Fin je grb, jednostavan i skladan.
Liči na neki amblem kluba iz sssr-a nekad, neka regija skroz severno.
Ај лајк ит.
:)) Šta biste dodali, menjali
добар је па ћемо да мењамо за неки надркани некад.
E đe ste bagro! Ovde đembela desetka(ona prava). Svi drugi(deki aka međed iz koceljeve) su samo loše kopije!
Juče igrao neki fudbal sa ljudima koji znaju, i shvatio sam koliko mi ustvari ne znamo ... Bilo je tužno :)
Mislim da je nepotrebno da piše ispod Vukajlija ili je prebaciti ispod 2012 da piše uspravno vukajlija.
А ђе они играју?
Mislim da treba dodati nešto "internetski", na primer ona USB sranja ili tako nešto.
Po balonima :) Njih 7, svaki zna sve. Jaki, brzi, dribleri. I pro golman. Ali da, ONI NE IGRAJU NA VELIKOM TERENU!
Мсм да би било набацано. Ја бих и оно 2012 избацио. Не уклапа ми се горе лево.
Па апсолвирали смо већ да је балон лига зверска за нас. хД
A najjače što likovi igraju kao da je za pare. Ne bih ja onako leteo po terenu, pa da opet nešto slomim :D Ma nek u subotu marvelj i rakocije ponesu papir i olovku i nek vam nacrtaju to dok ste svi tu i rešen poso
Nemaš dovoljno pišanjapo parkovima za deset, bićeš 20 ko Kadu lololo JA SE PITAM! JA SAM VLAS! JA SAM UO! S poštovanjem Nikola Džomba.
Da li NEMAM? DA LI? Vi bre u Koceljevi nemate park! ALO!
S ljubavlju, Mihajlo Pjanović
EJ PJANO TRČI SKIDAJ SALO! Lolo
Pjana trči svaki dan i ne jede da bi se vratio u formu od pre 10 godina! Kad se oporaviš od povrede, čekam te u duelu na Olimpu!
Deki ne oprašta "pozajmicu" desetke lolololo
Gusti i ja trčimo na Olimpu! YOLO!
?
http://www.dodaj.rs/f/2A/10j/1Ota0cZ/afk4.png
Bogovi su pali na teme! lolo
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Fin je grb, jednostavan i skladan.
Liči na neki amblem kluba iz sssr-a nekad, neka regija skroz severno.
Ај лајк ит.
:)) Šta biste dodali, menjali
добар је па ћемо да мењамо за неки надркани некад.
E đe ste bagro! Ovde đembela desetka(ona prava). Svi drugi(deki aka međed iz koceljeve) su samo loše kopije!
Juče igrao neki fudbal sa ljudima koji znaju, i shvatio sam koliko mi ustvari ne znamo ... Bilo je tužno :)
Mislim da je nepotrebno da piše ispod Vukajlija ili je prebaciti ispod
2012 da piše uspravno vukajlija.
А ђе они играју?
Mislim da treba dodati nešto "internetski", na primer ona USB sranja ili tako nešto.
Po balonima :) Njih 7, svaki zna sve. Jaki, brzi, dribleri. I pro golman. Ali da, ONI NE IGRAJU NA VELIKOM TERENU!
Мсм да би било набацано. Ја бих и оно 2012 избацио. Не уклапа ми се горе лево.
Па апсолвирали смо већ да је балон лига зверска за нас. хД
A najjače što likovi igraju kao da je za pare. Ne bih ja onako leteo po terenu, pa da opet nešto slomim :D Ma nek u subotu marvelj i rakocije ponesu papir i olovku i nek vam nacrtaju to dok ste svi tu i rešen poso
Nemaš dovoljno pišanjapo parkovima za deset, bićeš 20 ko Kadu lololo JA SE PITAM! JA SAM VLAS! JA SAM UO!
S poštovanjem Nikola Džomba.
Da li NEMAM? DA LI? Vi bre u Koceljevi nemate park! ALO!
S ljubavlju, Mihajlo Pjanović
EJ PJANO TRČI SKIDAJ SALO! Lolo
Pjana trči svaki dan i ne jede da bi se vratio u formu od pre 10 godina! Kad se oporaviš od povrede, čekam te u duelu na Olimpu!
Deki ne oprašta "pozajmicu" desetke lolololo
Gusti i ja trčimo na Olimpu! YOLO!
?
http://www.dodaj.rs/f/2A/10j/1Ota0cZ/afk4.png
Bogovi su pali na teme! lolo