрштамо.

17. pravo zbori mladi mlatonijević :)
    a imamo i neke druge igrarije na umu, pa da se ovo ne rastegne i ubije svaku volju za igrom.

je l' da čekamo još to dvoje il' da odma' zatvaramo? m?

18. затварај,
    24 на 24, ак осе одлучите за касније и лакше је :Д (АКО СЕ ОДЛУЧИТЕ!!!)

19. Evo ja bi da se prijavim. Moze? a?

20. Evo ja bi da se prijavim. Moze? a?

Аукурац, ајмо још једаааааааааааааааан!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.