★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. svejedno ces da puknes dzonatane !

2. A stanite, šta se gleda, ukupan skor defke ili plusevi/minusi?

3. 51100 plodi Zlatokosu, sise sa šlagom za sve koji daju plus a ima i kulen za ostale.

4. ПРАВИ БОРАЦ НИКАДА НЕ СРЉА! ОН ЧЕКА ПРАВИ ТРЕНУТАК! ЛЕКСО, ОДИГРАО СИ САМО ПРВУ РУНДУ, ШТА ЋЕМО СА ОСТАТКОМ МЕЧА?! ОПААААААААААА!

5. M.Dinkić: Džoniiiiii
    O Džoniiiiiiii
    Pobeeeedi molim te za naaaaaaas
    La la la la
    La la la la
    La la la la la, la la la
    http://www.trojka.rs/files.php?file=slike/zanimljivosti/5/dinkic_gitara_601002664.jpg

6. Moram da naglasim da glavni ima najbolju kampanju!

7. сам' да се јавим да сам ту, упропастио сам се синоћ па нисам могао раније, договор'ћу се са тедум витеом кад му одговара да га напушим курцем, ако он нема ништа против, ллоол

8. a sve je počelo ovako... xD

9. Zahvaljujući FBI, CIA, KGB, BIA i nekim potplaćenim moderatorima (a i navedene službe su naplatile svoje usluge), došli smo do ekskluzivne kopije prepiske PVT-a između Johnny Kurajbera i dejanmax-a!
    dejanmax: - Šta misliš o takmičarskoj definiciji smOrka
    Johnny Kurajber: - Utanjio je načisto, nema pojma da pobedi!
    dejanmax: - Definicija mu je u silaznoj putanji!

Napomena:
    Svi likovi i pojmovi su realni, sem PVT-a koji je izmišljen u navijačke svrhe!

10. @Lula. Kasnim sa odgovorom, ali moram da napisem.

Prvo, pravila kazu da je sve sto inace nije dozvoljeno - DOZVOLJENO. Stoga ne vidim razlog da budem banovan ili cak upozoren.

Drugo, to upozorenje ce da stoji, a modovi nece da znaju odakle je. Pa cu da fasujem jacu bananu ili trajni zbog toga. Tako da, ukloni ga.

Trece, postovala si ovde kako sam davao minuse, reklamirao i komentarisao da je nesto plagijat. Time si ne samo sabotirala moju defku u takmicenju tako sto si navukla gnev na mene vec si mi i narusila reputaciju na sajtu. Ja takve stvari van ovog takmicenja bez pravila nikada ne bih uradio. Sto se moze videti iz moje istorije banova, koja ne postoji, jer za godinu dana, koliko sam ovde nisam napravio nijedan prekrsaj. Jedino upozorenje od pre 15 dana koje si mi takodje ti dala, a koje cu da obrazlozim.

Cetvrto, moj fajt sa Loksijem. Pre par meseci lik mi dodje na profil, da desetak pluseve, ostavi par komentara tipa "dobra", "plus", "svidja mi se +", "+++". Zatim krene diskusija preko peveta i on mi trazi da mu citam definicije da bi usao u top 300, 200 kojih vec autora. Ja procitam 4, 5, 6 strana i plusiram lepo sve to. Malo pre duela on mi trazi da zavrsim citanje, a ja necu. Napusavali smo se malo na forumu, a onda mi je preko peveta pretio i vredjao me. Taj pevete je obrisao kao i ove u kojima je molio za pluseve. Povrh svega toga lik brise negativne komentare sa svojih "definicija", koje su, uz par izuzetaka, sranje. I jos pobegne iz duela!!! I sad ocekujes da ga ne napusim malo?!? Jos vise je trebalo, nego nisam hteo, a jos sam morao da cenzurisem jer si htela da mi obrises definiciju.

Peto, je l' ti imas neki licni problem sa mnom? U oba takmicenja utices na moju definiciju. U prvom sam morao da editujem definiciju, a sada piseses upozorenja, postove u kojima me optuzujes za (ne)dozvoljene stvari na ovom takmicenju, cime narusavas ugled mene i moje definicije, mada sam to objasnio pod 3.

Ja sam hteo da se zabavim kroz ovo takmicenje, ali si mi skroz ubila zelju za time. Potpuno nekorektno i neprofesionalno od tebe, a inace si dobar modulator.

I da, gore si spomenula da ce mi biti zabranjeno ucesce u sledecem takmicenju? Mo's misli't ti ces da mi zabranis? Nisam prekrsio pravila da bi mi zabranila, a niti si neki faktor u ovom takmicenju, samo obican mod, Bruce je glavni ovde, sacekacu njegov glas.

11. Moram da naglasim da glavni ima najbolju kampanju!

+1

12. I da, Lamicina definicija koja je sranje je bolje ocenjena nego moja. I ovde objektivno kazem da je sranje, ne zato sto mi je protivnik.

13. dejanmax: - Šta misliš o takmičarskoj definiciji smOrka
    Johnny Kurajber: - Utanjio je načisto, nema pojma da pobedi!
    dejanmax: - Definicija mu je u silaznoj putanji!

OVO JE ŽIVA ISTINA!!!11211!!!!

14. De opusti se, ne nasedaj na provokacije, samo čeka da se naguziš pa da te opali. :)

15. rale, mnogo kenjaš brate. mnogo. :) misliš da ću da ti seciram post koj si pisao? :)

ti i loksi prekinite s tim prozivanjima, smarate sve na sajtu, ili bar mene, što je dovoljno, kao što sam ti i rekla onomad, i NISAM te banovala, iako je trebalo, s obzirom na prozivanje člana. umjesto da budeš srećan, ti opet pišeš defku u kojoj ga pljuješ. stvrano si opsjednut. i naravno da mi se to ne sviđa.

e sad ovako. ne može da se izbriše tvoj ban ali ću da uradim nešto da bi bio zadovoljan i da ne bi mračio više po sajtu, obrati pažnju na stranicu AUTORI za par minuta.

ali ako ti i loksi nastavite ovdje da ljubavišete, uklanjam obojicu.

JER OMETATE SMARKOV PUT DO POBJEDE!

JEDAN JE SMARE, NAJBOLJŠI JE FRAJER!!!
    GLAS ZA SMARKA = GLAS ZA SVOJU DEFKU NA NASLOVNOJ!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.