★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. EDAN JE SMARE, NAJBOLJŠI JE FRAJER!!!

DŽONI PLODI SMARETA! NAPRED DŽONI

2. локси, обрисах ти пост. доста је бре било, ГЛАСАЈТЕ ЗА СМАРКА!!!

3. Kako, vidiš da je na vrhu stranice?
    Nebitno, brišem ja. Eto ga, i bolje je što nije tu više, i što nije pročitao.

4. ГЛАСАЈТЕ ЗА СМАРКА!!!

DOLE CRNA GORA, GORE BEŽANIJA

5. не тај, него овај послије мог поста.

СМАРЕ АЛЕАЛЛЕАЛЕ!!

6. DOLE MODERATORI!!!!

7. MODERATORI SU NIŽA RASA!!!

8. Šta će na nama ratovanjeeee
    Nama treba milovanjeee,
    Dođi da me lajkuješššššššš.........

9. @ Lulo, ok. Ovo iznad sam kucao dok si ti postovala, tako da nisam video, moze da se obrise.

10. mislim da bi sve ove stvari trebalo da se istjeraju na čistac. nije lijepo da se gura pod tepih pod parolom takmičenja. nego, pade mi nešto na pamet, vezano za takmičenje:

1. U svojoj definiciji svaki fajter mora isprozivati svog protivnika najstrašnije, dozvoljeno je sve osim direktnih psovki, pominjanja porodice i predaka - dakle, kritika pisanja, grdnja za nekvalitet, pa čak i pominjanje zamišljenih telesnih karakteristika. Nadalje, samo u Ultimate fight-u: dozvoljeno je besomučno reklamiranje, ostavljanje komentara na definiciji protivnika, i sve one akcije koje inače nisu dozvoljene ili dobrodošle.

moram da primijetim, poslije čitanja definicija, da su autori koristili definicije svojih protivnika samo za, što bi se ođe reklo, napušavanje, bez kritika samih definicija, što je Bruce jasno naglasio:

dakle, kritika pisanja, grdnja za nekvalitet, pa čak i pominjanje zamišljenih telesnih karakteristika

u definicijama vidim eventualno ove zamišljene tjelesne nedostatke, ništa više. e sad, ja na takve definicije, prepune nekakvih poređenja ono "plodim", "kao list sa grane javorove", i sl. (ne umijem ni primjer dati) obično minusujem, osim ako definicija nema poenti i poruku. Njah.
    Zašto sve ovo pričam, malo me strah da će moj protivnik da se uvrijedi, ja SAM kritikovao poruke njegovih definicija, teme o kojima je pisao.
    Ja nemam razloga za ljutnju jer on nije kritikovao moje definicije.
    Jbg, mogla su ta pravila malo jasnije da budu sročena.

NEKA POBIJEDI NAJBOLJI! :)

11. ti opet pišeš defku u kojoj ga pljuješ.

Ne razumem ovo? Samo sam jednu definiciju napisao. Sta opet?

12. аман ралеку, ви ко да имате поремећај пажње :)
    мислила сам на ту једну, написану иако смо већ причали да не треба да се напише.
    тачка и доста више, смористе ме поштено.

А СМАРКО ХРЛИ КА ПОБЈЕДИ!!!

13. dobre bre ljudi, ajde pu pike ne važi ali sklanjajte prljav veš odavde

DŽONI ODNESI POPEDU DA MI PROĐE TIKET!

14. niko mene ođe ne zarezuje, iako pričam najpametnije što mogu. e, sudbino...

15. SMARKO JE ĐETIĆ
    DOLE ĐETIĆI
    GORE BEŽANIJA SA DŽONIJEM NA ČELU
    ZA BOLJE SUTRA

16. Зар није треб'о да се ставља наслов дефке "ултимејт фајт" плус име противника? Ја сам тако био разумео први пост, јебем ли га..

17. промијењено је то, срето, касније, обавијештени су сви на вријеме :)

18. Овако не знам која је чија. А то вероватно намерно тако?

19. niko mene ođe ne zarezuje, iako pričam najpametnije što mogu. e, sudbino...

Ма зарезујемо те. Него мени сад мило око срца што си дао похвалан коментар на моју дефку. Пада брутално нокаутирање!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.