Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://send.unlimitsms.net/
Углавном наслов све говори. Тестирао сам ја и пар четера и ради нормално.
Ако је неко имао искуства са овим да напише овде јел ово неки спајвер или можда наплати на неки чудан начин и то :)
Ако је све ок имате бесплатне поруке :)
pa..ako sam kući, poslaću nekom poruku preko FB ako baš neam kredita,tako da mi i ne znači nešto ovo štos linkovo.
Јебемга манијаке :) некоме можда и помогне ако није теби :)
Aprililililili
Do jaja. :D
Није априлилили ставрно ради :)
Aprililililili
ZNAM KO SI EN BONI!!!!!!!!
Šaljem u Avganistan lolo
СИНЕ КРЕЋЕ СПЕМ
Не спемуј, јебем га линк стварно ради и окачио сам да помогнем некоме, Мојне кењате :)
Radi...Stvarno.
Kako, nemam pojma.
Radi i sa Srbijom iz inostranstva! :-)
Не спемуј, јебем га линк стварно ради и окачио сам да помогнем некоме, Мојне кењате :)
Ма не тооо, бре, него спемујем преко порука. Управо сам изложио другара да су му поништене оцене из првог семестра и да се обрати катедри у што краћем року. :))
Samo meni ne radi? Poslao sam sam sebi poruku pre 3 minuta čisto da testiram i ništa.
Ali svaki put je broj pošiljaoca drugi.
A to može :D
Xelo provjeri opet, radi 100 % :) ukucaj onu captchuu kako već :D
Hahaha Dželo proveri kredit. Inače ovo liči na neki privatni broj, ne znam na koju foru.
Neki Irac dobrotvor :)
Da nije Celt?
Meni je poslato sa broja 00353862604335.
CITAtMeni je poslato sa broja 00353862604335.TATIC
Не шаље са истог броја никад :) мени је са 143531... :)