Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mene ledja razbijaju, nisam bio na treninzima cele nedelje, nemam dinara prebijenog, ali se nadam da cu doci da vam pokvarim fudbal. Gledam sad Kasalicu, pa se nadam da cu nauciti nesto, najebali ste...

2. U IMT su svi pikali odbranu jer nikad nismo napadali. :)

3. ја сам дошо, иако сам нешто прелађен ал надам се да ће ме до сутра пустити. видимо се, љубим вас све

4. dolazimo i ja i dub..
    a ostale žene, ženeeee?

5. Ja dolazim, počeo sam sa pripremama. Tučem rakiju i zalijevam pivom. Ili je obrnuto? :DD Nadam se da me neće kamenovati navijači u Inđiji :D

6. Fulara. Izgleda da će nas biti dosta. Dolazim i ja.

7. Meni nije jasno kad treba da ustanem. Voz mi kreće u osam, a ja ne znam da li da ustanem u 6 ili 7. Znam ja kad ću se probuditi, al ne znam koliko će tada biti sati.

8. Mojne se bre budiš uopće. Tako lepo zajebeš vreme. :D

9. Ali ako se ne probudim, kako ću da zaspim? Nemoj da me buniš, jebote!! Ne spemuj temu!
    Sad sam zaboravio šta sam htio da kažem.

10. Koliko ja znam čuka se nije promenila uopšte.

11. Jebo vas ćaćíin ćaća, u Budinpešti padaju govna a vi tu fudbal bi da pikate e e ee e ko drekavac, neću da dodjem, ne dolazi mi se, ne igra mi se u mojim ultra mega giga tikama i šuškavcu fk Obilić, i oneću dablejim sa vama, KISELO GROŽĐE!

12. žene mi se ne javljaju :(((

13. Ima li fudbala, kiša padala sinoć, sve mokro.

14. Hoćemo li igrati? Sve je mokro...

15. li se vos seli u kafanu? :D

16. Seli se u krevet.

17. Ја волим кад је влажно, иф ју ноу ват ај мин...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.