Kaj ćemo onda za nedelju sada? Samo nogomet, ili da nosim akustaru?
Ova nedelja samo fudbal. Akustaru ostavi za sledeću.
Možda je bolja subota Džoni, šta misliš? Al ono, nek narod odluči.
Subota nam se već na početku VOS-a pokazala kao problematična pa bolje da ostane nedelja. A ljudi koji su non-stop na VOS-u imaju već izgrađenu naviku da dolaze nedeljom pa je bolje.
Mislim da cu uspeti da dodjem dis sandej, da pomognem mom burazu Fejzu, pomalo napacenom, ali dobrom, da dobije neku partiju
Stvarno. Ja razmišljam da napravim neki humanitarni "ivent" pomozite Fejsu lololololo
Dođi bvdlga, nema više koncerata Crvene Jabuke u skorijoj budućnosti lolololo
Je l' imam finansijsku ispomoć onda za vikend, da znam? Da mogu da picnem demonsku brzinu i levelujem levicu malo, ili ću opet morat' da budem celu noć sa svojom dragom. :)
U 14:45 imam IC (inter city) voz Vrbas-Beograd, koji je 600din. Uzeo bih putnički, ali on ide u 12 i tek u 5 ili pola 6, tako da ovim prvim ako dodjem, jedino da sam blejim 3 sata u tačku, a ovim drugim bih stigao jedino na kerozin da ide. Povratna je 500, jer je putnički voz za kući. Tako da će biti veselo. Sad, naravno da ne očekujem da mi vi platite ceo put, ali ne bih da se vrnem kući bez prebijene pare, pošto se nešto mora pojesi i popiti. Dolazim pun nade i vere u vas domaće! :)
Ova nedelja samo fudbal. Akustaru ostavi za sledeću.
Subota nam se već na početku VOS-a pokazala kao problematična pa bolje da ostane nedelja. A ljudi koji su non-stop na VOS-u imaju već izgrađenu naviku da dolaze nedeljom pa je bolje.
ал ја не знам што си ти елек толико активан на теми и дајеш неке предлоге кад ниси дошо ниједном чак ни да провириш а не да заиграш?
Ok, dobre navike ne treba menjati lolo
Ko tebe šta pita ravničaru?
не пита ме нико ништа, ја тебе питам
Onda ovaj put imam plaćene troškove, sledeći se skrpim sam, navataću neku svirku do tada.
лолол, ошурио те овим.
U nedelju vam otvaramo špijunke lololololo
можда бане мој буразер рођени следећи викенд. Изразијо је жељу да игра фузбал са нама. Иначе 94. је па будте њежни према њему лолол
Jesi li, Fejzže, video klip? Ne izjašnjavaš se.
Mislim da cu uspeti da dodjem dis sandej, da pomognem mom burazu Fejzu, pomalo napacenom, ali dobrom, da dobije neku partiju...Kapiram da je to OK!
Kad možeš tako nešto da poželiš, ti srcem definitivno nisi uz Lastu.
нисам аги саћу :)
uh lepo snimljen, sa sve komentatorom :) kul kul
Stvarno. Ja razmišljam da napravim neki humanitarni "ivent" pomozite Fejsu lololololo
Dođi bvdlga, nema više koncerata Crvene Jabuke u skorijoj budućnosti lolololo
Je l' imam finansijsku ispomoć onda za vikend, da znam? Da mogu da picnem demonsku brzinu i levelujem levicu malo, ili ću opet morat' da budem celu noć sa svojom dragom. :)
Kol'ko ti treba Čavo?
U 14:45 imam IC (inter city) voz Vrbas-Beograd, koji je 600din. Uzeo bih putnički, ali on ide u 12 i tek u 5 ili pola 6, tako da ovim prvim ako dodjem, jedino da sam blejim 3 sata u tačku, a ovim drugim bih stigao jedino na kerozin da ide. Povratna je 500, jer je putnički voz za kući. Tako da će biti veselo. Sad, naravno da ne očekujem da mi vi platite ceo put, ali ne bih da se vrnem kući bez prebijene pare, pošto se nešto mora pojesi i popiti. Dolazim pun nade i vere u vas domaće! :)
Pa ako ti je jeftiniji taj u 12, ti uzmi njega, naćiće se valjda neko da zablejite tih nekoliko sati.
Opušteno Čavez, biće nas masa, istalićemo se...
Da Čavo, istalićemo se, dodži...