Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.youtube.com/watch?v=CvIsK05c984
И онда када је пао Алистер, ја сам угасио тај стрим. И рекао, зајеби УФЦ, зајеби. Ово је много за мене.
И сада схватам да дефинитивно нисам видовит.
Sutra se Skočimiš tepa na 'Prvenstvu Republike Srpske u ju-jitsu borbama i duo-sistemu' u mom rodnom gradu! Poćelite mi sporcke sreće!
Vidjećemo ko mi smije izići na crtu. Znam samo da su trojica već pobjegla u manju kategoriju a trojica se nisu ni prijavila iako su prijetili da će da me urnišu.
Pičke.
DOMINIRAJ!
E pa Skočko jebi im nanu naninu da te zapamte za sva vremena.
Dominiraj.
Skočko ponovo prvak Republike Srpske u jujitsi.
U apsolutnoj kategoriji, normalno, +94 kilograma, seniori.
Свака част малиша!!
Е, браво! Самотаконастави!
Bravo, bravo, mada ja sam više za pacificistička rešenja, ako može bez tuče da se ljudi zdogovore, pokartaju šaha i tako...
Al toliko sam umoran da ne mogu ni da spavam jbt :D
Krljanje.
Sad lagano odmor od jujitse, taman da se posvetim kick boxu....
Svaka čas'. SKOČKO JEBAO DŽUDŽICOA!
Čekam te.
Brate, radim kb već dva mjeseca, ae odma :D
Haha, samo da se ja vratim treninzima, 3 meseca bez kikboksa zbog devijacije nosa i upale sinusa.
Ae, taman da ja još malo pohvatam neke stvari pa radimo sparing. Kad kreneš za Han Pijesak svrati do mene da se 'PONOSAMO' xD
Dobro veče momci :)
Da meni nije ta kost u nosu iskrivljena zbog "ponosanja"?
Vadi kost i hrskavice, koj će ti kurac....
Скочко, честитам, нека је сретњо :)
Ma da, al prvo da te prebijem.
SkočimišE, jel ti to u budućnosti planiraš neki mma?