Бесплатан СМС сендер

1. http://send.unlimitsms.net/
    Углавном наслов све говори. Тестирао сам ја и пар четера и ради нормално.
    Ако је неко имао искуства са овим да напише овде јел ово неки спајвер или можда наплати на неки чудан начин и то :)
    Ако је све ок имате бесплатне поруке :)

2. pa..ako sam kući, poslaću nekom poruku preko FB ako baš neam kredita,tako da mi i ne znači nešto ovo štos linkovo.

3. Јебемга манијаке :) некоме можда и помогне ако није теби :)

4. Aprililililili

Није априлилили ставрно ради :)

5. Anne Bonny
    Aprililililili

ZNAM KO SI EN BONI!!!!!!!!

6. Šaljem u Avganistan lolo

7. Не спемуј, јебем га линк стварно ради и окачио сам да помогнем некоме, Мојне кењате :)

8. Radi...Stvarno.
    Kako, nemam pojma.

9. Radi i sa Srbijom iz inostranstva! :-)

10. Деветар Цокулић
    Не спемуј, јебем га линк стварно ради и окачио сам да помогнем некоме, Мојне кењате :)

Ма не тооо, бре, него спемујем преко порука. Управо сам изложио другара да су му поништене оцене из првог семестра и да се обрати катедри у што краћем року. :))

11. Samo meni ne radi? Poslao sam sam sebi poruku pre 3 minuta čisto da testiram i ništa.

12. Ali svaki put je broj pošiljaoca drugi.

13. Ма не тооо, бре, него спемујем преко порука. Управо сам изложио другара да су му поништене оцене из првог семестра и да се обрати катедри у што краћем року. :))

A to može :D
    Xelo provjeri opet, radi 100 % :) ukucaj onu captchuu kako već :D

14. Hahaha Dželo proveri kredit. Inače ovo liči na neki privatni broj, ne znam na koju foru.

15. Inače ovo liči na neki privatni broj

Neki Irac dobrotvor :)
    Da nije Celt?

16. Meni je poslato sa broja 00353862604335.

17. CITAtMeni je poslato sa broja 00353862604335.TATIC
    Не шаље са истог броја никад :) мени је са 143531... :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.