Kako zamišljate autora iznad

1. Mislim da je tema jasna.Opišite izgled ponašanje i slično.

Nadam se da nema ovakva tema.

2. Ima u igrama nešto slično...

3. Урбани блејач из Ниша, готива особа, кулијана са тенденцијама ка растафаријанизму и кулирању уз обилате опијате.

4. Не знам човека, никада га у животу нисам видео, а и сада први пут на вукајлији.

5. Znam čoeka ON JE LUD!

6. Tema ima formu igre, stoga, treba u igrama i da se nalazi.

7. ^
    ima celer umesto kolena a umesto lakta tabane i nosi bademantil srupom na dupetu i kačket na papuči

8. Урбани блејач из Ниша, готива особа, кулијана са тенденцијама ка растафаријанизму и кулирању уз обилате опијате.

Pacove, kao da si vidovit :)

9. Урбани блејач из Ниша, готива особа, кулијана са тенденцијама ка растафаријанизму и кулирању уз обилате опијате.

Nesto slicno sam i ja mislio.

10. Како сам видовит, можда ипак јесам Бог :О

11. Zamišljam ga kao neku debeljucu kojem smrdi ispod pazuha i koji svaki dan ždere svinjski batak i ima bijelo oko usta od prekomjernog konzumiranja "Meggle" mlijeka.

12. celav, mrsav, suv, visok.

13. Ovaj iznad voli dobro pojest', dobro popit' i na ženu zagalamit'.

14. Ovaj iznad je duša od čoveka ijekavicu mu pol!
    jubim! :)))

15. Као транвестита који покушава да навуче овдашње фрајере да је добра пичка да би их силовао у рч у својем мемљивом стану док са звучника пичи Снеки, а комшија поред виче: "Мирољубе, олади мало, не могу гледам Шешеља од тебе! Или му бар набиј нешто у уста да се не дере толико!", а онда му дотични набије нешто.

16. Ovaj iznad je krupan momak, četnik pravi, samo što nema bradu. Voli da se zajebava u društvu, da pravi zijane, te da je stidan kad su cure u pitanju. :)

17. Maло дебељушкаст, висок, обријан, релативно нормалан лик.

18. zamisljam ga kao velikog romatika. kao pjesnika. Nekog ko izgovori "samo idioti vjeruju u ljubav" Jesenjinski ogorceno, ali nije ga sramota da govori o tome!

19. Прво да ти захвалим на оваквим речима, јесам песник, али не и романтик (у овом популарном и погрешном значењу), а својих речи "samo idioti vjeruju u ljubav" се никад више нећу одрећи.

20. Car...hmmm...zanimljiv covek...mozda '75 osisan na keca, visok, mrsav. Ima velike plave oci. Nadam se da se Car nece uvrediti zbog ovog opisa.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.