Aj ostali ako mogu 26. jer 25. smo ipak kući. Božić je, a baš mi nešto falite, pa da popijemo koju pred kraj uspešne godine....mislim u tom smislu da smo se sprdali na VOS-u uspešne :)
Eee a 26og je sreda pred četvrtak ja ne mogu da zaspim trezan tada, kako ću onda ja da to sve iznesem na svoja nejaka pleća m?
26. DECEMBAR. OD 5 POPODNE DO 6 SKUP U KAFANI ROMANTIKA TAČNO PREKO PUTA PALATE PRAVDE!!!!
DA ZAVRŠIMO OVOGODIŠNJI VOS KAKO DOLIKUJE!!!!!!!!!
RASPAMPRČIĆEMO GAJBU PIVA!
TO LUTKO !
E, razume se da sam i ja tu!
Još uvek visim za Romantiku. Ne znam da li ću moći, jebem li ga videću.
Ja sam više za 5...jbg, radim do 4. Gde da džudžim 2 sata po ovoj zimoći? Ali kako odluči većina.
Чек, за кад је то?
Utorak, 25.12.
Брате ниси ти онда у тој романтици јео ћевапе... пошто су овде крш јебени, боље говно да једеш него те ћевапе...
Au ljudi ali 25. je katolički Božić. Ja sam se zajeb'o, ne možemo Ela i ja onda. Jel može da se pomeri za 26. nekako?
ја могу.
Aj ostali ako mogu 26. jer 25. smo ipak kući. Božić je, a baš mi nešto falite, pa da popijemo koju pred kraj uspešne godine....mislim u tom smislu da smo se sprdali na VOS-u uspešne :)
Mora Djoni, kužiš, na ponoćku da ide lololo
hehe Đape, baš si vrag:)
lolololo keksić da dobijem tamo
Може, 26.
aj onda 26. meni realno svejedno
Odlično. Rifrešujte kada okrene stranu do 26. da bi svi videli.
26. DECEMBAR. OD 5 POPODNE DO 6 SKUP U KAFANI ROMANTIKA TAČNO PREKO PUTA PALATE PRAVDE!!!!
Eee a 26og je sreda pred četvrtak ja ne mogu da zaspim trezan tada, kako ću onda ja da to sve iznesem na svoja nejaka pleća m?
RASPAMPRČIĆEMO GAJBU PIVA!
ЈЕБАЋЕМО РОМАНТИКоА! ОПААА
И ТО 26 ДЕЦЕМБРА ТЕКУЋЕ ГОДИНЕ!
TO BRE!!!!!!!!!!!!!!
МИ ЈЕМЕН!