Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kako ćemo da vas ODVALIMO! I samo da napomenem džoniju i agilnom, pošto sam trenutno u ulozi skauta, Čavez je naš igrač zbog fantastične saradnje sa ninčilom i samonom :)
Hvala ljudi. :)
Gusti, to se podrazumeva! :) Jesi li sposoban za igranje, ili samo skautišeš?
Misliš Gusti da Čavu prevučemo kod nas. Ono sigurno će hteti, veći smo klub, bolji, bolje organizovan, ali da li iće to potpuno demoralisati već uništenog protivnika, pa se neće više odazivati na mejdan?
Ја могу да ти понудим фаст фрет за два мазања, ролницу са сиром или 75 динара. Али то ће се десити на следећи начин. Постојаће три поља, од којих ћеш изабрати једно при том не знајући шта је на ком пољу. Уколико постигнеш еврогол, приближно леп као Фејзов или неки од Зокијевих добијаш још једну бонус шансу да отвориш једно од три поља, уз то да једно поље остаје празно и ако њега отвориш не добијаш ништа, али ништа и не губиш. Желите ли да постанете ВОС фудбалер? лооло
Шалим се.
Елем, мислим да репрезентација ВОС-а треба да форсира тактику од прошле недеље, Агилни је то лепо објаснио. Били смо смртоносно ефикасни у доласку до гола само та завршница је знала да изда понекад.
Skautiram čavez jopš mesec dva :) Džoni ja mislim da smo mi dovoljno imućan klub da angažujemo ovakvo krilo. Ja sam za :)
Trećeg dana pred zoru gledajte ka istoku. Biću tu! Džoni prsli ste!
Gusti je l' te kupim na blagdan?
Čarobnjak sa loptom!
Ууу, биће журка у недељу, пун курац људи х))
ДОВЕДИТЕ НЕКЕ ПИЧКЕ, НЕ МОГУ САМО ЈА ДА ДОВОДИМ!!!123414
Reci Enemi, FALI NAM GUSTI. Priznaj :D
Deki, šibni mi sms u nedelju, pa ću te zovem da se dogovorimo :)
Е бре, па то није упитно уопште!!!11 Фали нам тај непогрешиви осећај за гол!
Pa TO mi reci! Od septembra se nadam povratku na teren. Sa 20 kg manje!
Taj rad, čisto da me uputiš kako stići do tvoje hacijende ;)
Ameno
Samo Marvelj da bude koncentrisaniji i mislim da nemaju sanse.
taj film nećeš gledati lololo
Ništa, onda gotova stvar. Čavo dobrodoš'o u Lastu lololo
Haha fala. Metnite me na levu stranu i dajte lopte u prostor, brži sam od sve dece!
Će da bude sređeno.
Najbrži vukajlijaš ikada.